Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

Šiandien gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 30, 14:40)
Man atrodo gerai mirksiukas.gif

O man vis ne tongue.gif
Nu i violetinuma dabar nesa g.gif

Siandien, o tu langus uztraukei? nes atspindziai matos, tai ne 100% dirbtinis apsvietimas blush2.gif per daug turbut noriu ax.gif
Ziuriu Liamuna uzskaito, tai nebesikabinesiu 4u.gif

na, bandau deti savo seseli
user posted image

ir medi su seseliu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 30 gegužės 2009 - 15:50
Rico patinka medis tavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 14:54)
Rico patinka medis tavo  bigsmile.gif

Dekui ax.gif o kur kritika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 30, 17:05)
Dekui  ax.gif o kur kritika  blush2.gif

pirmos nesuprantu, tai neturiu ka kritkuoti ax.gif o medzio nuotaika pabandyciau labiau atskleisti su spalvom PS pazaisdama ax.gif paslaptingiau gal atrodytu bigsmile.gif bet cia tik siaip... pamastymas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 gegužės 2009 - 16:08
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 15:07)
pirmos nesuprantu, tai neturiu ka kritkuoti  ax.gif o medzio nuotaika pabandyciau labiau atskleisti su spalvom PS pazaisdama  ax.gif paslaptingiau gal atrodytu  bigsmile.gif bet cia tik siaip... pamastymas smile.gif

As su pirma zaidziau, karpiau... saules laikrodis ax.gif
O su medziu nelabai sugalvoju ka daryt, PS niekaip nesuinstaliuoju (nes bijau, kad kandziosis tongue.gif ) o su sita perziuros programele mazai ka eina padaryti ax.gif

Kaip jusu fotosesija vakar pavyko?
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 30, 17:13)

Kaip jusu fotosesija vakar pavyko?

sian turejom varyt, bet vakar su mama sampo prilaiziau, tai sian su kvadratine galva esu blush2.gif tai niekur nenukeliausim...
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 30, 16:05)
Dekui  ax.gif o kur kritika  blush2.gif

O man atrodo,kad tavo medis tuoj nukris blush2.gif
Papildyta:
Siandien,as uzskaitau mirksiukas.gif
G_i_e_d_r_ė,perdaryk mirksiukas.gif
Zitlali,labai grazi tavo sunucio foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 30, 18:32)
G_i_e_d_r_ė,perdaryk mirksiukas.gif

Ok,perdarysiu veliau smile.gif

Man tai fainas Rico medis,nors ir virstantis g.gif

O kol kas idesiu pabandymus,kas gavosi.Siandien pafotkinau ir praktikavaus su ivairiais rezimais ir nustatymais...bet dedu tas,kurios gavosi...
user posted image
user posted image
user posted image

As noriu Jusu paklaust ne tiek apie kompozicija,nes zianu,kad netobula...bet apie technine nuotrauku puse : ar ne per tamsios,kaip ryskumas ?

Atsakyti
dar viena wink.gif sian jau nebedesiu doh.gif
user posted image
Papildyta:
Giedre, pirma pilkoka, siaip ryskumo foto netruksta, bet zinai, fotografuojant tokiu metu reiktu svelnia blykste naudoti manau... bent treciajai nuotraukai tai tikrai, nes tamsoka... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 17:14)
dar viena wink.gif sian jau nebedesiu doh.gif

Kokios spalvos švelnios, man asmeniškai geriau žiūris nei juoda balta, tokia lengva ir šviesia vaikyste dvelkia. labai. O jau akių akių gražumas tai neišpasakytas.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 30, 17:32)
Zitlali,labai grazi  tavo sunucio foto wub.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 30, 18:30)
Kokios spalvos švelnios, man asmeniškai geriau žiūris nei juoda balta, tokia lengva ir šviesia vaikyste dvelkia. labai. O jau akių akių gražumas tai neišpasakytas.

4u.gif aciu.. zinok as irgi dabar sulyginau, tai j/b toks murzinas... schmoll.gif nemoku teisingai versti g.gif
Atsakyti