Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkiški vežimėliai

noreciau paprasyti tu mamyciu pagalbos kurios turi vezimelius Deltim Fokus. noreciau daugiau suzinoti apie ju kokybe.modelis man patiko tik nezinau kur galima butu pasiziureti ir nusipirkti smile.gif
Atsakyti
O mano patirtis su lenkisku vezimeliu tai nelabai kokia. Turejom ta jau anksciau vienos mamytes pamineta "Toma" Expander'i.
Tai is pradziu jis man lyg tiko ir patiko - dukra gimus spalio men. tai teko ziema vazineti, vezimaitis pasiltintas toks, vejo neprapuciamas, ratai dideli, per sniega pakankamai gerai vaziuojantys ir modeliukas grazus (viens prie vieno panasus i "takko city voyager'i" vezima ant nuotraukos pries tai buvusios, tik spalvos kitokios) del svorio - taip, sunkus, bet liftas yra tai si problema atpuole.
Visos bedos prasidejo kai atejo pavasaris ir mano vaikiukas pradejo sedeti. Pasirode kad sis vezimaitis sedinciam leliukui visiskai nepritaikytas. Vezimas pagamintas is baisiai slidzios medziagos - tai vaikas vis nuslysdavo sededamas, uzknisdavo taisyt. Antras dalykas - labai nepatogiai itaisyti saugos dirzai - butu bent jau zmoniskai reguliuojami tai gal ir neslidinetu taip. Nu zodziu nervuodavomes isejusios i lauka ir as, ir vaikas doh.gif . Kol galu gale truko mano kantrybe, nusprendziau as ji parduoti ir nusipirkau sportinuka tai dabar vazinejam ir vargelio nematom thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labinta3: 27 lapkričio 2007 - 14:23
QUOTE(labinta3 @ 2007 11 27, 15:21)
O mano patirtis su lenkisku vezimeliu tai nelabai kokia. Turejom ta jau anksciau vienos mamytes pamineta "Toma" Expander'i.
Tai is pradziu jis man lyg tiko ir patiko - dukra gimus spalio men. tai teko ziema vazineti, vezimaitis pasiltintas toks, vejo neprapuciamas, ratai dideli, per sniega pakankamai gerai vaziuojantys ir modeliukas grazus (viens prie vieno panasus i "takko city voyager'i" vezima ant nuotraukos pries tai buvusios, tik spalvos kitokios) del svorio - taip, sunkus, bet liftas yra tai si problema atpuole.
Visos bedos prasidejo kai atejo pavasaris ir mano vaikiukas pradejo sedeti. Pasirode kad sis vezimaitis sedinciam leliukui visiskai nepritaikytas. Vezimas pagamintas is baisiai slidzios medziagos - tai vaikas vis nuslysdavo sededamas, uzknisdavo taisyt. Antras dalykas - labai nepatogiai itaisyti saugos dirzai - butu bent jau zmoniskai reguliuojami tai gal ir neslidinetu taip. Nu zodziu nervuodavomes isejusios i lauka ir as, ir vaikas  doh.gif . Kol galu gale truko mano kantrybe, nusprendziau as ji parduoti ir nusipirkau sportinuka tai dabar vazinejam ir vargelio nematom  thumbup.gif .

