Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 05 26, 22:32)
Zitlali,jau tavo maziuko foto kokios wub.gif
Nu saunuoles mokinukes,grazu ziureti kaip jums gerai sekasi 4u.gif

Galima sukonkretinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif ar tinka???
Atsakyti
QUOTE(twicsi @ 2009 05 26, 22:43)
Galima sukonkretinti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ax.gif  ar tinka???

lens.gif As uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 19:14)
Merginos netampykit langu su foto doh.gif  unsure.gif sumazinkit arba kai cituojat istrinkit nuoroda nuotraukos, kad vel neistemptu kito lango

cia supratau man buvo taikyta blush2.gif Tikrai nepagalvojau, soriukas doh.gif Pas mane didelis ekranas, tai man foto neistampo lango. Zinosiu dabar mirksiukas.gif

Man tavo leliaus pirma foto geriausia, tik labai noretusi tos akytes sviesesnes smile.gif

QUOTE(Padangė @ 2009 05 26, 20:38)
na va radau dar 1 nuotraukite
su visom galunem   lotuliukas.gif
ka manot?

grazi mergina smile.gif poza patinka mirksiukas.gif Daugiau nelabai ka nusimanau apie studijini apsvietima, nors noretusi kiek sviesesnes. Zodziu komentuot ziuriu man gaunasi, bet kai reik ka fotkint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 26 gegužės 2009 - 23:54
QUOTE(inesaS @ 2009 05 26, 23:37)
lens.gif As uzskaitau 4u.gif

aciuks.gif vadinasi galiu eiti miegoti lotuliukas.gif
O vasu W/B tai buuuuuuuuuuus doh.gif karsta.gif
Atsakyti
Citra wb blogai ax.gif
twisci gali eit miegoti ramiai iki rytojaus 4u.gif Ryt WB laukia biggrin.gif
Atsakyti
laba rolleyes.gif
jau jusu tempai vos speju skaityt hihihi.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 05 25, 10:05)
Galima ir gan nebrangiai ebay gaunasi mirksiukas.gif

kai ieskojau tai man ismete kaip balta filtra ar cia ne taspats g.gif

Zitlali negaliu atitraukti akiu nuo tavo maziuko akiu grazumo wub.gif nuortauku kompozicija tai man thumbup.gif

dedu kolkas savo WB ND naturaliam apsvietime tik fokusas nusokes , ivertinkit prasau ax.gif

Auto
user posted image
Saulyte
user posted image
Custom
user posted image

neisizeiskit nesukomentuosiu visu tik labiausei istrigusias nuotraukeles ax.gif

Ievosiu tavo tavo gelytes su seseliukais man labai patiko ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai patiko Ievosiaus ir Zitlali(pirmoji) foto bigsmile.gif

Idesiu vienos foto 2 skirtingus variantus. Ryskumo vis nesiseka isgaut doh.gif . Pirma nuotrauka ryskinta naudojant Sharpen. Antra - naudojant Unsharp Mask bei nustatant vienoje knygoje rekomenduotus parametrus kelioninems nuotraukoms. Bet be rysio kazkaip gaunasi, ane? unsure.gif

Vakarėjant
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 27 gegužės 2009 - 07:11
Aciu uz komentarus 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 05 27, 08:10)
Vakarėjant

abieju horizontas svyra i kaire puse, reiketu tiesinti. Nepatinka, kad horizontas per viduri, o vanduo ir dangus po lygiai 'nukirptas' smile.gif ir nesuprantu ka fotografai, ar valti, ar peizaza, ar tas zoles, ar vandeni smile.gif pakrypes vaizdas kaip peizazui mano galva... jeigu tilta fotkinai tai manau irgi kiek kitoki kampa reikejo pasirinkti 4u.gif cia tokia mano nuomone butu... Dar pagalvojau, kad pavadinimas 'Vakarejant' nelimpa... nes nesimato to vakarejimo nuotraukoje ax.gif del ryskumo man pirmoji labiau tinka.

QUOTE(so-fun @ 2009 05 27, 00:54)
cia supratau man buvo taikyta 

4u.gif

kerolli manau gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 gegužės 2009 - 08:15
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 27, 08:48)
Aciu uz komentarus  4u.gif
abieju horizontas svyra i kaire puse, reiketu tiesinti. Nepatinka, kad horizontas per viduri, o vanduo ir dangus po lygiai 'nukirptas' smile.gif ir nesuprantu ka fotografai, ar valti, ar peizaza, ar tas zoles, ar vandeni smile.gif pakrypes vaizdas kaip peizazui mano galva... jeigu tilta fotkinai tai manau irgi kiek kitoki kampa reikejo pasirinkti  4u.gif cia tokia mano nuomone butu... Dar pagalvojau, kad pavadinimas 'Vakarejant' nelimpa... nes nesimato to vakarejimo nuotraukoje  ax.gif del ryskumo man pirmoji labiau tinka.

