Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

Iki Balčikonio teks dar Ąžuolą patrinti...
Atsakyti
Labas. Nor4jau pasiteirauti al kam teko susidurti su Aušros ir Senvagės mokyklomis??? Gal kas leidote į šias mokyklas savo vaikučius ir galėtumėte rekomenduoti gerą pirmokėlių Mokytoją.
Atsakyti
Sveikos, gal kas lankete ar zadate lankyti Vyturio mokykla Panevezyje?
Lauksiu atsiliepimu, minciu, pamastymu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 11 09, 00:29)
Sveikos, gal kas lankete ar zadate lankyti Vyturio mokykla Panevezyje?
Lauksiu atsiliepimu, minciu, pamastymu.  4u.gif

Mano dukra lanko, o nuo kito rugsėjo tikiuosi ir sūnus ten eis. Gera mokykla. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 11 09, 10:01)
Mano dukra lanko, o nuo kito rugsėjo tikiuosi ir sūnus ten eis. Gera mokykla. smile.gif

Mūsų pirmokė dar tik porą mėnesių lanko Vyturio mokyklą. Nieko labai blogo negaliu pasakyt, bet mano nuomonė kiek subjektyvi, nes pati ten kažkada dirbau. Mokytoją turi labai gerą thumbup.gif .
Spurgita, pas ką planuoji savo berniuką leisti - pas Almą ar Daivą? Jei turi kokių pamąstymų apie šias mokytojas, brūkštelk į až - man aktualu dėl savo vaikio.
Atsakyti
Sveikos mamytes, mane taip pat labai domintu atsiliepimai apie Azuolo pagrindine mokyka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(duxmama @ 2011 11 09, 18:34)
Sveikos mamytes, mane taip pat labai  domintu atsiliepimai apie Azuolo pagrindine mokyka?  4u.gif

Labai stiprūs pedagogai. Ypač pradinukės. Mokykla, kiek žinau, laukia renovacijos.
Apverktina išorė, tačiau viduje jauku. Turi senas gražias tradicijas.
thumbup.gif Tik patys geriausi atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi kojotė @ 2011 11 09, 22:07)
Labai stiprūs pedagogai. Ypač pradinukės. Mokykla, kiek žinau, laukia renovacijos.
Apverktina išorė, tačiau viduje jauku. Turi senas gražias tradicijas.
thumbup.gif Tik patys geriausi atsiliepimai.

apie pradiniu klasiu mokytojas taip, bent dauguma tikrai puikios (bet ne visos) - o va jau apie vyresnius - neturiu nieko gero pasakyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 11 09, 10:01)

o apie Vyturio mokyklos dabartiniu ketvirtokų mokytojas kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(gur @ 2011 11 22, 20:36)
o apie Vyturio mokyklos dabartiniu ketvirtokų mokytojas kokie atsiliepimai?

Nežinau schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas leidziate vaikus i ne tokia populiaria Verdenes mokykla? Domina pradinuku paruosimas, mokymosi aplinka. Ka tik suzinojau, jog pagal teritorija priklausom siai mokyklai, o apie issvajota Saulėtekio, kuri mums butu lyg ir arciau, manau, galim ne negalvot, nes i ten tiek daug norinciu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ritasimo @ 2011 12 04, 13:56)
Sveikos,

gal kas leidziate vaikus i ne tokia populiaria Verdenes mokykla? Domina pradinuku paruosimas, mokymosi aplinka. Ka tik suzinojau, jog pagal teritorija priklausom siai mokyklai, o apie issvajota Saulėtekio, kuri mums butu lyg ir arciau, manau, galim ne negalvot, nes i ten tiek daug norinciu...  verysad.gif

Sveiki,mes gyvenam prie Sauletekio mokyklos,bet mokomes Verdenes mokykloje,ir labai aš džiauguosi,kad paklausiai draugiu patarimu ir sunus mokosi šioje mokykloje,o Sauletekio garsus vardas jau išbleso,nežinau kodel,bet geri specealistai išejo.O Verdenes mokyklos kolektivas labai ideda daug pastangu, kad vaikams butu visos saligos suteiktos mokslui.Čia mano tokia nuomonė smile.gif
Atsakyti