Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 5 tema

QUOTE(A.M @ 2009 05 26, 23:11)
citra - wb blogai

As vis noriu paklausti Taves ar esi Kudroje? labai idomu butu darbus pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 05 26, 22:11)
citra - wb blogai

o kas butent blogai? Kad preset per geltonas?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 22:09)
Galiu padet  4u.gif man nesunku smile.gif papasakociau kas prie ko kiek pati zinau  ax.gif
nesisviesina daugiau  schmoll.gif matai fotkinau prie tiesiogines saules, zinojau, kad gryba pjaunu, bet jis taip graziai mokesi sedet  wub.gif bet cia toks seselis, kad jokiais budais man su PS nesusisviesina...  unsure.gif

As ir bandziau pasviesint nieko gero nesigavo huh.gif Bet ant greituju pafotosopinau aki (geriau prisedus naturaliau galima padaryti, cia as tik per 5 min.)
user posted image
Atsakyti
3ND Zoominant
user posted image
user posted image
user posted image

4ND artejant
user posted image
user posted image
user posted image

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo twicsi: 26 gegužės 2009 - 22:31
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 26, 23:14)
koki ISO nustatei?

maksimalų... čia vakare darytos nuotraukos, kambary jau truputį prietema buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 26, 23:25)
As ir bandziau pasviesint nieko gero nesigavo 

o ka tu naudojai sviesinant? g.gif As tai 'paint with light' tai man nieko nesigavo g.gif siaip per grieztai ta akyte nusviesinta, reiktu svelniau.., bet siaip tai nusviesinai... as neradau pas save kaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 gegužės 2009 - 22:31
Zitlali,jau tavo maziuko foto kokios wub.gif
Nu saunuoles mokinukes,grazu ziureti kaip jums gerai sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 05 26, 23:28)
maksimalų... čia vakare darytos nuotraukos, kambary jau truputį prietema buvo  unsure.gif

aisku, tik pasidomejau, nes labai jauciasi padidėjas triuksmo kiekis blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 26, 23:25)
As ir bandziau pasviesint

man begalo grazu wub.gif nuostabus mazylis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 22:30)
o ka tu naudojai sviesinant?  g.gif As tai 'paint with light' tai man nieko nesigavo  g.gif siaip per grieztai ta akyte nusviesinta, reiktu svelniau.., bet siaip tai nusviesinai... as neradau pas save kaip  g.gif

jei labai neryskiai ka sviesinti reik tada su dodge tool darau tai.O cia ne sviesinta o nukopinta akis tiesiog sviesioji ir tiek, reiktu dar patamsinti ir seseli uzdeti nes akis vis del to seselyje turi buti tamsesne, bet man knietejo paziureti kaip pasikeistu vaizdas jei abi vaikiuko akys atsivertu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 26 gegužės 2009 - 22:38
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 26, 21:15)
o kas butent blogai? Kad preset per geltonas?

As kiek suprantu tavo custom yra preset,tai tavo preset yra geltoniausias kur turetu but atvirksciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 26, 23:32)
Zitlali,jau tavo maziuko foto kokios wub.gif
Nu saunuoles mokinukes,grazu ziureti kaip jums gerai sekasi 4u.gif

4u.gif aciu
drinks_cheers.gif ir kiek daug nauju merginu bigsmile.gif tik spek sekt

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 26, 23:34)
nuostabus mazylis  bigsmile.gif

wub.gif aciu
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 26, 23:36)
jei labai neryskiai ka sviesinti reik tada su dodge tool darau tai.O cia ne sviesinta o nukopinta akis tiesiog sviesioji ir tiek, reiktu dar patamsinti ir seseli uzdeti nes akis vis del to seselyje turi buti tamsesne, bet man knietejo paziureti kaip pasikeistu vaizdas jei abi vaikiuko akys atsimerktu....

o boze... nu vienzo.. nemoku biggrin.gif eisiu mokytis.. aciu 4u.gif
Atsakyti
Zitlali na prasom, bet tai kad ner uz ka.... ax.gif
Atsakyti