Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(almara @ 2009 05 27, 10:33)
labas rytas 4u.gif
Čia draugės lelius  ax.gif

Leliaus akys labai grazios wub.gif
O nuotraukos kompozicija man visai nesiziuri 4u.gif Erdves is kaires puses mazai leliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 05 27, 09:55)

kaip su pirmom nežinau, bet čia man tikrai trūksta nors trupučio dangaus, nes kažkur dingsta erdvė ir pilis kaip prispausta. Bent to bokštelio galiuko norėtųsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 27 gegužės 2009 - 10:00
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 27, 10:59)
kaip su pirmom nežinau, bet čia man tikrai trūksta nors trupučio dangaus, nes kažkur dingsta erdvė ir pilis kaip prispausta. Bent to bokštelio galiuko norėtųsi.

Is pradziu buvau daugiau palikusi, paskui nusprendziau dar pakirpt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 27, 10:36)
grazus lelius  4u.gif man patinka kadravimas  thumbup.gif bet siek tiek per raudona onele ir norisi sviesiau siek tiek, gal fokuso akyse , israiskingesniu akuciu  4u.gif kazkaip nekabina manes... zandukas pirmame plane... ir melynas remelis visai nepatinka  4u.gif

Ashleys Vintage/Haze 4 action'a  4u.gif

na kad pas jį nelabai ir yra į ką taikytis kaip tik į žandus lotuliukas.gif ačiū labai už nuomonę ,o remelis uždėtas pats pirmas su PS eksperimentas blush2.gif

o gal gali tokius actionus kaskur ir mūsų grupė kaupti g.gif

olo butinai pažaisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo atžalą.

Kankinu Lightroom-a, ir va kas gavosi uždėjus vinjetę !

Ar ne per tamsi?

Garbanė
user posted image

Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 05 27, 11:02)

Kankinu Lightroom-a, ir va kas gavosi uždėjus vinjetę !

Ar ne per tamsi?

Garbanė

Oi, kokia garbane wub.gif
Netamsi lyg, tik ryskumo gal biski truksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 27 gegužės 2009 - 10:06
QUOTE(Tiny @ 2009 05 27, 11:06)
Oi, kokia garbane  wub.gif
Netamsi lyg, tik ryskumo gal biski truksta  smile.gif

Trūksta, trūksta. doh.gif . Kažkaip blogesniam apšvietime nepavyksta dar tvarkingai nufotkinta !
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 05 27, 10:55)
1. Burės jau paruostos...
2. Čia dar sugrįšim
3. Tolstant

1. Per daug uzspausta, daugiau vandens truputi ir dangaus reik..
2. Antroje man krenta i akis negailestingai nureztas medis, gal tuomet akcentuojant vandeni ji reiketu pasviesint? g.gif nes kai visa foto vienoda tokia keistai ziuris toks pjuvis..bent man smile.gif
3. Truksta truputi vietos boksteliui smile.gif dangaus truputi
O pavadinimai man ir vel netinkami 4u.gif bet cia tik mano nuomone smile.gif bures paruostos-tuomet manau turetu jos akcentuotos buti, nes dabar perskaicius pavadinima ieskai tu buriu kur jos fotkej, antros pavadinimas-kur sugrysit, i vandeni? nes vanduo akcentuotas... trecioji labiausiai atspindi nuotrauka 4u.gif

QUOTE(almara @ 2009 05 27, 11:01)
na kad pas jį nelabai ir yra į ką taikytis kaip tik į žandus

hihihi.gif yra keli action'ai pradziamoksliu bloge merginos 4u.gif ne visi zinoma..

QUOTE(olo @ 2009 05 27, 11:02)

wub.gif nu jau garbaneles thumbup.gif o del pacios foto, tai desine akyte fokuse, galetu abidvi buti.. ir man sepia cia nelabai 4u.gif desines mano galva per daug kiek.. kirpciau desines ir daugiau kairej erdves palikciau kiek... 4u.gif bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 gegužės 2009 - 10:21
QUOTE(almara @ 2009 05 27, 08:33)

man tavo leliaus foto visai nebloga, tik sviesesnes norisi mirksiukas.gif Ir be remelio smile.gif

tin-tinmelynas tavo custom mirksiukas.gif
tiny man pirma lyg ir geriausiai apkirpta, bet dar kirpciau kaires ir palikciau daugiau desines rolleyes.gif
olo man noretusi j/b ir kontasto noretusi daugiau mirksiukas.gif grazi mergaite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 27 gegužės 2009 - 10:22
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 27, 11:19)
1. Per daug uzspausta, daugiau vandens truputi ir dangaus reik..
2. Antroje man krenta i akis negailestingai nureztas medis, gal tuomet akcentuojant vandeni ji reiketu pasviesint?  g.gif nes kai visa foto vienoda tokia keistai ziuris toks pjuvis..bent man smile.gif
3. Truksta truputi vietos boksteliui smile.gif dangaus truputi
O pavadinimai man ir vel netinkami  4u.gif bet cia tik mano nuomone smile.gif bures paruostos-tuomet manau turetu jos akcentuotos buti, nes dabar perskaicius pavadinima ieskai tu buriu kur jos fotkej, antros pavadinimas-kur sugrysit, i vandeni? nes vanduo akcentuotas... trecioji labiausiai atspindi nuotrauka  4u.gif

Vaje, ir vel blogai doh.gif biggrin.gif
Ne, sugrisim ne i vandeni, o i kranta, kuris jau po biski tolsta blush2.gif
Atsakyti
Tiny, nzn ar gerai ar blogai, cia tik mano nuomone 4u.gif Kaip ir del pavadinimu, daryk kaip manaisi esant teisinga, zinoma, tam tikras taisykles reikia zinoti, ju laikytis, kad veliau jas galetum lauzyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 27, 09:25)

nesigavo kazkaip... padariau bet nesviesino  g.gif

ten lyg riekia jau suspaudus visus sluoksnius daryt -berods -jei gerai pamenu g.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 05 27, 10:00)
Is pradziu buvau daugiau palikusi, paskui nusprendziau dar pakirpt  smile.gif

niekad nenukipr visokiu pastatu bokstu galiukus ir pan, jei jie esme mirksiukas.gif

QUOTE(olo @ 2009 05 27, 10:02)

Ar ne per tamsi?

man biski lyg ryskumo stoka ir geriau ne sepija, o J/B mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 05 27, 10:26)
Vaje, ir vel blogai  doh.gif  biggrin.gif
Ne, sugrisim ne i vandeni, o i kranta, kuris jau po biski tolsta  blush2.gif

svarbu apgink savo nuomone ir viskas -foto gi menas, o visi kitaip suprantam tongue.gif bandziau paguost lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 27 gegužės 2009 - 10:36