Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

QUOTE(Spurgita @ 2011 12 19, 15:14)
Tikryte, o čia jau 100 proc. garantuotas mokyklų susijungimas? O kaip su mokykloms priklausančiu rajonu bus?

100 proc. tikrai nėra, bet yra toks projektas, prie kurio dabar dirbama. Čia ne tik šias mokyklas nori sujungti - yra ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(tikryte @ 2011 12 20, 11:42)
100 proc. tikrai nėra, bet yra toks projektas, prie kurio dabar dirbama. Čia ne tik šias mokyklas nori sujungti - yra ir daugiau.

taip, ir pradinę mokyklą nori uždaryt doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tikryte @ 2011 12 20, 10:42)

Turbut del to, kad vaiku mazai. g.gif Visi svetur laimes iesko, deja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tikryte @ 2011 12 20, 10:42)

Kad toks projektas yra žinau, aš galvojau, kad jau yra kokie nors konkretūs sprendimai. Man aktualu kuo greičiau sužinoti mokykloms priklausančias teritorijas.
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 12 20, 12:28)
Kad toks projektas yra žinau, aš galvojau, kad jau yra kokie nors konkretūs sprendimai. Man aktualu kuo greičiau sužinoti mokykloms priklausančias teritorijas.

Aš ir norėčiau žinot mokykloms priklausančias teritorijas ax.gif . Taip pat nuo kada rašomi prašymai švietimo skyriuje?
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2011 12 20, 11:43)
Aš ir norėčiau žinot mokykloms priklausančias teritorijas ax.gif . Taip pat nuo kada rašomi prašymai švietimo skyriuje?

balandžio mėn.
Atsakyti
Ateinantiems mokslo metams - nuo kovo 1 d. Keisis tvarka.
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2011 12 20, 11:43)

pasiskambinkit tiesiai i švietimo skyrių ir pasakys kokia mokykla jum priklauso pagal adresą, o prašymus nuo balandžio mėn priims 30 kab. smile.gif susakys ir kokių dokumentų reikia.

kokie atsiliepimai apie Žemynos ir Verdenės pradinuku mokytojas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gur: 19 sausio 2012 - 15:58
Čia apie pirmokų priėmimą galit pasiskaityti:
http://www.panevezys...imo-tvarka.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgita: 19 sausio 2012 - 16:36
Gal galit ką nors pakomentuoti apie šių mokyklų būsimų pirmokų mokytojas:
1. Verdenės Remigija Valančiūtė, Aldona Sketerienė
2.Karkos DAINORA UŽUSIENIENĖ, SVETLANA GIEDRAITIENĖ
3. Saulėtekio Aura Svetikienė, Gražina Bernotavičienė, R.Dovydienė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HERBERA: 25 sausio 2012 - 22:26
QUOTE(HERBERA @ 2012 01 25, 22:25)
Gal galit ką nors pakomentuoti apie šių mokyklų būsimų pirmokų mokytojas:
1. Verdenės Remigija Valančiūtė, Aldona Sketerienė
2.Karkos DAINORA  UŽUSIENIENĖ, SVETLANA  GIEDRAITIENĖ
3. Saulėtekio Aura Svetikienė, Gražina Bernotavičienė, R.Dovydienė

Saulėtekio - Dovydienė geriausia vienareikšmiškai. Bernotavičienės būdavo labai gerai paruošti vaikai, bet klasės - labai nedraugiškos..
Apskirtai - stipri laida pagal mokytojas.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 01 26, 09:05)
Saulėtekio - Dovydienė geriausia vienareikšmiškai. Bernotavičienės būdavo labai gerai paruošti vaikai, bet klasės - labai nedraugiškos..
Apskirtai - stipri laida pagal mokytojas.

Gal galėtumėte plačiau pakomentuoti apie Dovydienę? Girdėjau, kad Dovydienė labai griežta, gal net per daug kelia balsą klasėje. O jautriam vaikui tai gal ne labai gerai g.gif
O ką žinote apie Svetikienę???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HERBERA: 26 sausio 2012 - 10:49