Sveikos
Zitali, man pirma leliuko labiausiai
idedu keliata nuotrauku kritikai is savaitgalio
pailsekim
Kaip sios? Ar netrukdo isdegimai?
Paskraidykim
Surfinija
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 27, 13:18)
Merginos nusipirkit Scot Kelby knygutes, tikrai ten visi toki ats parasyti yra labai elementari knyga, daug kas jo nemegsta ir pan, bet tikrai atsakymus i tokius klausimus rasite pagrindinius, kokia diafragma kada fotkint, kokiu metu , pvz kad peizazus ir gamta geriausia fotkint pries saulelydi ir pries sauleteki tiktai, kitu metu nebus efekto toooookio pries saulei tekant fotografuojant vandeni jis buna ramiausias, be bangeliu, tad ir skaidrus, dugnas matosi ir etc etc
Turiu ir skaiciau jau, kad geriausia ryte ir vakare paveiksluoti, tik del diafragmos nepamenu, kad butu rases.
QUOTE(bonda @ 2009 05 27, 13:20)
su didesniu skaiciuku
Taip ir galvojau. O vakar uzsimirsus su atverta diafragma pripyskinau
QUOTE(Medona @ 2009 05 27, 14:17)
idedu keliata nuotrauku kritikai is savaitgalio
Pirmoje labai daug sharpo man atrodo
Patiko ta nuotrauka, kur skraido Pats pagautas skraidymas patiko, del kompozicijos negaliu pasakyti
Nu sakes, kankinuos dabar su tuo WB. Paziurejau alexxandros nuorodas, paskaiciau instrukcija, nu nesuprantu,kaip su tuo pre padaryti balta spalva Issimatuoju su baltu lapu spalva, o kas poto? Vel fotkinti objekta, ar meniu pagalba jau nufotkinta foto galima pakeisti ta wb? Help, kas turit nikonus Pasimeciau visai..
Tiesa sakant man toj instrukcijoj nelabai aiskiai ten parasyta,kaip ka reikia daryti.
Tiesa sakant man toj instrukcijoj nelabai aiskiai ten parasyta,kaip ka reikia daryti.
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 27, 13:36)
Neturiu aš Nokon, bet principas panašus: nufotografuoji baltą lapą, tada per WB nustatymus pasirenki tą foto, kad pagal ją būtų nustatomas WB Tavo fotoaparate. Ir renkiesi ženkliuką, kuris nurodo, kad wb nustatytų pgl. Tavo pasirinkimą. Na vienu žodžiu, beveik pati nesupratau kaip paaiškinau
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 05 27, 13:43)
Neturiu aš Nokon, bet principas panašus: nufotografuoji baltą lapą, tada per WB nustatymus pasirenki tą foto, kad pagal ją būtų nustatomas WB Tavo fotoaparate. Ir renkiesi ženkliuką, kuris nurodo, kad wb nustatytų pgl. Tavo pasirinkimą. Na vienu žodžiu, beveik pati nesupratau kaip paaiškinau
taip suprantu,kad ta lapo foto reikia pasirinkti,bet kad nerodo man jos Pradzioj rode,o dabar jau ne.
Nikone:
nufotkini balta lapa, nueini i meniu, pasirenki White balance, pasirenki PRE, pasirenki use photo, nurodai kuria nuotrauka renkiesi (select image, ok) spaudi ok ir tada fotografuoji. balta lapa fotografuoji toj pacioj aplinkoj kur fotografuosi daikta.
visa sita info yra surasyta pirmame temos psl
nufotkini balta lapa, nueini i meniu, pasirenki White balance, pasirenki PRE, pasirenki use photo, nurodai kuria nuotrauka renkiesi (select image, ok) spaudi ok ir tada fotografuoji. balta lapa fotografuoji toj pacioj aplinkoj kur fotografuosi daikta.
visa sita info yra surasyta pirmame temos psl
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 27, 12:36)
Nu sakes, kankinuos dabar su tuo WB. Paziurejau alexxandros nuorodas, paskaiciau instrukcija, nu nesuprantu,kaip su tuo pre padaryti balta spalva Issimatuoju su baltu lapu spalva, o kas poto? Vel fotkinti objekta, ar meniu pagalba jau nufotkinta foto galima pakeisti ta wb? Help, kas turit nikonus Pasimeciau visai..
nufotkini balta lapa. Tada eini menu-white balance-preset manual-use foto-select image-(pas mane raso NCD60)eini su rodiklyte toliau ir atvercia tavo nufotkinta balta lapa, pasirenki ji spaudi ok. Tada jau bandyk fotkint
pas mane nikon 60 , bet gal panasu Sekmes
nu mes cia tau jau daug pripasakojom
Sveikos, as gal cai ne i tema bet kur fotike buna iso nustatymai?ar jau vcia keikwienam nustatyta ir neina pakeist, ieskau ieskau nerandu
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 27, 14:47)
taip suprantu,kad ta lapo foto reikia pasirinkti,bet kad nerodo man jos Pradzioj rode,o dabar jau ne.
Ziurint ka pasirenki. Jeigu Use photo, tai reikia foto ieskot, o jeigu Measure, tai nereikia nuotraukos ieskot. Ismatuoji su tuo lapu ir fotkini
QUOTE(Lejute @ 2009 05 27, 12:53)
Sveikos, as gal cai ne i tema bet kur fotike buna iso nustatymai?ar jau vcia keikwienam nustatyta ir neina pakeist, ieskau ieskau nerandu
o is kur mums zinot koks pas tave fotikas Instrukcijoj ieskok
Papildyta:
zitlali man pirma labai patiko ir j/b teisingas ir ryski
medona labai jau daug sarpo pirmoj man per daug visko, nezinau kur pirma ziuret ar i vandeny, ar i ta suoliuka su vyru
antra, trecia truksta ryskumo Ketvirtoj norisi man veiduku, arba vyro, arba mergaites penktoj- grazi gele
Aciu uz komentarus
O Saules Puga pasirode
Pirmoje persharpinta taip normaliai ir kazkaip neidomu.. gal j/b kitaip ziuretusi... man ji tokia muiline, turistine , antroje fokuso nematau , trecia man tik kadruociau kitaip , ketvirta tik su spalvom pazaisciau ir kadruociau kitaip, virsaus daugiau, sonus kirpciau... , penktoje nieko idomaus... gele ir tiek sharpink maziau nuotraukas
raso... apie 22 antroje knygoje daugiau patarimu
O Saules Puga pasirode
QUOTE(Medona @ 2009 05 27, 14:17)
Pirmoje persharpinta taip normaliai ir kazkaip neidomu.. gal j/b kitaip ziuretusi... man ji tokia muiline, turistine , antroje fokuso nematau , trecia man tik kadruociau kitaip , ketvirta tik su spalvom pazaisciau ir kadruociau kitaip, virsaus daugiau, sonus kirpciau... , penktoje nieko idomaus... gele ir tiek sharpink maziau nuotraukas
QUOTE(Tiny @ 2009 05 27, 14:28)
Turiu ir skaiciau jau, kad geriausia ryte ir vakare paveiksluoti, tik del diafragmos nepamenu, kad butu rases.
raso... apie 22 antroje knygoje daugiau patarimu