labutis. O as kolkas galiu ideti tik deziu ir maiseliu nuotrauka, nes tik juos ir matau ir atrodo pabaigos ir galo nebus . MB sako gi visai persikraustyti nesunku, gi ne tiek daug daiktu turime ir isejo i darba. Niu ka, vel einu pakuoti . Ech ,kaip rankos niezti paimti fotoaparata.
Oho kokios egzo makro ... kada as galesiu tokias padaryti . niu ir man idomu, koks objektyvas. Na viskas einu pakuoti, nes drauge issivede meskute porai valandu, o as i SM , nes su ja man pakuoti neiseina- as dedui deze o ji is dezes ir rekia neeeeeeeeeeee
Geru jums nuotrauku
Egzo wowc jau ryskumas tai nerealus o siaip nuotraukos savo turiniu nekabina
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 26, 11:08)
grozis o cia gal su kokiu geresniu objektyvu paveiksluota? Nes man su mano kitiniu taip priartinti neimanoma
QUOTE(Sadi @ 2009 05 26, 11:28)
nu bet tavo macro kokiu objektyvu fotkini? Kad leidžia iš taip arti?
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 26, 12:59)
Egzo wowc jau ryskumas tai nerealus o siaip nuotraukos savo turiniu nekabina
cia su 14-42 mm + isbandziau naujus close up filtrus. tai cia su jais priartina. viskas lyg ir neblogai, tik labai jau jautrus, judanti nufotografuoti labai sunku, greit fokusas pabega. Ir aisku reikia priselinti prie objekto labai arti.
QUOTE(bonda @ 2009 05 26, 11:51)
*yra toks clone stamp tool irankiu juostoje - 5 nuo virsaus -ji pasirenki,
**tada pasirenki brush dydi/tanbkuma/skaidruma -virsuje uzrasyta, paspaudus islenda pvz ir pasirenki dydi apskritimo hardness ir ten linijos pvz (nzn kaip paaiskint, kai atsidarysi -matysi)
*** tada pasirenki vieta is kur imsi klonavimui fona ir ant klaviaturos spaudi Alt+ pelyte (ant tos imamos vietos). Tas taskas pasizymi toliu rutuliuku su kryziuku
**** Atleidi ir eini koreaguoti (uztusuoti klonuojamu fonu) nepatinkancia vieta.
**tada pasirenki brush dydi/tanbkuma/skaidruma -virsuje uzrasyta, paspaudus islenda pvz ir pasirenki dydi apskritimo hardness ir ten linijos pvz (nzn kaip paaiskint, kai atsidarysi -matysi)
*** tada pasirenki vieta is kur imsi klonavimui fona ir ant klaviaturos spaudi Alt+ pelyte (ant tos imamos vietos). Tas taskas pasizymi toliu rutuliuku su kryziuku
**** Atleidi ir eini koreaguoti (uztusuoti klonuojamu fonu) nepatinkancia vieta.
Aciu, bonda, tu - tikras draugas
QUOTE(Tiny @ 2009 05 26, 13:32)
Aciu, bonda, tu - tikras draugas
Patarimas tai geras, ale tos gėlės tikrai nenuklonuosi gražiai ir nepastebimai Palik ją, ne taip ji ir trukdo
QUOTE(Sadi @ 2009 05 26, 12:36)
Patarimas tai geras, ale tos gėlės tikrai nenuklonuosi gražiai ir nepastebimai Palik ją, ne taip ji ir trukdo
sadi, viskas imanoma -tik riek praktikos ir cackinimosi
laba,
Egzo pati pirma nereali... Jei nepaslaptis kiek tokie filtrai kainuoja?
Rasytce graži pieva, paprasta, bet gražu pažiūrėt.
įdedu savo bandymą su šešėliais... nieko ypatinga, bet tikiuosi per bandymus paskui gaunasi ir kažkas apčiuopiamo
šiandien, kai tiek daug saulės, įtariu bus prifotkinta visokių stebūklų
Egzo pati pirma nereali... Jei nepaslaptis kiek tokie filtrai kainuoja?
Rasytce graži pieva, paprasta, bet gražu pažiūrėt.
įdedu savo bandymą su šešėliais... nieko ypatinga, bet tikiuosi per bandymus paskui gaunasi ir kažkas apčiuopiamo
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 26, 12:45)
man patiko mintis
labai grazu
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 05 26, 11:14)
ND su diafragmos keitimu. Kuo f didesnis (diafragma maziau atverta), tuo ryskumo zona didesne
suuper geri tie canon, ane?
QUOTE(bonda @ 2009 05 26, 11:29)
man patinka toks rakursas bet dar riek tobulint
tingiu
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 26, 13:45)
nusteebinai faaaaaaaain
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 26, 13:45)
gerai tik gal pilka šiek tiek, pakontrastint norėtusi
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 26, 12:51)
As canonu fane, pries sita turejau canon muiline, kai tevai pirko, jiem irgi isiuliau canon
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 05 26, 13:57)
As canonu fane, pries sita turejau canon muiline, kai tevai pirko, jiem irgi isiuliau canon
as ir apsicanoninus nuo iki