Labai aciu komentarus 4u.gif

Paveikslavau peizaza blush2.gif Del horizonto tai kaip tik stengiausi, kad butu kiek auksciau, bet turbut nesigavo smile.gif O "Vakarejant" dejau todel, kad paveikslavau jau vakare ir ant pilies matosi seseliai besileidziant saulei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 27 gegužės 2009 - 08:27
QUOTE(kerolli @ 2009 05 27, 00:31)
laba  rolleyes.gif
jau jusu tempai vos speju skaityt hihihi.gif
kai ieskojau tai man ismete kaip balta filtra ar cia ne taspats  g.gif

Manau tas pats.Gali Buti WB cup,filter.Pas mane muilineje silpna vieta tas baltas balancas.Patikekit kiek nervu prigadina doh.gif
Tavo wb,as uzskaitau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 27 gegužės 2009 - 08:40
labas rytas smile.gif Džiaugiuosiu atsiskaičius WB biggrin.gif Oi džiaugiuosi, pasirodo nėra taip baisu, kaip atrodo wink.gif
QUOTE(almara @ 2009 05 26, 21:20)
alexxandra na ir katinas  thumbup.gif abi man patinka
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 26, 21:31)
pirma man įdomiai žiūrisi ir labiau į šešėlių temą pataiko  mirksiukas.gif
Ačiū 4u.gif
QUOTE(twicsi @ 2009 05 26, 22:28)
3ND Zoominant 
Man tinka bigsmile.gif
dedu kolkas savo WB ND naturaliam apsvietime tik fokusas nusokes , ivertinkit prasau ax.gif
Super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 27 gegužės 2009 - 08:37
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 20:14)

Sorry , kad vel vaikas mano  doh.gif kita sav nebekelsiu vaiku foto  lotuliukas.gif

man pirma thumbup.gif koks actionas? blush2.gif ir kelk kelk vaikus -dar neatsibodo wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 26, 21:24)
ND dirbtinej sviesoj:

blogai unsure.gif

QUOTE(Padangė @ 2009 05 26, 21:38)
na va radau dar 1 nuotraukite
su visom galunem  lotuliukas.gif

man geriau, tik sviesesnes noretus foto mirksiukas.gif

QUOTE(Will @ 2009 05 26, 21:49)
Bandau kelti savo vėluojančius ND  4u.gif

lyg gerai
QUOTE(zvaigzdutee @ 2009 05 26, 22:09)
4u.gif dekui uz komentara, biski pakontrastinau. Va kas gavos  ax.gif

geriau thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 22:09)
bet cia toks seselis, kad jokiais budais man su PS nesusisviesina...  unsure.gif

o ashley actionuose yra toks -blyn kazkaip piesimas su sviesa vadinas -tik angliskai -nebandei? ax.gif tne tik norimas vietas pasviesint gali -aisku -nevisom foto irgi tinka cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 26, 22:25)
As ir bandziau pasviesint nieko gero nesigavo  huh.gif Bet ant greituju pafotosopinau aki (geriau prisedus naturaliau galima padaryti, cia as tik per 5 min.)

is karto kazkiap ne taip -paskui parasei, akd ana aky nuklonavai -tai va kame keistumas gavos ax.gif

QUOTE(twicsi @ 2009 05 26, 22:28)
3ND Zoominant 

4ND artejant

gerai thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 22:30)
o ka tu naudojai sviesinant?  g.gif As tai 'paint with light' tai man nieko nesigavo  g.gif siaip per grieztai ta akyte nusviesinta, reiktu svelniau.., bet siaip tai nusviesinai... as neradau pas save kaip  g.gif

nu va -as apie ta pati kalbejau mirksiukas.gif bet nevisom foto tinkamas doh.gif nebent ten pasireguliavus brusho tuos procentus mazesnius gal g.gif
Papildyta:

gerai mirksiukas.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 05 27, 07:10)

Idesiu vienos foto 2 skirtingus variantus. Ryskumo vis nesiseka isgaut  doh.gif . Pirma nuotrauka ryskinta naudojant Sharpen. Antra - naudojant Unsharp Mask bei nustatant vienoje knygoje rekomenduotus parametrus kelioninems nuotraukoms. Bet be rysio kazkaip gaunasi, ane?  unsure.gif

del ryskumo man pirma, dle viso kito Zlitali as pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti