QUOTE(vėtrė @ 2012 02 26, 16:19)
tai nežmoniškas skirtumas, todėl ir sakau dvasinis skurdas, blusos ir utelės Gal tikrai pirmokams niekur niekas nevyksta mokyklos mastu, tik klasėse savam rate mokytojų iniciatyva kas nors, bet pas mus nieko -tik neturiu laiko, man per sunku -va šitaip, baigiasi pamokos ir viskas.
aisku yra skirtumas, kur darzely vaikai praleidzia visa diena, aukletojoms moka uz etata - ka joms dar veikt - jei nesiruost sventem, nesokt, nesimokyt ir neorganizuot vakaroniu - antraip vaikai eis galvom ir siaubs grupe... Mokykloje - mokytoja veda pamokas, kurios vedamos grieztai pagal programa, klases valandelei skiriama viena savaitine pamoka - kurios metu jie ir savo rupescius aptaria ir problemas sprendzia ir susiorganizuoja kazkoki renginuka. Jei darzely galima savaite nepiest, nedaryt darbeliu - juk ruosiamasi vasario 16, tai to mokykloje negali but, nes pamokos ir yra pamokos, o ne organizaciniai dalykai, jauciu net ir nenoretumet kad taip butu o po pamoku - mokytojai nepriklauso, jai nemokama uz ta veikla - tai kodel ji turetu likt ir dirbt papildomai? Juk nei jus darbe neliekat pora val kasdien, kad kazka palinksmint, uzimt ar papildomai ismokyt
ir tikrai nematau nei skurdo, nei tuo labiau blusu ar uteliu
Papildyta:
QUOTE(vėtrė @ 2012 02 26, 16:30)
Ateinu į mokyklą kas dieną, matomas vaizdas verčia susigūžti, man sėdinčiai ir ramiai belaukiančiai kol paleis vaikus, kuriuos užlaikė, kiti drambliai švelniai tariant kone apspardė, ir jokių budinčių nebuvo Ir kas ten juos sutramdys, mokytojai iš bejėgiškumo rėkia, suprantu, pertraukos skirtos ir jiems pailsėti, kaip jie ten dirba, nesuprantu Dabartiniai pirmokai 3 aukšte, užeikit, pamatysit pati
maniskio klase irgi 3 aukste, ir buvau ne karta - bet nieks manes neapsparde
be to, jei jau taip labai blogai - kodel jus dar sioje mokykloje ir taip baisiai kankinates ir vaika kankinat