Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(*Citra* @ 2009 05 29, 22:58)
ech, as mielai prisijungciau  bigsmile.gif  Iki klaipedos neplanuoji atvaziuoti?  smile.gif ax.gif

planuoju atostogom prie juros... tongue.gif kai vaziuosiu apsiskelbsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 05 28, 22:20)

man si foto geriau ziurisi wub.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 05 29, 08:44)

grazus debeseliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 05:58)
liamuna, labai isdeges veidas... ant tiesiogines tikriausiai fotkinai...

kaip tik saule islindo, kai spaudziau, bet ir modelis nelabai norejo fotkintis. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 29, 20:14)
G_i_e_d_r_ė,pagaliau idejai nuotrauka kurios dydis yra normalus thumbup.gif ,bet fokusas tikrai nusokes. ax.gif Ar tu cia per daug pazaidei su kokia tais retusavimo programa g.gif Kazkaip prie F5.6 labai jau isplauta visur  ax.gif
Gal ir nusisneku,juk as su muiline fotkinu,nezinau kaip pas veidrodius buna blush2.gif
Arba vejas sujudino gele ax.gif

Rasiau ir kompa panele mano isjunge doh.gif .Tai dabar vel viska per nauja doh.gif

InesaS,lauke buvo vejas,tai gal nuo vejo,o gal ir as sujudinau,pas mane visos neryskios,ar ant auto,ar ant kitu rezimu fotkinciau doh.gif
Sia savaite uzejo toks.....tai net fotiko ir rankas baveik neemaiu,bet dabar jau vel fotkinimo pasiilagau,tai eisiu nd3 prisiruos daryt doh.gif
Tai geriau nepakirptas ne kiek InesaS,det ?

Olo ,tavo nuotraukos laaabai patiko.Laaabai grazios wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 30 gegužės 2009 - 09:29
Laba. Pasitikslinu. Tai wb, vienas daiktas imkim ant palangės tiks (kur nėra tiesioginių spindulių) o kitas, kur įjungta lempa ant stalo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 30, 10:43)
Laba. Pasitikslinu. Tai wb, vienas daiktas imkim ant palangės tiks (kur nėra tiesioginių spindulių) o kitas, kur įjungta lempa ant stalo?  blush2.gif

tirkai taip: 2 WB - vienas su dienos apsvietimu (nebutinai ant palanges biggrin.gif ), kitos prie dirbtino apsvietimo wink.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
liamuna, sakyciau isdeges veidas, ir gal akytes noretusi pamatyti. O siaip kompozicija man visai nebloga.

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 30, 05:39)
planuoju atostogom prie juros...  tongue.gif kai vaziuosiu apsiskelbsiu biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Šiandien @ 2009 05 30, 09:43)
Laba. Pasitikslinu. Tai wb, vienas daiktas imkim ant palangės tiks (kur nėra tiesioginių spindulių) o kitas, kur įjungta lempa ant stalo?  blush2.gif

Tai gali ir naturalioj sviesoj ant stalo fotkint. smile.gif
Atsakyti
Na, pirmas mano wb. Viena foto ŽIAURIAI mėlyna gavosi (Lemputė.) Tai net nežinau, ar ten užskaityta bus.

WB balansas lauke.

AUTO

user posted image

lemputė blink.gif

user posted image

Saulė.

user posted image

WB Kambaryje, su dirbtiniu apšvietimu, be blykstės. (Didinau biškį iso, nes susiliet norėjo.)

Auto

user posted image

Lemputė

user posted image

Saulė.

user posted image

blush-anim-cl.gif
Papildyta:
Pasižiūrėjau kitų. tai vajėzau, kaip nugrybavau. net nustatymai ne tie.
teks perdaryt. doh.gif
Atsakyti
kodel saule paskutinis? g.gif turi buti rankinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 30, 11:10)

Pasižiūrėjau kitų. tai vajėzau, kaip nugrybavau. net nustatymai ne tie.
teks perdaryt.  doh.gif

kad ne taip supratai uzduoti visu pirma wink.gif o kur tavo custom WB? rankinis nustatymas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 30, 11:21)
kad ne taip supratai uzduoti visu pirma wink.gif o kur tavo custom WB? rankinis nustatymas  cool.gif

tai va va. o kaip su nikonu rankinį pasidaryti gal kas žino? g.gif

tai man rinktis auto, lemputė, ir pre? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiandien: 30 gegužės 2009 - 10:25
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 30, 11:23)
tai va va. o kaip su nikonu rankinį pasidaryti gal kas žino? 

o tu titulini temos skaitei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 gegužės 2009 - 10:28