Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 27, 17:50)
Jėga, eisiu ir aš vėl bandyt ir mokytis

Isdidink pacia foto,tada kai ja padarysi vel normaliai,tiketina,kad ne taip smarkiai matysis konavimas.Sunku istikro graziai tai padaryti.Ir aplamai as labai noreciau ismokti daugiau geru dalyku su PS.,bet esu dunduke ir man nelabai daeina ka ir su kuo daryti doh.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu negaliu fotkiu ikelt i /public.fotki.com
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 27, 18:55)
niekaip nesuprantu negaliu fotkiu ikelt i /public.fotki.com
doh.gif

ko gero čia mes abi su tavim darbuojames kartu kaip susitarusios lotuliukas.gif nes ir man klaidą meta
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 05 27, 18:25)
ko gero čia mes abi su tavim darbuojames kartu kaip susitarusios lotuliukas.gif  nes ir man klaidą meta

matai as i savo fotki com keliu ir niekaip neikelia doh.gif jau 2 para bandau
ND padariau o parodyt niekaip negaliu cray.gif
gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 27, 18:33)
matai as i savo fotki com  keliu ir niekaip neikelia  doh.gif  jau 2 para bandau
gun_bandana.gif

Dek per kur nors kitur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 27, 19:33)
matai as i savo fotki com  keliu ir niekaip neikelia  doh.gif  jau 2 para bandau
gun_bandana.gif

ai tada aš ne prie ko ,dabar dedu i bendrą albumą WB namų darbus kurie kaip supratau buvo užskaityti
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 05 27, 18:17)
Vakar padariau kelis kadrus,ka manot?

antras kadras tai nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o šiaip man jie kartu irgi gerai žiūris smile.gif kontrastuoja gerai thumbup.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 27, 18:37)
Tai man niekas nepašnibždės kaip tą juodą ttašką ant gėlės panaikint?  unsure.gif
Man su clone tool š. gaunasi  biggrin.gif

stipriai pasididink ir bandyk imt teptuko dydį kiek mažesnį nei ta musė su hardness 0%
Atsakyti
A.M. O man pirma patiko. Antroje nuotraukoje kompozicija truputį nepatinka (mažai erdvės apačioje, daug viršuje) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 27 gegužės 2009 - 18:57
QUOTE(Sadi @ 2009 05 27, 18:50)
stipriai pasididink ir bandyk imt teptuko dydį kiek mažesnį nei ta musė su hardness 0%

Ačiū didelis 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus mano nuotraukos 4u.gif Su sarpu reik ismokt draugaut blush2.gif
Nervina mane tas kitinis objaktyvas, neisgaunu ko noriu nors tu ka doh.gif Tolimesni zmones niekad nebuna ryskus, nors ir sufokusuoju verysad.gif unsure.gif

A.M. patiko antra nuotrauka thumbup.gif o pirma tokia eiline, bet ryskumas super.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

gaudziau bite, bet uzsispirele tik uzpakali rode, darbavosi

user posted image
Atsakyti
liamuna, aš ir vėl didelius triukšmus matau...
Papildyta:
QUOTE(A.M @ 2009 05 27, 17:17)
Vakar padariau kelis kadrus,ka manot?
user posted image

wow bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti