QUOTE(inesaS @ 2009 05 31, 12:57)
G_i_e_d_r_ė,pirmas portretas kazkoks kosmaras.Negi nesmato,kad veidas siaubingai iskreipras?Todel,kad is per arti fotografuota.O ir fonas
Nesimato jokiu seseliu tik sofos galas ir plytine siena
O antras portretas tai nesuprantu kam tokias sujudintas foto cia dedat?Mes juk tam ir mokinames,kad nebutu tokiu prijudintu nuotrauku pas mus.Pirma ismokstam normaliai nufotografuoti,paskui apie kompozicijas klausiam.
Pirma foto,man nebuvo kosmaras,tai ir idejau
Antra dejau,kad paklausciau del virsugalvio,kito pavyzdzio tiesiog neturejau
(Tai mano tas 3 nd 1 dalis uzskaitytas
,prie dirbtines sviesos...)Ar ikelt naujai reik ?
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 31, 13:50)
dar viena foto imesiu teismui
Del sunelio nuotr.,tai viska InesaS pasake.
Del sitos geles,tai visu pirma,as kirpciau ta mazesniaja,kad liktu ta centrine ir dar reiktu krasta desini tada gal pakirpt...O siaip,tamsoka ji man. Jei neteisingai pakomentavau,pataisykit
Geriausi dalykai šiame GYVENIME yra: ĮSIMYLĖTI, JUOKTIS kol pradės skaudėti skruostus. Rasti šimtą laiškų kai GRĮŽTI iš kelionės. Atsigulus savo lovoje KLAUSYTIS kaip už lango lyja ir lietaus lašeliai barbena i stiklą. JUOKTIS iš savęs. Sulaukti skambučio VIDURNAKTĮ, kuris truktų valandą. Netyčia išgirsti kalbant apie save, kai sakoma kas nors GERO. IŠGIRSTI dainą, kuri tau primena ypatingą žmogų. Pirmas BUČINYS. JAUSTI kutenimą pilve, kaskart kai matai mylimą žmogų. LEISTI laiką su savo dar mažais vaikais. MATYTI mylimus žmones LAIMINGUS. NEŠIOTI marškinius to žmogaus, kuris tau patinka, ir kurie dar KVEPIA jo kvepalais. Susitikti seną draugą ir jausti, kad niekas NEPASIKEITĖ. STEBĖTI saulėlydį. TURĖTI kažką, kuris sakytų, kad tave myli.