Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

Labai patiko Zitlali lelius, tas su tamsesne akyte. 4u.gif

Valettos suo su seseliu thumbup.gif

Medonos graziausia pati pirmoji sviesa su zolynais. wub.gif
Paskraidykim tai vaiko kitokio kampo noretusi, labai jau staciai skrenda.
Surfinija-techniskai tvarkinga, paprasta nuotrauka.

Citros ND dirbtiniame apsvietime uzskaityciau.

Tin-tin net nezinau, kaip cia geriau pasielgti: uzsakityti ar ne. g.gif Per daug kazkokio pilksvumo-melsvumo. Bet manau, uzskaitysiu, custom paukstelis balciausias kaip bebutu. Be to manau, kad skirtuma supranti ir savo nuotrauose zinosi, ko noreti. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 05 27, 18:17)

user posted image

man tai sita wub.gif tiksliai nezinau, ar tas sviesus plotelis centre yra vadinamas isdegimu, bet man labai super atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
A.M. thumbup.gif antros spalvos lb patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 05 27, 17:17)
Vakar padariau kelis kadrus,ka manot?

Man antra idomi g.gif O nuo ko tas vinjetavimas matosi?Ta prasme cia taip spicealiai padarei?O jau spalvos kokios liuksiskos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Navi @ 2009 05 27, 15:15)

O man net 1ND nesigauna. Skaitau ir instrukcija ir nete apie fokusavima. Kazkoks briedas... Itariu, kad ten raz pliunut, nu bet man nesigauna ir vsio..... Susinervinau cool.gif

bandyk -tikrai gausis mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 27, 15:30)
hihihi.gif cia panasiai kaip ir man.. paprastai pradedu kazka aistringai, uzknisa, metu, imuosi kitko, vel tas pats.. keista, kad fotkinimas kuo toliau tuo labiau itraukia biggrin.gif

ne, pas mane jau metai is metu tas pats sezoniskumas biggrin.gif lotuliukas.gif pries kaledas -visokie kalediniai papuosimai, pries vasara -nertos kiepos, siaip pribegom siuvinejimas...na foto kol kas istisus metus biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 27, 16:49)
Dublis x:

laukiu nuosprendzio  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
O labai aciu, kad uzskaitet 4u.gif tikrai supratau skirtuma, nors ir ne tobulai atlikau sita ND, tikiuosi naturaliam apsvietime pavyks geriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 27, 17:31)
O labai aciu, kad uzskaitet  4u.gif  tikrai supratau skirtuma, nors ir ne tobulai atlikau sita ND, tikiuosi naturaliam apsvietime pavyks geriau  blush2.gif

Siaip tai ir turi buti svarbiausia tai,kad pamatytu skirtuma pats bigsmile.gif
Atsakyti
A. M. man antra labai labai patiko, ypač spalvos...

Tai man niekas nepašnibždės kaip tą juodą ttašką ant gėlės panaikint? unsure.gif
Man su clone tool š. gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 27, 17:37)
A. M. man antra labai labai patiko, ypač spalvos...

Tai man niekas nepašnibždės kaip tą juodą ttašką ant gėlės panaikint?  unsure.gif
Man su clone tool š. gaunasi  biggrin.gif

Kodel?As tik su juo ir klonuoju,tik issididinu nuotrauka smarkiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 27, 17:39)
Kodel?As tik su juo ir klonuoju,tik issididinu nuotrauka smarkiai mirksiukas.gif

o tai geriau didesnį teptuko dydi pasirinkt ar iš daug mažų klonuot? Nemokša aš kažkokia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 27 gegužės 2009 - 17:49
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 27, 17:41)
o tai geriau didesnį teptuko dydi pasirinkt ar iš daug mažų klonuot? Nemoka aš kažkokia  unsure.gif

Nu zinok ir as nemoku.As isididinu pacia foto smarkiai,po to ziuriu dydi teptuko-rutuliuko pagal objekta kuri reikia nukonuoti.Ta muse nuo tavo rozes nuklonavau sekmingai :ax:Va taip man gavosi-user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 27 gegužės 2009 - 17:50
QUOTE(inesaS @ 2009 05 27, 17:44)
Nu zinok ir as nemoku.As isididinu pacia foto smarkiai,po to ziuriu dydi teptuko-rutuliuko pagal objekta kuri reikia nukonuoti.Ta muse nuo tavo rozes nuklonavau sekmingai ax.gif

Jėga, eisiu ir aš vėl bandyt ir mokytis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 27 gegužės 2009 - 17:51