Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkiški vežimėliai

QUOTE(Plukė* @ 2012 10 03, 08:51)
4u.gif
Gal kuri žino, kas prekiauja Tako vežimėliais? Norėčiau labai Tako Jumper, bet panašu, kad į Lietuvą jų nebeveža?..  unsure.gif


Tada teks rinktis kazka panasaus i Tako, jei jis Jums taip patinka. mirksiukas.gif Panasus modeliai yra Ajax, Viking ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 03 spalio 2012 - 13:31
Prieš kokius tris metus susigundžiau pamėginti for baby lenkišką sportinuką, tai visa laime, kad pirkau naują, aš neįsivaizduoju, kaip jie atlaiko metus, nes pardaviau po mėnesio ir jau girdėjosi barškėjimai, jis man toks netvirtas, brrr... niekada nepirkčiau jokio lenkiško vežimo ar kito daikto :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 07 spalio 2012 - 20:22
O a labai ieškau nebrangiai užklotėlio (medžiaginio kojytėms) KRASNAL sportiniam vežimukui. Spalva bordinė su gelsva Bet gali būti ir kt. spalva. Vėliau įdėsiu foto - gal kas turi, gal kam atlieka, gal kas žino kur gauti?
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2012 10 18, 12:23)
O aš labai ieškau nebrangiai užklotėlio (medžiaginio kojytėms) KRASNAL sportiniam vežimukui. Spalva bordinė su gelsva Bet gali būti ir kt. spalva. Vėliau įdėsiu foto - gal kas turi, gal kam atlieka, gal kas žino kur gauti?


vežimas va toks

user posted image

Atsakyti
Jeigu viskas gerai, t.y.pardavėjas šį vakarą grįš iš Lenkijos, namus turėtų pasiekti štai toks vežimas. http://akjax.com.pl/Fobos.html
Naujiena, atsiliepimų jokių lietuviškose svetainėse. Pardavėjas turėjo pavyzdį, lyg ir sulankstėm, išlankstėm, išardėm, o neramu, nors tu ką.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 10 19, 13:13)
Jeigu viskas gerai, t.y.pardavėjas šį vakarą grįš  iš Lenkijos, namus turėtų pasiekti štai toks vežimas. http://akjax.com.pl/Fobos.html
Naujiena, atsiliepimų jokių lietuviškose svetainėse. Pardavėjas turėjo pavyzdį, lyg ir sulankstėm, išlankstėm, išardėm, o neramu, nors tu ką.


Kazkas panasaus i Tuttis Zippy. mirksiukas.gif
O kad neramu, tai savaime suprantama... 4u.gif kol neturit po ranka, kol deramai neapziurejot, tai uztat i kyla visokiausiu blogu minciu. mirksiukas.gif Bet reik tiketis, kad viskas su tuo vezimeliu gerai ir Jusu bloga nuojauta nepasitvirtins. smile.gif
Atsakyti
Man dar į Milly Way panašus. g.gif Tik kaina žymiai už Zipio ir Miliuko mažesnė (nors ir tiek nebuvau planavus išleisti).
Geriausiu atveju Vikingiuką buvau nusižiūrėjus, o b visada traukia naujovės. Nuginklavo tuom, jog lengvesnis už Vikingą.
Dar tebelaukiu skambučio.
Atsakyti
Ar yra lenkiškų vežimėlių, klasikinio stiliaus, su vairuojamais ratais?
Atsakyti
QUOTE(apex_lt @ 2012 12 06, 11:43)
Ar yra lenkiškų vežimėlių, klasikinio stiliaus, su vairuojamais ratais?

Yra Navington vezimeliai (Caravel vaziuokle), firma ta pati, kur ir X-landerius gamina, prekiauja Mazylio ratai. Tik kaina jau tokia nebe lenkiska ju gaunasi.

http://www.navington.com/en/products/
Atsakyti
Ačiū. Navingtonus čiupinėjau. Nesukėlė gero įspūdžio iš techninės pusės, atviri mazgai kurie jautrūs purvui ir pan. Juolab ir vaizdas ne tas. Aišku reiktų žiūrėt kaip eksploatacija. Bet įtariu visi pigesni lenkiški bus daugmaž tokie patys.
Roan marita Prestige pasirodė dailus (apie kokybę nežinau).
taip pat Kajtex Tramonto

Kita vertus tie vairuojami ratai (jie pasisuka vos 15laipsnių) gal nelabai ką ir gelbėja?
Čia jau reiktų atsiliepimų tų mamų kurios vežiojo vaikučiu ir manevringais ir ne manveringais vežimėliais?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apex_lt: 06 gruodžio 2012 - 13:38
Apie Roan Maritas yra visa atskira tema, ten labai daug prikalbeta, tikrai susidarysit ispudi is mamu atsiliepimu, siaip kaip lenkiski ir kaip uz tokia kaina jie visai neblogi.

Mes patys turejom Delti Premier vezimuka (cia ta pati firma, kuri gamina Navingtonus), Premier vezimukus dabar papilde ir pakeite sita Navington linija. Tas Premier modelis buvo beveik visai toks kaip Navington Caravel ir su tais besisukiojanciais ratais. Siap vezimukui priekaistu neturiu (na ne Emmaljunga, bet pirkdama as tai zinojau smile.gif ), atlaike du vaikucius be problemu ir dar kita tiek tikrai laikytu. Bet tu besisukiojanciu ratu beveik nenaudojau. Gal jie nebuvo itin kokybiskai padaryti, bet buvo pakankamai sunku suvaldyti vezima. Bet gal cia tik sito vezimo lenkiskas niuansas smile.gif
Dar tokio tipo yra Bebecar vezimai, bet cia jau ne lenku, o portugalu preke
http://www.vaikams.e...d...rer_id[]=59 .

Taip pat yra I'coo Peak Air modelis su visais dideliais ir priekiniais besisukiojanciais ratais, jis irgi ne lenkiskas (vokiskas) ir ne klasikinis, bet vaziuokle tikrai gana minksta
http://www.icoo.de/l...e/peak-air.html
http://www.kotryna.l...7649&cat=3#home
Atsakyti
Ačiū. Na Buvom nusižiūrėję Bebecar Stylo Class. Kaina tik nekrikščioniška pasirodė. Tik va alternatyvų regis nėra. Navington vieninteliai kažką panašaus turi.
Taip ten ratai ne itin manevringi, vos 15 laipsnių, o tokį manevringumą nebent parkuose galima išnaudoti.

Kas link lenkiškų tai jie daugmaž visi vienodi kiek teko regėt, tai skirtiasi lopšiai o važiuoklė per tris gamintojus ta pati buvo (tarp Jų Mili Way ar pan)
Na bus matyt, ar brangus ar Lenkiškas.
Atsakyti