Prie progos ir as judesi parodysiu, tik man atrodo, kad nelabai nelabai as dar suvokiu toki mena bet kaip suprantu i ta puse einu
Laukiu kritikos ar i ta puse?
f/8, 1/20s, ISO 80
f/8, 1/40s, ISO 80
f/8, 1/20s, ISO 80
Autobuso uzrasai matosi, bet saule sviete reikia prieblandos tokiem menam
QUOTE(Rico @ 2009 05 28, 14:18)
Prie progos ir as judesi parodysiu, tik man atrodo, kad nelabai nelabai as dar suvokiu toki mena bet kaip suprantu i ta puse einu
i ta i ta
QUOTE(Rico @ 2009 05 28, 15:18)
Man atrodo, kad labai gerai
Reiketu ND sugalvoti ir su islaikymu
O tu cia paveikslavai rankose laikydama aparata? As pati dar niekad nebandziau, tik teorijos prisiskaiciau
Sveiki, dėl kasdieninių atsiskaitymų, beveik nespėju prie pc pribėgti. Manau, kad savaitgalį pavyks kaip nors. Taigi, dabar kaip supratau darom WB? Iki kada? Ačiū labai.
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 28, 13:57)
i ta tik visos masinos griuna i desine
Kyla
Dekui visom uz "i tema" (bet kiek i tema?)
laikiau rankose, gaudziau, kad vienodu greiciu sukciausi kartu su masinom, tai visu horizontu nespejau suziuret iki geru kadru dar toli
Siandien, kaip speji taip darai o dauguma iki savaites pabaigos- kitos pradzios stengiasi padaryti
QUOTE(Tiny @ 2009 05 28, 14:39)
va je, kada as taip ismoksiu
tiny, klausei del islaikimo, niu gi zinok dariau ne ta ka reikia, paziurejau dabar mergaiciu foto , as rinkausi 1/1000 gluse , kazkur prisiskaiciau matyt
nesuprantu niekaip neduoda nuotraukos ikelt
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 28, 16:28)
va je, kada as taip ismoksiu
tiny, klausei del islaikimo, niu gi zinok dariau ne ta ka reikia, paziurejau dabar mergaiciu foto , as rinkausi 1/1000 gluse , kazkur prisiskaiciau matyt
Nieko.. ismoksi Svarbiausia dometis ir netingeti rinkti informacija As pvz. dabar beveik nefotkinu (isskyrus ND), nes noriu kuo daugiau isigilinti i esme. Skaitau instrukcija, fotografu patarimus, skaitineju apie kompozicija ir photoshopo galimybes. O paskui jau bandysiu praktiskai pritaikyti visa surinkta bagaza, kas is tiesu yra sunkiausia.
PAGALIAU wb
auto
debeselis
PRE
ka manot ar tinka
Kokios idomios tos judesio foto Bet man dar toli iki ju
Visi labai sauniai atsiskaitineja ND
As irgi taip pat, dar ziuriu fotografu nuotraukas, galerijas....Kaip man viskas idomu
Visi labai sauniai atsiskaitineja ND
QUOTE(Tiny @ 2009 05 28, 16:37)
Nieko.. ismoksi Svarbiausia dometis ir netingeti rinkti informacija As pvz. dabar beveik nefotkinu (isskyrus ND), nes noriu kuo daugiau isigilinti i esme. Skaitau instrukcija, fotografu patarimus, skaitineju apie kompozicija ir photoshopo galimybes. O paskui jau bandysiu praktiskai pritaikyti visa surinkta bagaza, kas is tiesu yra sunkiausia.
As irgi taip pat, dar ziuriu fotografu nuotraukas, galerijas....Kaip man viskas idomu