Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

mane labai domina nuomone apie Velzio gimnazija.. gal yra mamu vedanciu savo vaikus i ja? ypac apie pradines klases ir ju mokytojus.. buciau labai dekinga uz issakyta jusu nuomone bei atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2012 02 27, 22:20)
gal kam yra teke girdet atsiliepimu apie Piniavos darzelio-mokyklos pradines klases ax.gif

Teko biggrin.gif Ir ne tik atsiliepimų. Iš patirties biggrin.gif
Atsiliepimai tik geri. Labai gaila, kad šiemet jau teks atsisveikinti su ja.
Labai gera, jauki atmosfera mokykloje.

Dabar jau suku galvą, kur leist penktoką g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alnė: 29 vasario 2012 - 20:28
QUOTE(Karusia @ 2012 02 26, 16:29)
Yra toks daiktas mokykloje - vidinis auditas, ir jis turi prasmę - lyginti kvartalo vaikų starto poziciją ir tik tada atstumą iki finišo smile.gif

blink.gif gal asmeninės pažangos fiksavimas, o ne įsivertinimas?

QUOTE(vakare.lt @ 2012 02 27, 22:20)
Kadangi likom ant ledo po valdzios reformu, noreciau suzinoti kokia nuomone dabar mieste apie Senvages pagrindine mokykla, gal kam yra teke girdet atsiliepimu apie Piniavos darzelio-mokyklos pradines klases ax.gif Pagal rajona priklauso rozyno pagrindine, bet as jos nenoriu kaip nezinau ko  schmoll.gif

maniškiai iš Pušynėlio perėjo į Piniavą. Didysis-priešmokyklinukas dabar, į mokyklą eis tik ten. Nagus graužiu, kad tik dabar pervedžiau. Viskam tik didžiulis pliusas, nemaniau, kad gali būti TAIP gerai.
Apie minėtą mokytoją daug domėjausi, visais lygiais biggrin.gif taip sakant, leisiu sūnų ten ramia širdim (beje, mano reikalavimai itin aukšti). Klasėje vyraus berniukai, yra ir judresnių, mergaičių tik penkios, berniukų-dvylika, vienas lyg išeis. Jei turim mergaičių-veskit, nebus berniukam su kuo šokt.
Piniavą rekomenduoju drąsiai-tiek darželį, tiek mokyklą.

QUOTE(vakare.lt @ 2012 02 28, 11:37)

O gal teko ka girdet apie mokytoja Kristina Zarnauskiene, nes musu aplinkoj nieks ten nesimoke (tik darzeli lanke), o kad gera mokykla daug kas taip kalba, ale pavyzdziu ner kaip kad buvo pradinej mokykloj  blush2.gif Kol kas ten norinciu mokytis i pirma klase uzrasyta 12 vaiku, tai del skaiciaus labai jau patrauklu, nes mieste kazi tokia klase ar egzistuoja kur  g.gif bet oficialiai neturi jokios prailgintos grupes, musiske labai plaukiojanti, tai kol nueis iki auto, baisu, kad kur kitur nenuplauktu per tas gatveles  lotuliukas.gif

jau atsakiau, plačiau galim per až mirksiukas.gif
QUOTE(tikas @ 2012 02 29, 14:11)
mane labai domina nuomone apie Velzio gimnazija.. gal yra mamu vedanciu savo vaikus i ja? ypac apie pradines klases ir ju mokytojus.. buciau labai dekinga uz issakyta jusu nuomone bei atsiliepimus  4u.gif

per až prašau-atsakysiu smulkiai į bet kokį klausimą.
Beje, kovo 10 ateikit, bus šventė, su mokytojom susipažinsit mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar apie Piniavos darželį-mokyklą. Turiu aplinkoj pažįstamų, vaikas ten baigė pradines klases. Tik geriausi prisiminimai-vaikas sako, kad ten buvo labai gera.
Nuoširdus rūpinimasis vaikais, visur tik pozityvas, šoka, dainuoja, patraukli aplinka.
Papildyta:
Dėl prailgintos grupės-man labai aktualu-tai priešmokyklinukų mokytoją perdavė direnktorės pažadą, kad grupė bus nuo rugsėjo, nes aktualu daugeliui mamų.
Atsakyti
Sveikos, gal kas galetu placiau papasakoti apie Mikalausko mokykla ?
Atsakyti
QUOTE(Indrijana @ 2012 03 05, 13:00)
Sveikos, gal kas galetu placiau papasakoti apie Mikalausko mokykla ?

