Ir dar. teismui autoportretas. Noriu zinoti kas negerai...
labai trūksta galvos viršaus?
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 30, 23:50)
man truksta galvos biski
del vandens as tiek isvargau, bet mano beda ta, kad as vonio fotkinau ne viena kadra, su blykste, tai graziai gavosi, bet ne pagal fotografijos taisykles, tai net nededu, zinau kad netiks
siandien irgi daug prifotkinau diena, bet sunu fotkinau, nz ar verta teismui kelti cia
Ir dar. teismui autoportretas.
Panasios su avataru truksta kaktos, per smarkiai nurezta, kaklo per daug, truputi per daug is apacios fotografuota, vos auksciau noretusi, rezciau desines daugiau ir gal buciau siek tiek sumazinus f, kad fonas labiau isplauktu ir zvilgsni astrinciau as megeja isplaukimu ir patinka kai i zvilgsni taikomasi... o siaip ryskumas liux jeigu kerpi taip zemai virs antakio , tada visa nuotrauka reik kadruoti apacios, sonu maziau....
kaslink gatves foto... manes jos nekabina, kazkaip neidomios... pirma per tuscia ir kazkaip tame zibinte as nieko nematau Toookio antra su zibintu fotkej per didelis chaosas.. reikejo gal zibinta kitu rakursu fotkint, kad fone gatve butu isplaukusi? nzn... nes toki vaizda mes ir patys matome eidami mieste zibinta -sienos fone
Giedre, kazkaip sunkiai skirtuma iziuriu tamsoka man
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 30, 23:58)
siandien irgi daug prifotkinau diena, bet sunu fotkinau, nz ar verta teismui kelti cia
mano galva klaidas pamatysi sveika... jeigu ju db nematai
Labas rytas kam nesimiega
Alexxandra,man tai ir truksta virsugalvio
Na,o as bandau det 3nd 2-aja dali prie dienos sviesos
Rankinis
Saulute
Auto
Ar uzskaitoma ? ,ar perdaryt sita ?
Ir dar-pusiau portretas,pusiau seselis...taikiau,biski i tema
Bandziau akutes fotkint-nelengva dar,igudziu truksta .Zitlali profe portretuku
Alexxandra,man tai ir truksta virsugalvio
Na,o as bandau det 3nd 2-aja dali prie dienos sviesos
Rankinis
Saulute
Auto
Ir dar-pusiau portretas,pusiau seselis...taikiau,biski i tema
Ir dar. teismui autoportretas. Noriu zinoti kas negerai...
na man virsaus netruksta, tik kirpciau kazkuri sona, del rakurso jau Zitlali pasake...
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 08:21)
*Na,o as bandau det 3nd 2-aja dali prie dienos sviesos
Rankinis
...
**Ir dar-pusiau portretas,pusiau seselis...taikiau,biski i tema
*neuzskaitoma. Kodel paemei ruda daikta ir balta fona? Fonas gali but bet koks, bet fotografuojamas objektas butinai baltas. prasom pasitaisyt
**pati emocija patinka, bet kadravimas nelabai reikejo gal siek tiek is auksciau...
labas rytas
lasu ND buvo vieninteliai , kuriuose galima buvo naudoti blykste
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 30, 22:58)
man truksta galvos biski
del vandens as tiek isvargau, bet mano beda ta, kad as vonio fotkinau ne viena kadra, su blykste, tai graziai gavosi, bet ne pagal fotografijos taisykles, tai net nededu, zinau kad netiks
lasu ND buvo vieninteliai , kuriuose galima buvo naudoti blykste
QUOTE(liamuna @ 2009 05 31, 09:42)
*neuzskaitoma. Kodel paemei ruda daikta ir balta fona? Fonas gali but bet koks, bet fotografuojamas objektas butinai baltas. prasom pasitaisyt
Och .Pasitaisysiu.O pirma dalis prie dirbtines sviesos,praeitam psl.uzskaitoma ?
Zana4,o Jus idekit tuos bandymus,kartu aptarsim kas ten kaip Is klaidu juk ir mokomes
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 05 31, 09:42)
na man virsaus netruksta, tik kirpciau kazkuri sona, del rakurso jau Zitlali pasake...
Tai noriu tuomet pasitikslint kaip su tais virsugalviais yra...as maniau,kad juos nukirsti negalima ,o pasirodo,tam tikrais kampais,galima ?
Va,pavyzdziui,sita nuotrauka...ar netrukdo,kad nukirsta virsugalviukas ?(Sita,teko truputi pasviesint,kazkodel tamsoka buvo ir kaire puse truputi pakirpta,daugiau niekas nedaryta )
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 10:08)
Tai noriu tuomet pasitikslint kaip su tais virsugalviais yra...as maniau,kad juos nukirsti negalima ,o pasirodo,tam tikrais kampais,galima ?
Va,pavyzdziui,sita nuotrauka...ar netrukdo,kad nukirsta virsugalviukas
na galima, nes nera taip jau grieztai kad ne, tik reikia zinot kada, kaip as suprantu tam itakoja fotografavimo kampas, kompozicija, zvilgsnio kriptis ir pan. del sito konkretaus foto tai kirpciau (tikiuosi nesupyksi) taip
, bet dabar zvilgsniui truksta siek tiek vietos. (na cia tik mano pamastymai, gal kitai ka dar kitaip pasakytu.)
Sveikos
man jau geda, nei ka rodau, nei komentuoju
Tai parodysiu pora nuotrauku
Su sita nieko nedaryta
O cia bandziau su kazkokia programa spalvas pakaitaliot ir patiesinau
man jau geda, nei ka rodau, nei komentuoju
Tai parodysiu pora nuotrauku
Su sita nieko nedaryta
O cia bandziau su kazkokia programa spalvas pakaitaliot ir patiesinau
QUOTE(liamuna @ 2009 05 31, 12:08)
na galima, nes nera taip jau grieztai kad ne, tik reikia zinot kada, kaip as suprantu tam itakoja fotografavimo kampas, kompozicija, zvilgsnio kriptis ir pan. del sito konkretaus foto tai kirpciau (tikiuosi nesupyksi) taip
Supratau,zinosiu,aciu .Del foto pakarpymo tikrai nepykstu,idomu paziuret is kito kampo
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2009 05 31, 12:42)
Sveikos
Pirma,man daug mieliau ziurisi,nes antroj,tokios spalvos keistos
G_i_e_d_r_ė,pirmas portretas kazkoks kosmaras.Negi nesmato,kad veidas siaubingai iskreipras?Todel,kad is per arti fotografuota.O ir fonas Nesimato jokiu seseliu tik sofos galas ir plytine siena O antras portretas tai nesuprantu kam tokias sujudintas foto cia dedat?Mes juk tam ir mokinames,kad nebutu tokiu prijudintu nuotrauku pas mus.Pirma ismokstam normaliai nufotografuoti,paskui apie kompozicijas klausiam.