Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(Rico @ 2009 05 28, 15:54)
sita melynuoja  g.gif

oi turbut ne ta ikeliau
doh.gif
auto
user posted image
debeselis
user posted image
PRE
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 28 gegužės 2009 - 16:10
QUOTE(Padangė @ 2009 05 28, 15:04)

man atrodo gerai, aisku but geriau be zalio puodo blush2.gif nes labai atspalviai ax.gif bet ne visada gali pasirinkti realiai fotografuodamas aplinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 28, 16:16)
man atrodo gerai, aisku but geriau be zalio puodo  blush2.gif nes labai atspalviai  ax.gif bet ne visada gali pasirinkti realiai fotografuodamas aplinka  ax.gif

thumbup.gif
gerai dar palauksiu pritarimo kitu 2-trokiu biggrin.gif
Atsakyti
Gavau biski zaislu bigsmile.gif ax.gif bigsmile.gif blush2.gif bigsmile.gif eisiu bandyt ax.gif

su kuo valot objektyvus savo? ax.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 05 28, 14:35)

O tu cia paveikslavai rankose laikydama aparata? As pati dar niekad nebandziau, tik teorijos prisiskaiciau  smile.gif

tas vadinamas paningas tai rankose, berods, ir daromas -nes turi sukt rankas pagal objekto judejimo krypti mirksiukas.gif bandyt tokiu pat greiciu, kaip objektas mirksiukas.gif siaip tai tikrai is simto koks gaunas neblogas doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 05 28, 15:37)
Nieko.. ismoksi  mirksiukas.gif Svarbiausia dometis ir netingeti rinkti informacija  4u.gif As pvz. dabar beveik nefotkinu (isskyrus ND), nes noriu kuo daugiau isigilinti i esme. Skaitau instrukcija, fotografu patarimus, skaitineju apie kompozicija ir photoshopo galimybes. O paskui jau bandysiu praktiskai pritaikyti visa surinkta bagaza, kas is tiesu yra sunkiausia.

ir cia parasyk, ka idomaus atrandi mirksiukas.gif

QUOTE(Padangė @ 2009 05 28, 16:04)
oi turbut ne ta ikeliau

lyg ok
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 05 28, 16:37)
Nieko.. ismoksi  mirksiukas.gif Svarbiausia dometis ir netingeti rinkti informacija  4u.gif As pvz. dabar beveik nefotkinu (isskyrus ND), nes noriu kuo daugiau isigilinti i esme. Skaitau instrukcija, fotografu patarimus, skaitineju apie kompozicija ir photoshopo galimybes. O paskui jau bandysiu praktiskai pritaikyti visa surinkta bagaza, kas is tiesu yra sunkiausia.

bigsmile.gif as pasiskaitau, su PS dar nedirbu biski, sakiau veliau, laiko ner man zaisti, bet va fotiko is ranku nepaliedziu praktikuojuos pastoviai, kad priprasciau prie kiekvineo apsvietimo ir panasiai blush2.gif kad galeciau ateiti be problemu nusistatyti smile.gif ir fotkinti smile.gif

Atsakyti
ND
artinimas

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 28, 16:26)
1.Gavau biski zaislu bigsmile.gif  ax.gif  bigsmile.gif  blush2.gif  bigsmile.gif eisiu bandyt ax.gif

2.su kuo valot objektyvus savo? ax.gif

1. bigsmile.gif tai jau gavai bigsmile.gif lauksim rezultatu mirksiukas.gif

2. su akiniu servetele unsure.gif

Padange, gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 28, 16:26)
Gavau biski zaislu bigsmile.gif  ax.gif  bigsmile.gif  blush2.gif  bigsmile.gif eisiu bandyt ax.gif

su kuo valot objektyvus savo? ax.gif

Ka gavai? Busiu praleidus kazka blush2.gif

As dar nei kart nevalius unsure.gif O kas kiek laiko reikia valyt?

Padangė, gerai, man rodos, viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 05 28, 16:55)
Padangė, gerai, man rodos, viskas  4u.gif

thumbup.gif gerai kai sutems atliksiu WB prie dirbtinio apsvietimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 28, 16:19)
thumbup.gif
gerai dar palauksiu pritarimo kitu 2-trokiu biggrin.gif

As irgi uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 28, 17:39)