Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

Ir dar. teismui autoportretas. Noriu zinoti kas negerai...
user posted image

labai trūksta galvos viršaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 30 gegužės 2009 - 22:54
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 30, 23:50)

man truksta galvos biski blush2.gif

del vandens as tiek isvargau, bet mano beda ta, kad as vonio fotkinau ne viena kadra, blush2.gif su blykste, tai graziai gavosi, bet ne pagal fotografijos taisykles, tai net nededu, zinau kad netiks blush2.gif

siandien irgi daug prifotkinau diena, bet sunu fotkinau, nz ar verta teismui kelti cia blush2.gif
Atsakyti
Ir dar. teismui autoportretas.

Panasios su avataru smile.gif truksta kaktos, per smarkiai nurezta, kaklo per daug, truputi per daug is apacios fotografuota, vos auksciau noretusi, rezciau desines daugiau ir gal buciau siek tiek sumazinus f, kad fonas labiau isplauktu ir zvilgsni astrinciau smile.gif as megeja isplaukimu ir patinka kai i zvilgsni taikomasi... 4u.gif o siaip ryskumas liux 4u.gif jeigu kerpi taip zemai virs antakio , tada visa nuotrauka reik kadruoti smile.gif apacios, sonu maziau....
kaslink gatves foto... manes jos nekabina, kazkaip neidomios... pirma per tuscia ir kazkaip tame zibinte as nieko nematau Toookio 4u.gif antra su zibintu fotkej per didelis chaosas.. reikejo gal zibinta kitu rakursu fotkint, kad fone gatve butu isplaukusi? nzn... nes toki vaizda mes ir patys matome eidami mieste smile.gif zibinta -sienos fone 4u.gif

Giedre, kazkaip sunkiai skirtuma iziuriu g.gif tamsoka man 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 31 gegužės 2009 - 07:10
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 30, 23:58)
siandien irgi daug prifotkinau diena, bet sunu fotkinau, nz ar verta teismui kelti cia  blush2.gif

mano galva klaidas pamatysi sveika... jeigu ju db nematai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 31 gegužės 2009 - 07:13
Labas rytas kam nesimiega smile.gif
Alexxandra,man tai ir truksta virsugalvio blush2.gif

Na,o as bandau det 3nd 2-aja dali prie dienos sviesos
Rankinis
user posted image
Saulute
user posted image
Auto
user posted image
Ar uzskaitoma ? ax.gif ,ar perdaryt sita ax.gif ?

Ir dar-pusiau portretas,pusiau seselis...taikiau,biski i tema ax.gif
user posted image

Bandziau akutes fotkint-nelengva dar,igudziu truksta hihihi.gif .Zitlali profe portretuku thumbup.gif
Atsakyti
Ir dar. teismui autoportretas. Noriu zinoti kas negerai...

na man virsaus netruksta, tik kirpciau kazkuri sona, del rakurso jau Zitlali pasake... 4u.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 08:21)

*Na,o as bandau det 3nd 2-aja dali prie dienos sviesos
Rankinis
...
Ar uzskaitoma ? ax.gif ,ar perdaryt sita ax.gif  ?

**Ir dar-pusiau portretas,pusiau seselis...taikiau,biski i tema ax.gif

Bandziau akutes fotkint-nelengva dar,igudziu truksta hihihi.gif .Zitlali profe portretuku thumbup.gif

*neuzskaitoma. Kodel paemei ruda g.gif daikta ir balta g.gif fona? Fonas gali but bet koks, bet fotografuojamas objektas butinai baltas. 4u.gif prasom pasitaisyt 4u.gif

**pati emocija patinka, bet kadravimas nelabai ax.gif reikejo gal siek tiek is auksciau...
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 30, 22:58)
man truksta galvos biski  blush2.gif

del vandens as tiek isvargau, bet mano beda ta, kad as vonio fotkinau ne viena kadra,  blush2.gif  su blykste, tai graziai gavosi, bet ne pagal fotografijos taisykles, tai net nededu, zinau kad netiks  blush2.gif

lasu ND buvo vieninteliai , kuriuose galima buvo naudoti blykste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 31, 09:42)
*neuzskaitoma. Kodel paemei ruda g.gif daikta ir balta  g.gif  fona? Fonas gali but bet koks, bet fotografuojamas objektas butinai baltas. 4u.gif  prasom pasitaisyt  4u.gif

Och doh.gif .Pasitaisysiu.O pirma dalis prie dirbtines sviesos,praeitam psl.uzskaitoma ax.gif ?

Zana4,o Jus idekit tuos bandymus,kartu aptarsim kas ten kaip bigsmile.gif 4u.gif Is klaidu juk ir mokomes smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 05 31, 09:42)
na man virsaus netruksta, tik kirpciau kazkuri sona, del rakurso jau Zitlali pasake... 4u.gif

Tai noriu tuomet pasitikslint kaip su tais virsugalviais yra...as maniau,kad juos nukirsti negalima ax.gif ,o pasirodo,tam tikrais kampais,galima ?

Va,pavyzdziui,sita nuotrauka...ar netrukdo,kad nukirsta virsugalviukas ?(Sita,teko truputi pasviesint,kazkodel tamsoka buvo g.gif ir kaire puse truputi pakirpta,daugiau niekas nedaryta )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 31 gegužės 2009 - 09:10
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 31, 10:08)

Tai noriu tuomet pasitikslint kaip su tais virsugalviais yra...as maniau,kad juos nukirsti negalima  ax.gif ,o pasirodo,tam tikrais kampais,galima ?

Va,pavyzdziui,sita nuotrauka...ar netrukdo,kad nukirsta virsugalviukas

na galima, nes nera taip jau grieztai kad ne, tik reikia zinot kada, kaip as suprantu tam itakoja fotografavimo kampas, kompozicija, zvilgsnio kriptis ir pan. del sito konkretaus foto tai kirpciau (tikiuosi nesupyksi) taip

user posted image, bet dabar zvilgsniui truksta siek tiek vietos. (na cia tik mano pamastymai, gal kitai ka dar kitaip pasakytu.) blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
man jau geda, nei ka rodau, nei komentuoju blush2.gif
Tai parodysiu pora nuotrauku
Su sita nieko nedaryta
user posted image
O cia bandziau su kazkokia programa spalvas pakaitaliot ir patiesinau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 31, 12:08)
na galima, nes nera taip jau grieztai kad ne, tik reikia zinot kada, kaip as suprantu tam itakoja fotografavimo kampas, kompozicija, zvilgsnio kriptis ir pan. del sito konkretaus foto tai kirpciau (tikiuosi nesupyksi) taip

Supratau,zinosiu,aciu smile.gif .Del foto pakarpymo tikrai nepykstu,idomu paziuret is kito kampo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2009 05 31, 12:42)

Pirma,man daug mieliau ziurisi,nes antroj,tokios spalvos keistos blush2.gif
Atsakyti
G_i_e_d_r_ė,pirmas portretas kazkoks kosmaras.Negi nesmato,kad veidas siaubingai iskreipras?Todel,kad is per arti fotografuota.O ir fonas doh.gif Nesimato jokiu seseliu tik sofos galas ir plytine siena doh.gif O antras portretas tai nesuprantu kam tokias sujudintas foto cia dedat?Mes juk tam ir mokinames,kad nebutu tokiu prijudintu nuotrauku pas mus.Pirma ismokstam normaliai nufotografuoti,paskui apie kompozicijas klausiam. ax.gif
Atsakyti