Šiandien gerai
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 30, 14:40)
Man atrodo gerai
O man vis ne
Nu i violetinuma dabar nesa
Siandien, o tu langus uztraukei? nes atspindziai matos, tai ne 100% dirbtinis apsvietimas per daug turbut noriu
Ziuriu Liamuna uzskaito, tai nebesikabinesiu
na, bandau deti savo seseli
ir medi su seseliu
QUOTE(Rico @ 2009 05 30, 17:05)
Dekui o kur kritika
pirmos nesuprantu, tai neturiu ka kritkuoti o medzio nuotaika pabandyciau labiau atskleisti su spalvom PS pazaisdama paslaptingiau gal atrodytu bet cia tik siaip... pamastymas
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 15:07)
pirmos nesuprantu, tai neturiu ka kritkuoti o medzio nuotaika pabandyciau labiau atskleisti su spalvom PS pazaisdama paslaptingiau gal atrodytu bet cia tik siaip... pamastymas
As su pirma zaidziau, karpiau... saules laikrodis
O su medziu nelabai sugalvoju ka daryt, PS niekaip nesuinstaliuoju (nes bijau, kad kandziosis ) o su sita perziuros programele mazai ka eina padaryti
Kaip jusu fotosesija vakar pavyko?
QUOTE(Rico @ 2009 05 30, 17:13)
sian turejom varyt, bet vakar su mama sampo prilaiziau, tai sian su kvadratine galva esu tai niekur nenukeliausim...
QUOTE(Rico @ 2009 05 30, 16:05)
Dekui o kur kritika
O man atrodo,kad tavo medis tuoj nukris
Papildyta:
Siandien,as uzskaitau
G_i_e_d_r_ė,perdaryk
Zitlali,labai grazi tavo sunucio foto
QUOTE(inesaS @ 2009 05 30, 18:32)
G_i_e_d_r_ė,perdaryk
Ok,perdarysiu veliau
Man tai fainas Rico medis,nors ir virstantis
O kol kas idesiu pabandymus,kas gavosi.Siandien pafotkinau ir praktikavaus su ivairiais rezimais ir nustatymais...bet dedu tas,kurios gavosi...
As noriu Jusu paklaust ne tiek apie kompozicija,nes zianu,kad netobula...bet apie technine nuotrauku puse : ar ne per tamsios,kaip ryskumas ?
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 17:14)
dar viena sian jau nebedesiu
Kokios spalvos švelnios, man asmeniškai geriau žiūris nei juoda balta, tokia lengva ir šviesia vaikyste dvelkia. labai. O jau akių akių gražumas tai neišpasakytas.
QUOTE(inesaS @ 2009 05 30, 17:32)
Zitlali,labai grazi tavo sunucio foto
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 30, 18:30)
Kokios spalvos švelnios, man asmeniškai geriau žiūris nei juoda balta, tokia lengva ir šviesia vaikyste dvelkia. labai. O jau akių akių gražumas tai neišpasakytas.
aciu.. zinok as irgi dabar sulyginau, tai j/b toks murzinas... nemoku teisingai versti