Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

labutis. O as kolkas galiu ideti tik deziu ir maiseliu nuotrauka, nes tik juos ir matau ir atrodo pabaigos ir galo nebus doh.gif . MB sako gi visai persikraustyti nesunku, gi ne tiek daug daiktu turime blink.gif ir isejo i darba. Niu ka, vel einu pakuoti doh.gif . Ech ,kaip rankos niezti paimti fotoaparata.
Oho kokios egzo makro bigsmile.gif wub.gif ... kada as galesiu tokias padaryti doh.gif g.gif . niu ir man idomu, koks objektyvas. Na viskas einu pakuoti, nes drauge issivede meskute porai valandu, o as i SM rolleyes.gif doh.gif , nes su ja man pakuoti neiseina- as dedui deze o ji is dezes ir rekia neeeeeeeeeeee
Geru jums nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
Egzo wowc bigsmile.gif jau ryskumas tai nerealus thumbup.gif o siaip nuotraukos savo turiniu nekabina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 26, 11:08)
grozis  bigsmile.gif o cia gal su kokiu geresniu objektyvu paveiksluota? Nes man su mano kitiniu taip priartinti neimanoma  unsure.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 26, 11:28)
nu bet tavo macro  bigsmile.gif  kokiu objektyvu fotkini? Kad leidžia iš taip arti?

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 26, 12:59)
Egzo wowc bigsmile.gif jau ryskumas tai nerealus  thumbup.gif o siaip nuotraukos savo turiniu nekabina  unsure.gif

cia su 14-42 mm + isbandziau naujus close up filtrus. tai cia su jais priartina. viskas lyg ir neblogai, tik labai jau jautrus, judanti nufotografuoti labai sunku, greit fokusas pabega. Ir aisku reikia priselinti prie objekto labai arti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 26, 11:51)
*yra toks clone stamp tool irankiu juostoje mirksiukas.gif  - 5 nuo virsaus -ji pasirenki,
**tada pasirenki brush dydi/tanbkuma/skaidruma -virsuje uzrasyta, paspaudus islenda pvz ir pasirenki dydi apskritimo mirksiukas.gif hardness ir ten linijos pvz (nzn kaip paaiskint, kai atsidarysi -matysi)
*** tada pasirenki vieta is kur imsi klonavimui fona biggrin.gif  ir ant klaviaturos spaudi Alt+ pelyte (ant tos imamos vietos). Tas taskas pasizymi toliu rutuliuku su kryziuku
**** Atleidi ir eini koreaguoti (uztusuoti klonuojamu fonu) nepatinkancia vieta.

Aciu, bonda, tu - tikras draugas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 05 26, 13:32)
Aciu, bonda, tu - tikras draugas  4u.gif  biggrin.gif

Patarimas tai geras, ale tos gėlės tikrai nenuklonuosi gražiai ir nepastebimai smile.gif Palik ją, ne taip ji ir trukdo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 26, 12:36)
Patarimas tai geras, ale tos gėlės tikrai nenuklonuosi gražiai ir nepastebimai smile.gif Palik ją, ne taip ji ir trukdo  mirksiukas.gif

sadi, viskas imanoma -tik riek praktikos ir cackinimosi tongue.gif
Atsakyti
laba,

Egzo pati pirma nereali... wub.gif Jei nepaslaptis kiek tokie filtrai kainuoja? blush2.gif
Rasytce graži pieva, paprasta, bet gražu pažiūrėt.

įdedu savo bandymą su šešėliais... nieko ypatinga, bet tikiuosi per bandymus paskui gaunasi ir kažkas apčiuopiamo blush2.gif
user posted image

šiandien, kai tiek daug saulės, įtariu bus prifotkinta visokių stebūklų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 26, 12:45)

įdedu savo bandymą su šešėliais... nieko ypatinga, bet tikiuosi per bandymus paskui gaunasi ir kažkas apčiuopiamo  blush2.gif
user posted image

šiandien, kai tiek daug saulės, įtariu bus prifotkinta visokių stebūklų  wub.gif

man patiko mintis
labai grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 05 26, 11:14)
ND su diafragmos keitimu. Kuo f didesnis (diafragma maziau atverta), tuo ryskumo zona didesne

suuper biggrin.gif geri tie canon, ane? biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 26, 11:29)
man patinka toks rakursas thumbup.gif  bet dar riek tobulint mirksiukas.gif

tingiu cool.gif

QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 26, 13:45)
įdedu savo bandymą su šešėliais... nieko ypatinga, bet tikiuosi per bandymus paskui gaunasi ir kažkas apčiuopiamo  blush2.gif

nusteebinai bigsmile.gif faaaaaaaain ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 26, 13:45)

gerai thumbup.gif tik gal pilka šiek tiek, pakontrastint norėtusi
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 26, 12:51)
suuper  biggrin.gif geri tie canon, ane? biggrin.gif

drinks_cheers.gif As canonu fane, pries sita turejau canon muiline, kai tevai pirko, jiem irgi isiuliau canon blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 05 26, 13:57)
drinks_cheers.gif As canonu fane, pries sita turejau canon muiline, kai tevai pirko, jiem irgi isiuliau canon  blush2.gif

mirksiukas.gif drinks_cheers.gif as ir apsicanoninus nuo iki biggrin.gif
Atsakyti