Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(A.M @ 2009 05 29, 20:03)
Zitlali -na ta nuotrauka paversta i j/b atrodo man kaip mergina extazej  biggrin.gif spalvota man geriau  smile.gif

hihihi.gif supratau, aciu smile.gif

Olo, kodel mazosios nefotografuoji bigsmile.gif juk pats tas modeliukas thumbup.gif nei muistosi labai nei ka biggrin.gif

A.M. o kada pas jus naujasis modelis uzderes biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 gegužės 2009 - 19:30
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 29, 20:13)
Olo, kodel mazosios nefotografuoji  bigsmile.gif juk pats tas modeliukas  thumbup.gif nei muistosi labai nei ka biggrin.gif

Pyškinu, pyškinu smile.gif , tik kažkaip dar nerodau. Yra krūva fotkių, kurias norėtųsi biski patobulinti prieš parodant !

Nu vieną parodysiu blush2.gif. Dar reikia kažkokį foną susiorganizuoti

Kmilė
user posted image
Atsakyti
Gal kas norit ryt jungtis su manim pafotkint vakarinio miesto? vienai nedrasu ax.gif

Olo modelis zavus wub.gif bet man nesiziuri kazkaip profiliukas kudikio foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 gegužės 2009 - 21:14
olo, na jau nuotraukytes tavo wub.gif labai grazus j/b smile.gif

tuo paciu ir as noreciau pora foto parodyt. gal galetumet pakomentuot, kas jose blogai? wink.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 29, 22:16)

bigsmile.gif gal gali papasakoti nustatymus kokius pasirinkai? ryskus pukas koks bigsmile.gif man kol kas nesigauna toks ryskumas, pas tave gal makro cia objektyvas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 29, 22:21)
bigsmile.gif gal gali papasakoti nustatymus kokius pasirinkai? ryskus pukas koks  bigsmile.gif  man kol kas nesigauna toks ryskumas, pas tave gal makro cia objektyvas  blush2.gif

ne, neturiu as jokiu ypatingu makro objektyvu, nes fotografuoju su muiline, tai tik parinktas makro fokusavimas buvo smile.gif
abieju nustatymai: iso 80, islaikymas 1/800, f/3.5 smile.gif
Atsakyti
Tin-tin labai rysku bigsmile.gif Man patinka pirmasis.
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 29, 22:25)
ne, neturiu as jokiu ypatingu makro objektyvu, nes fotografuoju su muiline, tai tik parinktas makro fokusavimas buvo smile.gif
abieju nustatymai: iso 80, islaikymas 1/800, f/3.5 smile.gif

bigsmile.gif dekui uz issamia info, man labai patiko tavo pukeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 29, 22:28)
Tin-tin labai rysku  bigsmile.gif Man patinka pirmasis.

dekoju 4u.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 29, 22:31)
dekui uz issamia info, man labai patiko tavo pukeliai

visiskai nera uz ka, kad tik padetu 4u.gif malonu, kad patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 29, 21:12)
Gal kas norit ryt jungtis su manim pafotkint vakarinio miesto? vienai nedrasu  ax.gif

Iš manęs tai fotografė dar nekokia, bet gal visai būtų smagu. Tik priklauso nuo konretaus laiko ir vietos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 29, 22:35)
Iš manęs tai fotografė dar nekokia, bet gal visai būtų smagu. Tik priklauso nuo konretaus laiko ir vietos  rolleyes.gif

na, as dar nezinau... as tai centre gyvenu, su auto esu, tik dar nzn ka fotkint noriu biggrin.gif gal pati modeliu pabutum? noriu pasitrint po senamiesti... ax.gif laikas... as vaika mamai paliksiu, tai galiu bludyti kiek noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 29, 21:12)
Gal kas norit ryt jungtis su manim pafotkint vakarinio miesto? vienai nedrasu  ax.gif

Olo modelis zavus  wub.gif bet man nesiziuri kazkaip profiliukas kudikio foto  4u.gif

ech, as mielai prisijungciau bigsmile.gif Iki klaipedos neplanuoji atvaziuoti? smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 29 gegužės 2009 - 22:00