QUOTE(Bzzz @ 2005 09 07, 10:50)
Noreciau suzinoti mamyciu nuomone apie lenkiskus vezimus, nes daugumas mamyciu juos renkasi, ypac provincijoje, tik nesuprantu, ar del kainos, ar del kokybes, ar dar del kazko. As kalbu apie tuos universalus taip vadinamus. Ypac patinka tie, kuriu dirzine amortizacijos sistema. Jie kazkokie lengvesni atrodo. Mane domintu:
1. Ar jie patvarus?
2. Gal kas zinot, kiek tiksliai sveria?
3. Daugiau nezinau, ka klausti Tiesiog rasykit pliusus ir minusus
Tiesa, cia kzkur perskaiciau, kad Deltim irgi lenkiski ir kad sveria 13 kg. Kazkas sake, kad sunkus, bet man taip neatrodo palyginus su Hauck Alaska 16,5 kg berods
1. Ar jie patvarus?
2. Gal kas zinot, kiek tiksliai sveria?
3. Daugiau nezinau, ka klausti Tiesiog rasykit pliusus ir minusus
Tiesa, cia kzkur perskaiciau, kad Deltim irgi lenkiski ir kad sveria 13 kg. Kazkas sake, kad sunkus, bet man taip neatrodo palyginus su Hauck Alaska 16,5 kg berods
Berno sesuo kaime tureio Delti Frog(ar kazka panasaus-bet sketukas) stumiau,na labai gerai vazoja ir patvarus ir grazus. O ir sveria 8-9kg(nepamenu dabar tikslai)
Ir drauge su lankisku Adbor savo berniuka veze,tai kartais prase pagloboti tiek name tiek kieme tai vezime supojau,veziau labai,labai manevringas,priekinei ratukai sukasi aplink na . O sesuo uzaugino savo dukteri Tutis Trio Confort-na as tai kaip ir nezinau kaip je bet sesuo sakie kad nepatenkinta liko. Na bet seip man Lenkiski neblogi visai. Va dabar ir pati lankisko vezimo uzsinorejau