Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 05 28, 20:32)
Tai Duoma siandien gavo savo tele,tai irgi sake,kad nifiga ten neiseina unsure.gif

aha, skaiciau g.gif na, as dar daug nebandziau -ryt gal i darba nusitempsiu ax.gif lotuliukas.gif siandien nebuvo kada normaliai..siandien macro bandziau labiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 28, 20:33)
aha, skaiciau g.gif  na, as dar daug nebandziau -ryt gal i darba nusitempsiu ax.gif  lotuliukas.gif siandien nebuvo kada normaliai..siandien macro bandziau labiau cool.gif

Prifotkink,pridek cia,gal ir man tada uzeis noras fotografuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 28, 20:35)
Prifotkink,pridek cia,gal ir man tada uzeis noras fotografuoti blush2.gif

ryt gal kazka ax.gif nes siandien ir vejuota baisiai buvo doh.gif tai tiek kiek del saves skirtumus pamatyt/smalsuma numalsint mirksiukas.gif tongue.gif
ai,dar tas wide - labai matos skirtumas thumbup.gif

o ka nesifotkina, inses, visai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 28, 20:29)
kad bandziau net i stiklam -nu suds nenuima tu tokiu plaukeliu neplaukeliu, dulkeliu nedulkeliu doh.gif vis tiek lieka kazkiek ant tu stiklu pribambasiniu ax.gif
dar nezinau tongue.gif macro tai skirtuma lyg matau, nu bet tele -nifiga unsure.gif reik mokintis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o filtru nebandziau -kad nei saule nei ka tongue.gif

bonda, as esu macius pirkt tokių valiklų
user posted image

ten kaip suprantu gal yra vienoj pusej minksta kempinele nuvalyti objektyvą, o kt. pusėj šepetėlis dulkėm nubraukti g.gif neapžiūrėjau nes buvo supakuota

dar čia

ir rašo va ką.
LensPen – puikus žingsnis optikos valymo technologijose.
Puikiai tinka valyti žiūronų lęšius, nedidelio skersmens monoklius ir teleskopus, okuliarus bei kitus optinius prietaisus. Turi lengvai naudojamą dulkėms nuvalyti šepetėlį, bei specialią, be skysčio kempinėlę. Saugu ir labai paprasta juo naudotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 28 gegužės 2009 - 20:54
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 28, 20:52)
bonda, as esu macius pirkt tokių valiklų
user posted image

ten kaip suprantu gal yra vienoj pusej minksta kempinele nuvalyti objektyvą, o kt. pusėj šepetėlis dulkėm nubraukti  g.gif  neapžiūrėjau nes buvo supakuota

dar čia

ir rašo va ką.
LensPen – puikus žingsnis optikos valymo technologijose.
Puikiai tinka valyti žiūronų lęšius, nedidelio skersmens monoklius ir teleskopus, okuliarus bei kitus optinius prietaisus. Turi lengvai naudojamą dulkėms nuvalyti šepetėlį, bei specialią, be skysčio kempinėlę. Saugu ir labai paprasta juo naudotis.

aciu, va apie toki ir as jau girdejau mirksiukas.gif reiks pasidomet labiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 28, 20:56)
aciu, va apie toki ir as jau girdejau mirksiukas.gif reiks pasidomet labiau cool.gif

ir baika sakyciau kainuoja ~30Lt, vienur maciau 29, kitur 30 biggrin.gif
ir man reikia
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 28, 20:51)

o ka nesifotkina, inses, visai? unsure.gif

Taip,nefotkinu.Nezinau kas pasidare,nesinori fotoaparato is viso i rankas imti ir su PS ka nors daryti.Nuo Velyku jau man taip.Visas temas skaitau,kudra,efoto aplankau kas diena,bet va paciai fotografuoti nesinori doh.gif Laukiu kol cia kurybiniai ND prasides,gal tada ispalengvo persilausiu unsure.gif
Atsakyti
Ismokau deti sluoksnius thumbup.gif thumbup.gif tik nemoku padaryt ne chaoso doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 gegužės 2009 - 21:25
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 28, 22:09)
ir baika sakyciau kainuoja ~30Lt, vienur maciau 29, kitur 30  biggrin.gif
ir man reikia

Labai liuks valytuvelis ! Viena jau baigiu sudrozti !

O cia viena foto, kur bandziau isnaudoti naturalu apsvietima. Manau, kad pavyko, tik gal ryskumo truksta g.gif .

Gabrielė
user posted image
Atsakyti
Olo visai kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 gegužės 2009 - 21:49
QUOTE(olo @ 2009 05 28, 22:29)

grazuuu wub.gif

----------------------------------------------------------------
Ei, miargai, tik nevalykit objektyvu su megztinio rankove, kaaaaaaaaaa laugh.gif nu ***** - negalimaaaaaaa gi. nutrynsit apsaugini sluoksni objektyvo stiklo ir galesit kukuot , as rimtai cool.gif tik su specialiom priemonem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 28, 21:22)
Ismokau deti sluoksnius  thumbup.gif  thumbup.gif tik nemoku padaryt ne chaoso  doh.gif
user posted image

Nu man- super thumbup.gif tikras chaosas! dikotceka su trankia muzika, isisiautejusia sokeja thumbup.gif

QUOTE(olo @ 2009 05 28, 21:29)
O cia viena foto, kur bandziau isnaudoti naturalu apsvietima. Manau, kad pavyko, tik gal ryskumo truksta  g.gif .

Gabrielė
user posted image

puikus portetukas, modeliukas wub.gif Man lyg ne per pilka, normoj j/b smile.gif o kakliuko noretusi daugiau, nes sonu per daug, manau g.gif
Atsakyti