Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(bonda @ 2009 05 29, 09:49)
nu reiks pamegint ir sita tongue.gif  aicu wub.gif  o trintukas cia tas, kur history brush? ax.gif

ne, cia eraser tool (E)

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 29, 09:49)
hmm... keistai atrodo tada  rolleyes.gif

gal del to kad nesimato juk tai namai, reikes pabandyt juos gal pasviesint, gal kitai atrodys. g.gif
Atsakyti
ND zoominu:
user posted image
user posted image
user posted image
arteju prie objekto:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 28, 21:29)
kad bandziau net i stiklam -nu suds nenuima tu tokiu plaukeliu neplaukeliu, dulkeliu nedulkeliu doh.gif vis tiek lieka kazkiek ant tu stiklu pribambasiniu ax.gif

tai gal prastas skuduriukas pasitaikė rolleyes.gif Gera akinių servetėlė turi būti slidi, bent jau man tai puikiai valo ir akinius, ir objektyvus ax.gif
O nauji žaisliukai, tai gal jau tie, kur iš ebay čia nesenai svarstei imti ar ne? bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 28, 22:22)
Ismokau deti sluoksnius  thumbup.gif  thumbup.gif tik nemoku padaryt ne chaoso  doh.gif

thumbup.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 05 29, 09:44)
bet koks vakar dangus buvo, ne tas zodis  wub.gif

gražus dangus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 05 29, 11:27)
tai gal prastas skuduriukas pasitaikė  rolleyes.gif  Gera akinių servetėlė turi būti slidi, bent jau man tai puikiai valo ir akinius, ir objektyvus  ax.gif
O nauji žaisliukai, tai gal jau tie, kur iš ebay čia nesenai svarstei imti ar ne?  bigsmile.gif

geras gera -gi as pati akiniuota ax.gif tongue.gif jo -tie patys mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba !

Smagu, kad patiko dukrytes foto !

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 29, 06:36)
aha seselis maiso truputi, tu pabandyk panaudoti ta paint with light su juo galetum smarkiai susvelninti tuos seselius  4u.gif ryskumo tikrai pakanka  4u.gif

Tai, kad su Photoshop-u dar nedraugauju ! blush2.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 05 29, 08:43)
Olo  wub.gif Bet norisi švarumo lyg... aštrumo... skaidrumo... Bet pirmoji tai labai  wub.gif

Noretusi ir man dar lyg biski, bet is kitinio stiklo stebuklu nebus !

Papildyta:
QUOTE(kerolli @ 2009 05 29, 00:31)

Antra foto su roze geriau, bet as ja dar daugiau apkarpyciau !!

Sokolado megejas patinka, bet dar bandyciau pasviesinti kazkiek
Atsakyti
sveikos noreciau prisideti prie jusu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveika, laukiam ND rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
As tai siom dienom apsileidau,dar neparuosiau 3 nd,bet ryt pasistengsiu idet blush2.gif
Ir va,apeme toks jausmas,kad anksciau fotkintos nuotraukos-slamstas doh.gif ,na,bet juk tobulejam smile.gif
Cia idedu pries kelias dienas daryta.Tik va ko man truksta,tai pagrinde,ryskumo.O kompozicija,man atrodo,gera g.gif .O fokusas yra ?Man tai,atrodo,kad i geles zieda g.gif

user posted image
Atsakyti
Nematau fokuso g.gif
Atsakyti
G_i_e_d_r_ė,pagaliau idejai nuotrauka kurios dydis yra normalus thumbup.gif ,bet fokusas tikrai nusokes. ax.gif Ar tu cia per daug pazaidei su kokia tais retusavimo programa g.gif Kazkaip prie F5.6 labai jau isplauta visur ax.gif
Gal ir nusisneku,juk as su muiline fotkinu,nezinau kaip pas veidrodius buna blush2.gif
Arba vejas sujudino gele ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 29 gegužės 2009 - 18:38
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 29, 18:06)
Sveiki smile.gif
Cia idedu pries kelias dienas daryta.Tik va ko man truksta,tai pagrinde,ryskumo.O kompozicija,man atrodo,gera g.gif .O fokusas yra ?Man tai,atrodo,kad i geles zieda g.gif

Fokuso nėra, tai kažkaip nesižiūri. Matau, kad fotkinai M rezime. Gali būti kad blogai sufokusavai !!!
O gėlė tai superine
Atsakyti
Zitlali -na ta nuotrauka paversta i j/b atrodo man kaip mergina extazej biggrin.gif spalvota man geriau smile.gif
Atsakyti