Labai patiko Zitlali lelius, tas su tamsesne akyte.
Valettos suo su seseliu
Medonos graziausia pati pirmoji sviesa su zolynais.
Paskraidykim tai vaiko kitokio kampo noretusi, labai jau staciai skrenda.
Surfinija-techniskai tvarkinga, paprasta nuotrauka.
Citros ND dirbtiniame apsvietime uzskaityciau.
Tin-tin net nezinau, kaip cia geriau pasielgti: uzsakityti ar ne. Per daug kazkokio pilksvumo-melsvumo. Bet manau, uzskaitysiu, custom paukstelis balciausias kaip bebutu. Be to manau, kad skirtuma supranti ir savo nuotrauose zinosi, ko noreti.
QUOTE(A.M @ 2009 05 27, 18:17)
man tai sita tiksliai nezinau, ar tas sviesus plotelis centre yra vadinamas isdegimu, bet man labai super atrodo
QUOTE(Navi @ 2009 05 27, 15:15)
O man net 1ND nesigauna. Skaitau ir instrukcija ir nete apie fokusavima. Kazkoks briedas... Itariu, kad ten raz pliunut, nu bet man nesigauna ir vsio..... Susinervinau
bandyk -tikrai gausis
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 27, 15:30)
cia panasiai kaip ir man.. paprastai pradedu kazka aistringai, uzknisa, metu, imuosi kitko, vel tas pats.. keista, kad fotkinimas kuo toliau tuo labiau itraukia
ne, pas mane jau metai is metu tas pats sezoniskumas pries kaledas -visokie kalediniai papuosimai, pries vasara -nertos kiepos, siaip pribegom siuvinejimas...na foto kol kas istisus metus
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 27, 16:49)
O labai aciu, kad uzskaitet tikrai supratau skirtuma, nors ir ne tobulai atlikau sita ND, tikiuosi naturaliam apsvietime pavyks geriau
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 27, 17:31)
O labai aciu, kad uzskaitet tikrai supratau skirtuma, nors ir ne tobulai atlikau sita ND, tikiuosi naturaliam apsvietime pavyks geriau
Siaip tai ir turi buti svarbiausia tai,kad pamatytu skirtuma pats
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 27, 17:37)
A. M. man antra labai labai patiko, ypač spalvos...
Tai man niekas nepašnibždės kaip tą juodą ttašką ant gėlės panaikint?
Man su clone tool š. gaunasi
Tai man niekas nepašnibždės kaip tą juodą ttašką ant gėlės panaikint?
Man su clone tool š. gaunasi
Kodel?As tik su juo ir klonuoju,tik issididinu nuotrauka smarkiai
QUOTE(inesaS @ 2009 05 27, 17:39)
Kodel?As tik su juo ir klonuoju,tik issididinu nuotrauka smarkiai
o tai geriau didesnį teptuko dydi pasirinkt ar iš daug mažų klonuot? Nemokša aš kažkokia
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 27, 17:41)
o tai geriau didesnį teptuko dydi pasirinkt ar iš daug mažų klonuot? Nemoka aš kažkokia
Nu zinok ir as nemoku.As isididinu pacia foto smarkiai,po to ziuriu dydi teptuko-rutuliuko pagal objekta kuri reikia nukonuoti.Ta muse nuo tavo rozes nuklonavau sekmingai :ax:Va taip man gavosi-
QUOTE(inesaS @ 2009 05 27, 17:44)
Nu zinok ir as nemoku.As isididinu pacia foto smarkiai,po to ziuriu dydi teptuko-rutuliuko pagal objekta kuri reikia nukonuoti.Ta muse nuo tavo rozes nuklonavau sekmingai
Jėga, eisiu ir aš vėl bandyt ir mokytis