Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 31, 08:13)
mano galva klaidas pamatysi sveika... jeigu ju db nematai  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 10:08)
Zana4,o Jus idekit tuos bandymus,kartu aptarsim kas ten kaip bigsmile.gif  4u.gif Is klaidu juk ir mokomes smile.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
man tiesiog dar sunku pagauti tinkama kampa, blush2.gif bet dedu visgi pasakysit kas negerai kita karta stengsiuos dar labiau sunu fotkinti bigsmile.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
Zana4,pirmoje viska gadina saule.Zinok reikia vaika statyti taip,kad saule butu jam uz nugaros,o tu turi ijungti blica,tik sumazinti intensyvuma.Dabar 0pagal seseli matau,kad jis atsisukes sonu i saule,taip?Apie kompozicija negaliu nieko pasakyti,nes nelabai gaudausi.Anta foto,tai ryskumas,spalvos zinok liuks.Saule berniukui kaip ir maiso,nes jis prisimerkes,bet seseliai neastrus ir ne tokie intensyvus.Man patinka mirksiukas.gif Kompozicija....truksta koju,ir tas lopas dangaus isdeges visai nereikalingas,kirpt ji reikia ax.gif
Papildyta:
ich,noriu paklausti kodel pasirinkai butent tokius fotoaparato nuustatymus fotografuodama si kadra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 31 gegužės 2009 - 11:21
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 12:21)
Zana4,pirmoje viska gadina saule.Zinok reikia vaika statyti taip,kad saule butu jam uz nugaros,o tu turi ijungti blica,tik sumazinti intensyvuma.Dabar 0pagal seseli matau,kad jis atsisukes sonu i saule,taip?Apie kompozicija negaliu nieko pasakyti,nes nelabai gaudausi.Anta foto,tai ryskumas,spalvos zinok liuks.Saule berniukui kaip ir maiso,nes jis prisimerkes,bet seseliai neastrus ir ne tokie intensyvus.Man patinka mirksiukas.gif Kompozicija....truksta koju,ir tas lopas dangaus isdeges visai nereikalingas,kirpt ji reikia ax.gif

visiskai teisingai kas liecia pirma foto blush2.gif saulute jam sviete i sona, jis prisimerkes buvo,
antra foto as ir zinau kad dangus isdeges, mastau apkirpti blush2.gif man daznai dangus gaunasi plotais apdeges, dar neismokau biggrin.gif
turiu ir su kojom sita foto bigsmile.gif tik ten vaikas gere sultys biggrin.gif

labai dekui uz komentarus, tikrai pravers cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 11:24)
visiskai teisingai kas liecia pirma foto  blush2.gif saulute jam sviete i sona, jis prisimerkes buvo,
antra foto as ir zinau kad dangus isdeges, mastau apkirpti  blush2.gif  man daznai dangus gaunasi plotais apdeges, dar neismokau  biggrin.gif 
turiu ir su kojom sita foto  bigsmile.gif  tik ten vaikas gere sultys  biggrin.gif

labai dekui uz komentarus, tikrai pravers  cool.gif

Su dangum visiems taip buna,tavo atveju nukirpciau.Siaip man labai miela ir techniskai kokybiska foto.Kaip cia priimtina sakyti-seimos albumui tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 12:21)
ich,noriu paklausti kodel pasirinkai butent tokius fotoaparato nuustatymus fotografuodama si kadra?  g.gif

Nezinau, o kokius pasirinkau? man efix nerodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 12:28)
Su dangum visiems taip buna,tavo atveju nukirpciau.Siaip man labai miela ir techniskai kokybiska foto.Kaip cia priimtina sakyti-seimos albumui tinka mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

dar viena foto imesiu teismui blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Zana4, man tavo berniuko antra foto patiko 4u.gif
O roze kazkaip nepatinka, nepatinka kampas ir kurio fotkinta, nors lasiukai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 31, 12:56)
Zana4, man tavo berniuko antra foto patiko 4u.gif
O roze kazkaip nepatinka, nepatinka kampas ir kurio fotkinta, nors lasiukai grazus 4u.gif

dekui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 31, 11:38)
Nezinau, o kokius pasirinkau? man efix nerodo blush2.gif

ISO 1600 blink.gif Taigi diena fotkinai.Ar neatkreipiai demesio?Nes man tas neryskumas toks idomus pasirode,tai as uz taai is pasiziurejau exifa.Manau,kad del tokio didelio iso taip gavosi,nu ka padarysi visiems pasitaiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 13:17)
ISO 1600 blink.gif Taigi diena fotkinai.Ar neatkreipiai demesio?Nes man tas neryskumas toks idomus pasirode,tai as uz taai is pasiziurejau exifa.Manau,kad del tokio didelio iso taip gavosi,nu ka padarysi visiems pasitaiko. mirksiukas.gif

Aga, nepastebejau blush2.gif Galvojau, kodel tokie plaukai idomus gavosi doh.gif biggrin.gif
Gal imanoma kaip nors isiinstaliuot, kad man rodytu nustatymus, nes kazkodel nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 12:57)
G_i_e_d_r_ė,pirmas portretas kazkoks kosmaras.Negi nesmato,kad veidas siaubingai iskreipras?Todel,kad is per arti fotografuota.O ir fonas doh.gif Nesimato jokiu seseliu tik sofos galas ir plytine siena doh.gif O antras portretas tai nesuprantu kam tokias  sujudintas foto cia dedat?Mes juk tam ir mokinames,kad nebutu tokiu prijudintu nuotrauku pas mus.Pirma ismokstam normaliai nufotografuoti,paskui apie kompozicijas klausiam. ax.gif

Pirma foto,man nebuvo kosmaras,tai ir idejau ax.gif
Antra dejau,kad paklausciau del virsugalvio,kito pavyzdzio tiesiog neturejau doh.gif
(Tai mano tas 3 nd 1 dalis uzskaitytas ax.gif ,prie dirbtines sviesos...)Ar ikelt naujai reik ? g.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 13:50)
dar viena foto imesiu teismui   blush2.gif

Del sunelio nuotr.,tai viska InesaS pasake. 4u.gif
Del sitos geles,tai visu pirma,as kirpciau ta mazesniaja,kad liktu ta centrine ir dar reiktu krasta desini tada gal pakirpt...O siaip,tamsoka ji man. Jei neteisingai pakomentavau,pataisykit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 31 gegužės 2009 - 13:03
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 11:50)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif
dar viena foto imesiu teismui  blush2.gif

Ar tai kampas ne toks,ar tai nezinau.....Zinok sunku tas geles graziai nufotkinti doh.gif Va pas mane orchideje taip raziai ziedais apsipylus,o va kampo ir napagaunu grazaus. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2009 05 31, 12:30)
Aga, nepastebejau blush2.gif Galvojau, kodel tokie plaukai idomus gavosi doh.gif  biggrin.gif
Gal imanoma kaip nors isiinstaliuot, kad man rodytu nustatymus, nes kazkodel nerodo g.gif

Tai turi rodyti ta programa su kuria tvarkai mirksiukas.gif
Atsakyti