Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(Medona @ 2009 05 28, 22:48)
Nu man- super  thumbup.gif  tikras chaosas! dikotceka su trankia muzika, isisiautejusia sokeja  thumbup.gif
puikus portetukas, modeliukas  wub.gif Man lyg ne per pilka, normoj j/b  smile.gif  o kakliuko noretusi daugiau, nes sonu per daug, manau  g.gif

Fainu kad patinka.

Kakliuko ir man noretusi bet foto tiesinau, ir kaklo biski nukirto !!!
Atsakyti
Nu tai dar viena ir einu miegoti
Kazkaip patiko versti i j/b !! Cai kalta su blykste, tai tas seselis po kaklu biski maiso.
O ryskumo pakanka?

Undinė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 05 28, 22:20)

Nu šita tai super super super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 28, 23:26)
Nu šita tai super super super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

blush2.gif

Kaip smagu kad ir kitiems patinka !

Atsakyti
Olo,man asmeniskai, j/b pilkokas ir tas seselis i akis krenta.Bet siaip tai visai neblogai. thumbup.gif
Zitlali,kaip as tau pavydziu del tu sluoksniu sujngimo blush2.gif ,ir as noreciau,bet man nelabai iseina doh.gif
Atsakyti
Merginos, tai ar jau galiu savo krūmus dėti į albumėlį ir daryti sekasnčius ND? 4u.gif
Atsakyti
Olo - man pirma labai patiko smile.gif

Zitlali- visai nieko tas space disco chaosas,gal biski virsaus per daug smile.gif
Atsakyti
laba smile.gif pasidariau naktine lankytja hihihi.gif
QUOTE(almara @ 2009 05 28, 08:49)
Labulis 
negaliu nepasigirti  ax.gif dabar kaip tik čiupinėju naujai įsigytą blikstę  Canon speedlite 430EX
Čia bandymas su šešėliu
''laikykis''

o čia dar WB dirbtinis apšvietimas
auto

na ir kaip blykste ar jau isbandei rolleyes.gif ta rankele seselis mane labiau juokina hihihi.gif nei gazdina ax.gif

ND man tinka kiek supratau ax.gif

QUOTE(babouziuke @ 2009 05 28, 09:33)
Sveiki, senokai pas jus nebuvau, tai nespėju vytis.
Rodau savo pataisytą ND su diafraga:

Dabar tikiuosi geriau matosi nei praeitą kartą  4u.gif . Laukiu įvertinimų ir dar kartą labai atsiprašau už vėlavimą  4u.gif .

man gerai matosi tinka thumbup.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 28, 10:25)
perdariau  bigsmile.gif

rico aciu uz pagalba  4u.gif

na kaip dabar  ax.gif

man tinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 28 gegužės 2009 - 23:16
[quote=Zitlali,2009 05 28, 19:22]
Ismokau deti sluoksnius thumbup.gif thumbup.gif tik nemoku padaryt ne chaoso doh.gif
[/quote]

man dar toli iki tokiu sugebejimu, bet man thumbup.gif

[quote=olo,2009 05 28, 19:29]
Labai liuks valytuvelis ! Viena jau baigiu sudrozti !

O cia viena foto, kur bandziau isnaudoti naturalu apsvietima. Manau, kad pavyko, tik gal ryskumo truksta g.gif .

Gabrielė

[quote=olo,2009 05 28, 20:20]
Kazkaip patiko versti i j/b !! Cai kalta su blykste, tai tas seselis po kaklu biski maiso.
O ryskumo pakanka?

Undinė

[/quote]
gal ir truksta truputi fokuso bet man labai mielos kaip studijines wub.gif

imesiu ir as kelis kadrus kritikai ,bet man su fokusu nekas reikia teorijos daugiau skaityti ax.gif
user posted image
kita kompozicija
user posted image

o cia meginau portreta daryt tik nepeikit baisiai zinau, kad nera fokuso ,o kaip kompozicija ax.gif
user posted image
Atsakyti
olo, man pirma labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 28, 22:45)
Ei, miargai, tik nevalykit objektyvu su megztinio rankove, kaaaaaaaaaa laugh.gif nu ***** - negalimaaaaaaa gi. nutrynsit apsaugini sluoksni objektyvo stiklo ir galesit kukuot , as rimtai  cool.gif tik su specialiom priemonem  smile.gif

rimtai blink.gif blink.gif vo blyn, tada ir man reik to teptuko g.gif

QUOTE(olo @ 2009 05 28, 23:20)
O ryskumo pakanka?

Undinė

Limpa man abi thumbup.gif pirma man net įdomi kad nestandartinis kadravimas. Ryškumo lyg ir gerai wink.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 05 29, 00:31)
o cia meginau portreta daryt tik nepeikit baisiai zinau, kad nera fokuso ,o kaip kompozicija  ax.gif

rožė tai nieko blatno smile.gif antros apkarpymas geresnis.
o portretukas fainas smile.gif tik blykstės galėjai nenaudot mirksiukas.gif
kažkur skaičiau kad jei kerpi pakaušį, kirpk ir ausį. Taviškiam portretui gal tada akytės iš centro pasitrauktų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 29 gegužės 2009 - 00:02
QUOTE(olo @ 2009 05 28, 23:20)

aha seselis maiso truputi, tu pabandyk panaudoti ta paint with light su juo galetum smarkiai susvelninti tuos seselius 4u.gif ryskumo tikrai pakanka 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 05 28, 23:36)
Zitlali,kaip as tau pavydziu del tu sluoksniu sujngimo :g

galiu papasakoti kaip 4u.gif labai paprasta, as bandymo budu meginau ir issiaiskinau kaip bigsmile.gif

QUOTE(A.M @ 2009 05 29, 00:03)
Zitlali- visai nieko tas space disco chaosas

bigsmile.gif einu apkirpsiu , aciu 4u.gif beja, aciu uz pavadinima biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 05 29, 00:31)
o cia meginau portreta

truksta kaktos g.gif bent man.. akytese siek tiek truksta ryskumo, padrebejo ranka manrods... bet siaip nieko smile.gif tik man nepatinka astri sviesa... ax.gif

kaip j/b g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 gegužės 2009 - 07:10