QUOTE(*Citra* @ 2009 05 28, 11:30)
Na atrodo savo klausyme parasiau,kaip as suvokiu diafragmos ir islaikymo santyki,norint pakoreguoti srauto patekima.
Ir bandziau varijuoti, tai ir klausiiu,kodel darant pagal teorija man nieko nesigauna?:
Kad ir pro langa meginau fotkinti masina ant ilgo islaikymo, foto sviesi gavosi.
Esme: kuo ilgesnis islaikymas, tuo daugiau sviesos patenka.
Ir bandziau varijuoti, tai ir klausiiu,kodel darant pagal teorija man nieko nesigauna?:
Kad ir pro langa meginau fotkinti masina ant ilgo islaikymo, foto sviesi gavosi.
Esme: kuo ilgesnis islaikymas, tuo daugiau sviesos patenka.
Viska tu supranti gerai. Cia ir yra tas didelis mokslas, kad isgaut ta ryskuma, sviesuma ir pan.... As ir atrodo teorija zinau, o kuo daugiau zinau, bet neisgaunu ko noriu Reik bandyt daryt, bandyt daryt...
Lasus gali fotkint su integruota blykste ant labai trumpo islaikymo. Pamatysi rezultata ir pati nustebsi. Tik reik pirmiausiai koki pirsta sufokusuot toj vietoj kur nori, kad butu rysku ir pyskint. O jei nori be blykstes reik smarkiai uzkelt iso su kuo trumpesniu imanomu islaikymu fotkint.
Masina vaziuojancia jei nori pagaut ryskia, reik su ranka vest, kartu su ja vaziuojancia, fotika ir taip is kokiu 100-200 kadru gal isgausi koki viena padoru cia is mano praktikos taip pat ir vaika- judanti, beganti, besisupanti reik veziot kartu fotika