Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(Šiandien @ 2009 05 30, 11:23)
tai va va. o kaip su nikonu rankinį pasidaryti gal kas žino?  g.gif

tai man rinktis auto, lemputė, ir pre?  g.gif

niugi gal kas ir zino, be ttikrai ir instrukcijoj yra parasyta biggrin.gif wink.gif

jei prie dirbtino tai taip: auto, lempute ir pre; jei prie naturalaus, tai auto, saule ar debeselis ir pre wink.gif

pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
Temos tituliniam yra Nikon D50 parasyta kaip nusistatyt.. pas man 80 tai tas pats ir siaip manau pas visus nikonus taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 11:29)
Temos tituliniam yra Nikon D50 parasyta kaip nusistatyt.. pas man 80 tai tas pats ir siaip manau pas visus nikonus taip pat.

Tai suprantu, susiradęs aš buvau tą pre bet to MEASURE tai nė pro kur nematau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 30, 11:32)
Tai suprantu, susiradęs aš buvau tą pre bet to MEASURE tai nė pro kur nematau.  doh.gif

eini white balance preset - measure arba use photo, turi buti wink.gif arba gali nufotkint pirma, o tada eiti i use photo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 gegužės 2009 - 10:35
As ir padariau,bet dabar supratau,kad ne taip g.gif Nes padariau,kambarij,prie dienos sviesos : auto wb,saule wb ir debeselis wb,o turejo buti vietoj debeselio rankinis wb ?

Siandien isejau pafotkint,tai vel nuotrauku pridariau,o rodyt nera ka doh.gif .Va tik ka isspaudziau blush2.gif
user posted image

Papildyta:

Dabar pasitikslinau,tai parasyta,kad reikia 3 wb : auto,pusiau rankinis ir rankinis wb.Tai kaip suprast tas pusiau rankinis blush2.gif .Rankini einu mokytis nusistatyt...
Atsakyti
Bandau kažką daryt...
Natūralus apšvietimas..

Auto

user posted image

Saulutė:

user posted image

Debesėlis:

user posted image

Pre:

user posted image

doh.gif
Atsakyti
Siandien, man atrodo gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 12:16)
Siandien, man atrodo gerai  thumbup.gif

Dėkui. Lauksim senbuvių.
Einu dabar dirbtinį bandyt daryti.
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 30, 11:08)
Bandau kažką daryt...
Natūralus apšvietimas..

Auto
Saulutė:
Debesėlis:
Pre:

tai jei sviecia saule, nereikia dar ir debeselio det mirksiukas.gif nebent apsiniauke staigiai biggrin.gif o siaip tai gerai, skirtumas siek tiek matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 05 30, 12:20)
tai jei sviecia saule, nereikia dar ir debeselio det  mirksiukas.gif nebent apsiniauke staigiai  biggrin.gif  o siaip tai gerai, skirtumas siek tiek matosi  mirksiukas.gif

Na, aš dariau pagal nurodymus.
Ačiū už užskaitymą.. unsure.gif

Papildyta:
Dirbtinis. doh.gif

Auto

user posted image

Lemputė

user posted image
Pre

user posted image

doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiandien: 30 gegužės 2009 - 11:45
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 30, 12:06)
Siandien isejau pafotkint,tai vel nuotrauku pridariau,o rodyt nera ka doh.gif .Va tik ka isspaudziau blush2.gif

Viskas kaip ir liuks, kadravimas man patinka, tik ryyyyskumo nėra ! Matau kad islaikymas 1/45. Man prie tokio išlaikymo, fotkinant iš rankos, 90% fotkių būna išplaukusios.
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 30, 12:19)
Dėkui.  Lauksim senbuvių.

tai kad Zitlali ir prie senbuviu mirksiukas.gif

QUOTE(Šiandien @ 2009 05 30, 12:44)

Dirbtinis.  doh.gif

Auto

Lemputė

Pre

[

kazkaip pre gelsvas man g.gif
Atsakyti