Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

QUOTE(dark @ 2009 06 18, 09:32)
blink.gif  kodel gaila? o negaila tu, kurie negali kasdien kitaip, madingai, graziai apsirengti? Juk kiti savo drabuziais pranasuma bando rodyt, madas demonstruoja, o skurdziau gyvenantys tampa pajuokos objektu. Tu negaila? Uniforma mokinius sulygina. Darem apklausa savo mokykloj-virs 90proc. tevu UZ uniformas.

Na, aš ne apie uniformos privalumus mokyklos viduje. Jei viso miesto vaikai nešiotų uniformas, kaip kad mums mokyklos laikais teko - aš irgi 100 proc. už. Aš turėjau galvoje, kad gatvėje einantys paltarokiukai netaptų bendraamžių iš kitų mokyklų pajuokos objektu dėl tų pačių priežasčių (Dark citata viršuje). Mokykloje vis tiek gal yra saugiau, su uniforma ar su džinsais, bet jei vaikui toli į namus grįžti... Vaikai jautriai reaguoja į patyčias, tai dėl uniformos gali ir į mokyklą nebenorėti eiti. Na, gal supratot ką norėjau pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2009 06 19, 16:26)
Jei viso miesto vaikai nešiotų uniformas, kaip kad mums mokyklos laikais teko - aš irgi 100 proc. už. Aš turėjau galvoje, kad gatvėje einantys paltarokiukai netaptų bendraamžių iš kitų mokyklų pajuokos objektu dėl tų pačių priežasčių

Būčiau prieš, jei visų mokyklų uniformos būtų vienodos. Uniforma vaiką įpareigoja ir už mokyklos ribų. Kiekvienas gali atskirti, kad bordinis iš Paltaroko, žalias iš Žemkalnio. Ir tai gerai, vaikas atstovauja savo mokyklai. Mokykloje uniforma sulygina, mieste išskiria iš minios.
Maniškė - būsima septintokė. Uniformą dėvi mielai. Gyvena toli nuo mokyklos. Per 2 metus nėra išgirdusi nei vieno neigiamo komentaro mieste dėl uniformos.
Atsakyti
Labutis. Gal atsirastų mergaitei į poras antrokas berniukas, kuris lankytų klasę, kurioje 3 ar 4 savaitinės šokių pamokėlės.Jei sudomino rašykit į a.ž.
Atsakyti
Mokykla būtų Vilties .Gera klasė ir mokytoja. smile.gif
Atsakyti
Kažkas bandė man įrodynėti,kad Balčikonio gimnazija ne geriausia? g.gif
Lietuvoje daugiausiai surinko šimtukų per valstybinius.Gėris........... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 07 10, 20:06)
Kažkas bandė man įrodynėti,kad Balčikonio gimnazija ne geriausia? g.gif
Lietuvoje daugiausiai surinko šimtukų per valstybinius.Gėris........... wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif vienareikšmiškai drinks_cheers.gif Pati geriausia 4u.gif Skaičiau spaudoje.
Atsakyti
As pats astuonias klases baigiau Skaistakalnio pagrindine mokykla, po to perejau i Zemkalni. Jau esu busimas abiturientas ir dziaugiuosi, jog mokausi sitoje mokykloje. Taip pat yra cia visko: tik maziau, nei kitose mokyklose. Gaila, kad ne visi - idealus mokytojai, bet desimtoje klaseje turejau - visus geriausius mokyklos mokytojus. smile.gif Siaip minusas - svarkai, nes pora metu nebuvo tvarkos, bet praeitais metais ivede tvarka - kad turi visi nesioti svarkus.smile.gif
O del Skaistakalnio mokyklos, tai ji buvo seniau - vasai nieko, bet geriausi mokytojai isejo i kitas mokyklas, liko tik geros pradinuku klasiu mokytojos.
O del Balcikonio, tai ten kryvis - nenormalus, vaikai - gabus, bet ne visi, yra tokiu, kurie pusmeciuose turi du, netestuoti yra. O mokytojai - ne visi idealus.Bet ten yra gerai, kad renginiu yra: kostiumu dienos, sijonu, spalvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylksis: 19 liepos 2009 - 02:27
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 01, 12:45)
gal galit kuri isduoti paslapti - kuri 4 klase siemet stipriausia mokslo atzvilgiu Sauletekio vidurineje blush2.gif

o Sauletekio mokykla bus astuonmete? ar nebe? Ar liks 12 metu vidurine? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo icma: 04 rugpjūčio 2009 - 21:43
QUOTE(icma @ 2009 08 04, 22:43)
o Sauletekio mokykla bus astuonmete? ar nebe? Ar liks 12 metu vidurine? g.gif

astuonmete blush2.gif Bet kazkaip labai tikiuos kad papulsim i Balcikoni, o jei ne eisim i 18 vid (berods gimnazija bus) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 08 04, 21:45)
... o jei ne eisim i 18 vid (berods gimnazija bus) blush2.gif

yra jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 08 09, 23:05)

zinau kad jie nusiaugino mokinukus, nes mes planavom ten pradine lankyt - ir nieks nebeprieme, bet kada jau gimnazija patapo - nebesidomejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2009 06 12, 20:00)
ten priimta ir pagarsėjusio kunigo dukra.

Kame cia vaiko kalte?

QUOTE(dark @ 2009 06 14, 16:04)
Šiaip, esu nei už, nei prieš šią mokyklą.

As irgi biggrin.gif

QUOTE(dark @ 2009 06 18, 08:32)
blink.gif  kodel gaila? o negaila tu, kurie negali kasdien kitaip, madingai, graziai apsirengti? Juk kiti savo drabuziais pranasuma bando rodyt, madas demonstruoja, o skurdziau gyvenantys tampa pajuokos objektu. Tu negaila? Uniforma mokinius sulygina. Darem apklausa savo mokykloj-virs 90proc. tevu UZ uniformas. Tik viskas remiasi i ju kaina.
Saves nebuvo gaila, kai lanket mokykla? Man ne. Budavo ramu, atsikeli ir zinai ka rengtis. O kai jas panaikino-kasdien sukdavau galva ka cia rengtis  tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti