Dar įdėsiu ir WB
dienos šviesa
Auto
saulutė
lemputė
custom
Kur WB ?
QUOTE(almara @ 2009 05 27, 11:38)
QUOTE(bonda @ 2009 05 27, 11:37)
svarbu apgink savo nuomone ir viskas -foto gi menas, o visi kitaip suprantam bandziau paguost
mum pamenu destytojai sakydavo, kad darbas pakabintas gali but pusetinas, bet jei sugebesi ji gerai apsiginti ir kitus itikint, kad jis yra auksinis, taip ir bus
mano galva stipri kompozicija . Veidukas labai gerai ikomponuotas. Nes šioje nuotraukoje veidukas ir yra šio kadro vinis, o visa kita tik fonas, kepurė, aplinka...
Papildyta:
Pirma nuotraukytė ryškesnė, tik nelabai man patinka kad pilis kamputyje, gal net geriau būtų buve jei pilies nesimatytų
Papildyta:
supratau dabar maniau, kad white and black w/b
QUOTE(almara @ 2009 05 27, 10:33)
labas rytas
na man čia labai mažai erdvės iš viršaus atrodo lik tas kraštas taip spaudžia pečius kad ir poza tokia lik prispausta o šeip visai nieko
Čia draugės lelius
na man čia labai mažai erdvės iš viršaus atrodo lik tas kraštas taip spaudžia pečius kad ir poza tokia lik prispausta o šeip visai nieko
Čia draugės lelius
Papildyta:
Pirma nuotraukytė ryškesnė, tik nelabai man patinka kad pilis kamputyje, gal net geriau būtų buve jei pilies nesimatytų
QUOTE(Tiny @ 2009 05 27, 09:25)
Labai aciu komentarus
Paveikslavau peizaza Del horizonto tai kaip tik stengiausi, kad butu kiek auksciau, bet turbut nesigavo O "Vakarejant" dejau todel, kad paveikslavau jau vakare ir ant pilies matosi seseliai besileidziant saulei.
Paveikslavau peizaza Del horizonto tai kaip tik stengiausi, kad butu kiek auksciau, bet turbut nesigavo O "Vakarejant" dejau todel, kad paveikslavau jau vakare ir ant pilies matosi seseliai besileidziant saulei.
Papildyta:
QUOTE(almara @ 2009 05 27, 11:43)
Dienos šviesa
supratau dabar maniau, kad white and black w/b
QUOTE(bonda @ 2009 05 27, 11:37)
svarbu apgink savo nuomone ir viskas -foto gi menas, o visi kitaip suprantam bandziau paguost
Ir tau pavyko Aciu
QUOTE(almara @ 2009 05 27, 11:38)
Puiku
QUOTE(A.M @ 2009 05 26, 22:36)
As kiek suprantu tavo custom yra preset,tai tavo preset yra geltoniausias kur turetu but atvirksciai
Aisku. Na bet kaip idomiai, dar bandziau kitoj aplinkoj fotkint, ir dar kituose kadruose tas preset (custom) irgi geltoniausias gaunasi. Kazin kodel? Gal apsvietimas netinkams?
QUOTE(pilara_lt @ 2009 05 27, 11:51)
mano galva stipri kompozicija . Veidukas labai gerai ikomponuotas. Nes šioje nuotraukoje veidukas ir yra šio kadro vinis, o visa kita tik fonas, kepurė, aplinka...
tai reiškia kad ji nėra visai beviltiška
šia su rėmu mesiu lauk ,gerai kad ne ant originalo uždėjau
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 27, 12:03)
Almara, super
tada kraustausi i vonia
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 27, 11:09)
Aisku. Na bet kaip idomiai, dar bandziau kitoj aplinkoj fotkint, ir dar kituose kadruose tas preset (custom) irgi geltoniausias gaunasi. Kazin kodel? Gal apsvietimas netinkams?
kazka ne taip darai nustatynedama rankiniu budu itariu
Sorry, bet dedu dar viena apkirpimo varianta
Man atrodo, kad sitaip geriausiai, bet pavadimo jau nebezinau
Man atrodo, kad sitaip geriausiai, bet pavadimo jau nebezinau