Kas domina? g.gif
Atsakyti
Gal zinote, kada galima prasymus del priemimo i pirma klase rasyti? Noreciau info. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 03 05, 18:15)
Gal zinote, kada galima prasymus del priemimo i pirma klase rasyti? Noreciau info. Aciu.  4u.gif

Nuo balandžio 02d. iki gegužės 31d. Topolių 12, 30kab. Reikalinga med. pažyma, gimimo liudijimas ir jo kopija, deklaruotos gyv. vietos pažyma.
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2012 03 06, 10:25)
Nuo balandžio 02d. iki gegužės 31d. Topolių 12, 30kab. Reikalinga med. pažyma, gimimo liudijimas ir jo kopija, deklaruotos gyv. vietos pažyma.

Aciu labai Jums. reiks tvarkytis popieriukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2012 03 05, 15:18)
Kas domina? g.gif

Domina viskas smile.gif, kokios pradinuku mokytojos, ar vaikai nepervargsta kai salia pagrindiniu dalyku dar yra papildomai daugiau muzikos ar dailes. Susiduriu su dazna nuomone, kad ten vaikai paruosiami silpniau nei paprastose mokyklose.
Atsakyti
QUOTE(Indrijana @ 2012 03 07, 10:40)
Domina viskas smile.gif, kokios pradinuku mokytojos, ar vaikai nepervargsta kai salia pagrindiniu dalyku dar yra papildomai daugiau muzikos ar dailes. Susiduriu su dazna nuomone, kad ten vaikai paruosiami silpniau nei paprastose mokyklose.

Na kadangi mano trys Jau baigę 8 klases,tai turiu jau savo nuomonę.Dėl pradinių turėjome dvi skirtingas mokytojas,nieko joms prieš neturiu,stipriai paruošė.
Dėl dalykų.....matematika,anglų,lietuvių,rusų stipriai paruošia,nuėjus į Balčikonį,iš rudens rašant patikrinimą praėjusio kurso prie geriausių parašo. bigsmile.gif Kiti dalykai??Jau reikia pačiam vaikui dirbti,norint pasivyti kitus draugus.Istorija,geografija,chemija,biologija galėtų visai nebūti. doh.gif doh.gif doh.gif
Mano muzikos mokėsi,tai labai patenkinti ir vaikai ir mes.Labai stiprėjo atmintis(išmokstant tek natų atmintinai,už tai matyt visi tiksliukai).Daug renginių būna,koncertų.Ir viskas iš karto po pamokų,niekur vaikui nereikia eiti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2012 03 07, 10:45)
Na kadangi mano trys Jau baigę 8 klases,tai turiu jau savo nuomonę.Dėl pradinių turėjome dvi skirtingas mokytojas,nieko joms prieš neturiu,stipriai paruošė.
Dėl dalykų.....matematika,anglų,lietuvių,rusų stipriai paruošia,nuėjus į Balčikonį,iš rudens rašant patikrinimą praėjusio kurso prie geriausių parašo. bigsmile.gif Kiti dalykai??Jau reikia pačiam vaikui dirbti,norint pasivyti kitus draugus.Istorija,geografija,chemija,biologija galėtų visai nebūti. doh.gif  doh.gif  doh.gif
Mano muzikos mokėsi,tai labai patenkinti ir vaikai ir mes.Labai stiprėjo atmintis(išmokstant tek natų atmintinai,už tai matyt visi tiksliukai).Daug renginių būna,koncertų.Ir viskas iš karto po pamokų,niekur vaikui nereikia eiti. ax.gif

Aciu labai uz atsakyma, Dabar dar tvirciau apsisprendziau del sios mokyklos. 4u.gif
Atsakyti
Dark, o kovo 10 d. tai šeštadienis...kelintą valandą bus ta šventė? Labai jau susidomėjau 4u.gif
Atsakyti