Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

Prie progos ir as judesi parodysiu, tik man atrodo, kad nelabai g.gif nelabai as dar suvokiu toki mena tongue.gif bet kaip suprantu i ta puse einu blush2.gif
Laukiu kritikos ax.gif ar i ta puse?
f/8, 1/20s, ISO 80
user posted image
f/8, 1/40s, ISO 80
user posted image
f/8, 1/20s, ISO 80
user posted image
Autobuso uzrasai matosi, bet saule sviete doh.gif reikia prieblandos tokiem menam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 28, 14:18)
Prie progos ir as judesi parodysiu, tik man atrodo, kad nelabai  g.gif nelabai as dar suvokiu toki mena tongue.gif bet kaip suprantu i ta puse einu  blush2.gif
Laukiu kritikos  ax.gif ar i ta puse?

i ta i ta
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 28, 15:18)
Prie progos ir as judesi parodysiu, tik man atrodo, kad nelabai  g.gif nelabai as dar suvokiu toki mena tongue.gif bet kaip suprantu i ta puse einu  blush2.gif
Laukiu kritikos  ax.gif ar i ta puse?

Man atrodo, kad labai gerai mirksiukas.gif

Reiketu ND sugalvoti ir su islaikymu smile.gif

O tu cia paveikslavai rankose laikydama aparata? As pati dar niekad nebandziau, tik teorijos prisiskaiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 28, 15:18)
Prie progos

i ta thumbup.gif tik visos masinos griuna i desine
Atsakyti
Sveiki, dėl kasdieninių atsiskaitymų, beveik nespėju prie pc pribėgti. Manau, kad savaitgalį pavyks kaip nors. Taigi, dabar kaip supratau darom WB? Iki kada? Ačiū labai.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 28, 13:57)
i ta  thumbup.gif tik visos masinos griuna i desine

Kyla tongue.gif

Dekui visom uz "i tema" 4u.gif (bet kiek i tema?)

laikiau rankose, gaudziau, kad vienodu greiciu sukciausi kartu su masinom, tai visu horizontu nespejau suziuret blush2.gif iki geru kadru dar toli tongue.gif

Siandien, kaip speji taip darai mirksiukas.gif o dauguma iki savaites pabaigos- kitos pradzios stengiasi padaryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 28 gegužės 2009 - 15:10
QUOTE(Tiny @ 2009 05 28, 14:39)

va je, kada as taip ismoksiu blush2.gif

tiny, klausei del islaikimo, niu gi zinok dariau ne ta ka reikia, paziurejau dabar mergaiciu foto , as rinkausi 1/1000 blush2.gif gluse biggrin.gif , kazkur prisiskaiciau matyt biggrin.gif
Atsakyti
nesuprantu niekaip neduoda nuotraukos ikelt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 28, 16:28)
va je, kada as taip ismoksiu  blush2.gif

tiny, klausei del islaikimo, niu gi zinok dariau ne ta ka reikia, paziurejau dabar mergaiciu foto , as rinkausi 1/1000  blush2.gif  gluse  biggrin.gif , kazkur prisiskaiciau matyt  biggrin.gif

Nieko.. ismoksi mirksiukas.gif Svarbiausia dometis ir netingeti rinkti informacija 4u.gif As pvz. dabar beveik nefotkinu (isskyrus ND), nes noriu kuo daugiau isigilinti i esme. Skaitau instrukcija, fotografu patarimus, skaitineju apie kompozicija ir photoshopo galimybes. O paskui jau bandysiu praktiskai pritaikyti visa surinkta bagaza, kas is tiesu yra sunkiausia.
Atsakyti

PAGALIAU wb thumbup.gif
auto
user posted image
debeselis
user posted image
PRE
user posted image

ka manot ar tinka blush2.gif
Atsakyti
Kokios idomios tos judesio foto bigsmile.gif Bet man dar toli iki ju smile.gif
Visi labai sauniai atsiskaitineja ND 4u.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 05 28, 16:37)
Nieko.. ismoksi  mirksiukas.gif Svarbiausia dometis ir netingeti rinkti informacija  4u.gif As pvz. dabar beveik nefotkinu (isskyrus ND), nes noriu kuo daugiau isigilinti i esme. Skaitau instrukcija, fotografu patarimus, skaitineju apie kompozicija ir photoshopo galimybes. O paskui jau bandysiu praktiskai pritaikyti visa surinkta bagaza, kas is tiesu yra sunkiausia.

As irgi taip pat, dar ziuriu fotografu nuotraukas, galerijas....Kaip man viskas idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 28, 14:46)
PRE
user posted image

ka manot ar tinka  blush2.gif

sita melynuoja g.gif
Atsakyti