Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkiški vežimėliai

QUOTE(bela @ 2013 02 17, 13:50)
Ar kartais čia ne Camarelo Jazz? Aš tokį nusižiūrėjau, bet informacijos apie juos šykštokai. Turiu pasakyti, kad jis man labai panašus į išgirtuosius Milly way. Pačiupinėjus tik dar labiau panorau, nors ir užvedžiau atskirą temelę apie juos, bet niekas neparašo, negi niekas dar jų neturi?

Nea, cia Kajtex Tramonto modelis jei klaiskiniai ratai ir tie manevringi tai Stylo modelis. 4u.gif
Klasikinis modelis man nerealiai patiko, nes jau toks minkstas ir besisupuojantis wub.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas pasidalintų patirtimi apie vežimėlį "Verdi sonic"? 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau as cia gal biski ne i tema ,bet kur galima rasti tu lenkisku vzimeliu ?aciu
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2013 02 25, 13:24)
atsiprasau as cia gal biski ne i tema ,bet kur galima rasti tu lenkisku vzimeliu ?aciu

Visur... pradedant turgumi, internetinemis parduotuvemis, vaikisku prekiu parduotuvemis ir baigiant...is antru ranku. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na jau tie Kajtex Tramonto wub.gif wub.gif wub.gif Man tamsiai mėlynas su gėlėm pats pačiausias. Jei jau kada dar būtų lėliukas tai tik šį vežimėlį rinkčiausi. na bent jau pagal grožį. Mamytės kurios jau turite jį, parašykit kaip pačiupinėjus įspūdžiai, kaip važiuoja. Ir jei galit įkelkit nuotraukų su sportine dalimi, nes internete nelabai randu. 4u.gif
Atsakyti
Tai kad yra pas juos ideta sportinuko nuotrauku, pasiziurekite ju puslapyje.
Cia nekelsiu, labai dideles nuotraukos, o sumazinti nemoku blush2.gif

O ir turiu email, ju siustu nuotrauku, nzn ar galiu cia kelti g.gif
Parasykite jiems laiska, manau tikrai atsius. Cia apie Kauna kalbu, nes kitur ju neteko matyt. 4u.gif
Atsakyti
Tvirtai buvau apsisprendusi del vezimo, kad jis bus Roan marita. Bet uzmaciau Milena, man jis pasirode dar labiau wub.gif Nerandu info apie ji. Bet kiek pavyko suzinoti, kad jis del kazko pigesnis. Komplektacijoje yra apsauga nuo lietaus ir uodu, reguliuojamas odines rankenos aukstis. Tik supimo mechanizmas yra truputi silpnesnis nei Maritos, gal del to jis ir pigesnis g.gif Gal kas turite vezimeli Milena ir galite pasidalinti savo patirtimi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefer: 24 kovo 2013 - 00:53
QUOTE(dezma @ 2013 02 24, 18:24)
Sveiki, gal kas pasidalintų patirtimi apie vežimėlį "Verdi sonic"? 4u.gif

As prisidedu prie sios mamytes?Labai jau patikoman sis vezimelis,bet norisis isgirsti daugiau nuomoniu ar patogus? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit patirties su Delti(m) Roma arba Delti Leo?
Atsakyti
Mes puse metu naudojom Sonic vezimelio lopsi ir autokedute. Buvom juo labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 22 balandžio 2013 - 18:35
O ką mamos galvoja apie baltos spalvos vežimėlius? 4u.gif
Pagaminta irgi iš eco odos, na labai panašūs į Emaljungma, bet lenkiški ir kaina netokia jau nežmoniška.
Gal kuri turit ir pasidalinsit atsiliepimais.
Atsakyti
QUOTE(voriukai @ 2013 05 03, 15:25)
O ką mamos galvoja apie baltos spalvos vežimėlius? 4u.gif
Pagaminta irgi iš eco odos, na labai panašūs į Emaljungma, bet lenkiški ir kaina netokia jau nežmoniška.
Gal kuri turit ir pasidalinsit atsiliepimais.

greičiausiai eina kalba apie šitą firmą Roan Marita, nes būtent šitą mačiau eco baltos odos turguj ax.gif
Atsakyti