Ir dar: mamytems, kurios ketina daznai vakscioti apsipirkti su leliukais nuosirdziai nepatariu rinktis tokio tipo vezimu - labai jau jie gremezdiski ir nemanevringi - pavargsit belaviruodamos tarp lentynu su tokiu...
Atsakyti
na aš pirkau naują Akjax Novus. galiu pasakyt tikrai geras puikiai atlaikė dviem vaikam. nereikia jokių priedų dasipirkt viskas buvo. 2 buomeliai ,užklotai ir kt.
dideli ratai, super važiuoja per tokius šaligatvius lietuvėlės. thumbup.gif nusipirkau sportinuką mažais ratais, negalėjau pavažiuot, pridaviau atgal i pardę doh.gif lengvas, bet kas iš to jei aš per kiemą nepravažiuoju mažais ratais.
man net gaila atsisakyt savo vežimo, nes vasarai sunkus. bet praitą vasarą atvažinėjau, sportinė dalis be priekaištų, vaikui patogu thumbup.gif ir i mašiną puikiai telpa. tik svoris tas mirksiukas.gif bet ne problema mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(labinta3 @ 2007 11 27, 14:21)
pagamintas is baisiai slidzios medziagos - tai vaikas vis nuslysdavo sededamas, uzknisdavo taisyt. Antras dalykas - labai nepatogiai itaisyti saugos dirzai - butu bent jau zmoniskai reguliuojami tai gal ir neslidinetu taip. Nu zodziu nervuodavomes isejusios i lauka ir as, ir vaikas  doh.gif . Kol galu gale truko mano kantrybe, nusprendziau as ji parduoti ir nusipirkau sportinuka tai dabar vazinejam ir vargelio nematom  thumbup.gif .

užtaisei kitai mamytei vargelio lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes turim AKJAX TRAPER lux , tai vežimas tikrai patogus vaikučiui, šiltas, didelis lopšys, vidus medvilninis, ratai dideli, važiuoti lengva ir t.t., bet svoris doh.gif , gerai jis tiems kas pirmam aukšte ar name gyvena, nes laiptais užtempti jį tai nemažai jėgų reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lili78 @ 2008 03 05, 16:37)
Mes turim AKJAX TRAPER lux , tai vežimas tikrai patogus vaikučiui, šiltas, didelis lopšys, vidus medvilninis, ratai dideli, važiuoti lengva ir t.t., bet svoris  doh.gif , gerai jis tiems kas pirmam aukšte ar name gyvena, nes laiptais užtempti jį tai nemažai jėgų reikia blush2.gif

jėgos tai reikia doh.gif bet man pirmam aukšte liuks.
bet užtat ilgiems pasivaikščiojimams tinka.
Atsakyti
Asmeniškai man geriau senas geras hauckas, bet tik ne lenkiškas vežimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2008 03 20, 19:16)
Asmeniškai man geriau senas geras hauckas, bet tik ne lenkiškas vežimas  mirksiukas.gif

Geras Hauck'as - naujas Hauck'as. Asmeniskai isbandes 3vnt. Hauck (su permetama; sketis Mini star; triratis) gun_bandana.gif Labai nusiviles Hauck kokybe...
Atsakyti
QUOTE(MR servisas @ 2008 03 20, 19:37)
Geras Hauck'as - naujas Hauck'as. Asmeniskai isbandes 3vnt. Hauck (su permetama; sketis Mini star; triratis)  gun_bandana.gif  Labai nusiviles Hauck kokybe...

Esu išbandžius porą hauckų (augindama sūnų), viskas buvo normaliai. O va kai gimė dukrytė užsimaniau x lander x1, labai jau jis man buvo gražus. Pasirodė tik gražus... doh.gif pavargau tampyti rankeną, nes sunku buvo suskleisti, o didžiausias nesusipratimas laukė tada, kai uždėjus sportinę dalį nieko negalėjau idėti į pirkinių krepšį unsure.gif žodžiu, kokybė gal nebloga, bet nepatogus tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
Mes turejom lenkiska universala, tikrai buvo geras, kol mergyte gulejo. Kai panoro sest, tai ir as panorau lengvesnio vezimelio biggrin.gif
Atsakyti
draugiškai patariu, venkite lenkiškų vežimų. mes pirkome Eurobaby Safary. rezultatas - perlūžo metalinis rėmas perpus blink.gif vežimas metamas į šiukšlinę, neatitarnavo nė metų. kitą kartą geriau mokėsiu daugiau, bet būsiu gal labiau garantuota. iš klaidų mokomės mirksiukas.gif
Atsakyti
mes taip pat turejome lenkiska vezimeli, puikiai mums tarnavo thumbup.gif
P.s. vezimelio naudojimo instrukcijoje buvo aiskiai nurodyta kad jis tinkamiausias vaikiukams iki 13kg, be to negalima prisikrauti daug daiktu i vezimelio dugna, skirta prekems, berods tik 2kg
Atsakyti