Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(Tiny @ 2009 05 27, 09:25)
1. Del horizonto tai kaip tik stengiausi, kad butu kiek auksciau, bet turbut nesigavo 
2. O "Vakarejant" dejau todel, kad paveikslavau jau vakare ir ant pilies matosi seseliai besileidziant saulei.

1. Bet juk visada gali nukirpti nuotrauka ir gausi peizazine smile.gif dangu nukirpt, ar vandeni, nebutina visa kadra deti smile.gif
2. Manau tuomet reikejo ir fotografuoti tik pili su seseliais ir pavadinti Vakarejant, nes fotografavai juk peizaza, o ta pilis jame tooooli tooooli ir nieko nesimato smile.gif kartais geriau be pavadinimo nuotrauka, nei su netaikliu 4u.gif cia tik siaip kabinejuosi.. nes su pavadinimais man irgi sunkiai ir daznai kritikos sulaukdavau, tai dabar nebesegu pavadinimu savo nuotraukom Kudroje smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 27, 09:49)
nu va -as apie ta pati kalbejau mirksiukas.gif bet nevisom foto tinkamas doh.gif nebent ten pasireguliavus brusho tuos procentus mazesnius gal g.gif

nesigavo kazkaip... padariau bet nesviesino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 gegužės 2009 - 09:29
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 27, 10:25)
1. Bet juk visada gali nukirpti nuotrauka ir gausi peizazine smile.gif dangu nukirpt, ar vandeni, nebutina visa kadra deti smile.gif
2. Manau tuomet reikejo ir fotografuoti tik pili su seseliais ir pavadinti Vakarejant, nes fotografai juk peizaza, o ta pilis jame tooooli tooooli ir nieko nesimato smile.gif
nesigavo kazkaip... padariau bet nesviesino  g.gif

Viska supratau pioneer.gif Stengsiuos pasitaisyti smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(Padangė @ 2009 05 26, 22:38)
na va radau dar 1 nuotraukite
su visom galunem   lotuliukas.gif
ka manot?

na man čia labai mažai erdvės iš viršaus atrodo lik tas kraštas taip spaudžia pečius kad ir poza tokia lik prispausta o šeip visai nieko mirksiukas.gif
Čia draugės lelius ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 27 gegužės 2009 - 09:35
Laba diena 4u.gif

siandien ir vel as su savo WB ND doh.gif
naturali sviesa auto
user posted image
saulute
user posted image
custom
user posted image

na, kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 05 27, 10:33)
Čia draugės lelius  ax.gif

grazus lelius 4u.gif man patinka kadravimas thumbup.gif bet siek tiek per raudona onele ir norisi sviesiau siek tiek, gal fokuso akyse , israiskingesniu akuciu 4u.gif kazkaip nekabina manes... zandukas pirmame plane... ir melynas remelis visai nepatinka 4u.gif

Bonda savo kleckui naudojau is tu paciu Ashleys Vintage/Haze 4 action'a 4u.gif

Tin-Tin man trecia foto melsva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 gegužės 2009 - 09:40
ooo ka matau biggrin.gif Zitka grizo 4u.gif 4u.gif

man tai siuo metu cia viskas labai jau painu ax.gif laukiu ND pabaigos rolleyes.gif
Atsakyti
Nu aš tai nelabai mokyta, bet man Tin tin ir trecia foto melsva. Ir siūlyčiau bandyt ne šešėly fotkint o krentant naturaliai sviesai. bent jau man tai tikrai geriau gavos. ir paprasciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 27 gegužės 2009 - 09:43
turbut as cia didziausia nemoksa su sitais ND... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 05 27, 10:33)
labas rytas 4u.gif

na man čia labai mažai erdvės iš viršaus atrodo lik tas kraštas taip spaudžia pečius kad ir poza tokia lik prispausta  o šeip visai nieko  mirksiukas.gif
Čia draugės lelius  ax.gif

Nieko, nieko ! Pabandyk pašviesinti, nes biski tamsoka !
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 05 27, 10:41)
man tai siuo metu cia viskas labai jau painu 

4u.gif sveikute, turi gal nauju darbeliu? bigsmile.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 27, 10:45)
turbut as cia didziausia nemoksa su sitais ND...  doh.gif

tikrai ne biggrin.gif as kankinaus kokias 2 sav jei ne daugiau biggrin.gif
Atsakyti
O kaip dabar?

Burės jau paruostos...
user posted image

Čia dar sugrįšim
user posted image

Tolstant
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 27, 09:45)
turbut as cia didziausia nemoksa su sitais ND...  doh.gif

Mokša mokša. O koks pas tave fotikas, nerandu sąraše... Gi neturi viskas iš pirmo karto gautis, o paskui busi profe wb nustatyme tiek kadrų padarius wink.gif

Pas save fotike radau dar tokį dalyką, kur galima pareguliuoti kai kurių parametrų lygį (pvz lemputes, fluoresc. lempos ir kt.) lygį (ar šviesumą, nežinau kaip tai vadinas doh.gif ) nuo -3 iki +3.
Atsakyti