Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

g.gif Labai geru atsiliepimu girdejau apie Šaltinio mokyklos pradiniu klasiu mokytoja Žiedę Ketvirtienę. Jau ne pirma mama pataria rinktis ja, o ne Ąžuolo mokyklos mokytojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2011 08 28, 14:23)
g.gif  Labai geru atsiliepimu girdejau apie Šaltinio mokyklos pradiniu klasiu mokytoja Žiedę Ketvirtienę. Jau ne pirma mama pataria rinktis ja, o ne Ąžuolo mokyklos mokytojas  g.gif

Taip, kai mes rinkomes dickiui - irgi visi pas ta Ziede verzesi labai - bet mes kazkaip asirinkom Azuolo, nes ten irgi buvo stiprios pradiniu mokytojos tos laidos, bet didelis pliusas - stiprios ir anglistes, kuriu jau reik 2 klaseje blush2.gif
Atsakyti
Kaip sekasi mokytis Balčikoniečiams-pirmaklasiams? ax.gif Šiandien krikštynos? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Maniškė jau prašė,kad atvažiuočiau parvežti,bijo,kad visa bus išmurzinta. lotuliukas.gif
Ar sunku?Dukra bijojo,bet dabar kol kas tik chemija sunku,nes praeitasi metais nieko mokytojas neišmokė. schmoll.gif Atsimenu ir sūnus keikėsi prieš penkis metus,kad per metus nieko neišmoko. ax.gif
Atsakyti
Laukiu ir aš grįžtančios iš krikštynų. Įsidėjo persirengt. biggrin.gif
Su chemija irgi sunkoka, nors mokytoją turėjom puikią. Anglų, sakyčiau, geriausiai sekasi. Savoj mokykloj taip pat turėjo dešimtukus. Laukiam matematikos testo rezultatų. Kol kas eina į mokyklą noriai, labai džiaugiasi naujuoju kolektyvu.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 09 30, 09:27)
Kaip sekasi mokytis Balčikoniečiams-pirmaklasiams? ax.gif Šiandien krikštynos? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Maniškė jau prašė,kad atvažiuočiau parvežti,bijo,kad visa bus išmurzinta. lotuliukas.gif
Ar sunku?Dukra bijojo,bet dabar kol kas tik chemija sunku,nes praeitasi metais nieko mokytojas neišmokė. schmoll.gif Atsimenu ir sūnus keikėsi prieš penkis metus,kad per metus nieko neišmoko. ax.gif

O mano dukrai priešingai - ankstesnėje mokykloje turėjo gerą chemijos mokytoją, todėl pagrindai stiprūs, bet labai nepatenkinta dabartine, sakė, kad visiškai nemoka išaiškinti verysad.gif
Be to nepatinka matematikos bei anglų mokytojos, priežastis ta pati - blogai išaiškinama doh.gif

O ką jūsų vaikai kalba apie mokytojus?
Atsakyti
Vargstame su chemija.Vakar ir tėtis buvo pajungtas,laukia brolių grįžtančių,bent tie paaiškintų.Per pamoką prašė mokytojos padėti,tai sakė,labai greitai susakė viską.Aš suprantu jaučiasi pernykštės spragos. verysad.gif verysad.gif Ir visa klasė sakė prastai prašė kontrolinį.
Dar kažko nepatenkinta lietuvių mokytoja,nes sako kalbasi pati su savimi.
Daugiau kaip ir nieko,nors prieš tai labai ožiavosi,kad prikalbinome pereiti į Balčikonį.Bet dabar jau pati mato,kad buvusioje mokykloje visai blogai būtų buvę.Nes ten liko po vieną pamoką geografijos,rusų nebėra pogrupių.Na jei su muzika nesuriš žmogus gyvenimo,tai nežinau kur galės įstoti? g.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai pradinukų tėvelių apie pradinę mokyklą Ukmergės gatvėj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gur: 05 spalio 2011 - 19:15
Balčikoniečių mamos,ar jūsų vaikai spėja pavalgyti valgykloje?Ar čia tik maniškė išsigalvoja? g.gif Sako didžiulė eilė,tai perka tik bandeles. g.gif
Atsakyti
Nea, neišsigalvoja.
Kaip kokioj prieštvaninėj mokykloj turim neštis lauknešėlius ir valgyt sumuštinius.
Maniškė net susirgus buvo. Skrandį jautrų turi. Nors viena pertrauka būtų gerokai ilgesnė. Nors iki kokios kavinukės nubėgtų.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 10 12, 17:17)
Balčikoniečių mamos,ar jūsų vaikai spėja pavalgyti valgykloje?Ar čia tik maniškė išsigalvoja? g.gif Sako didžiulė eilė,tai perka tik bandeles. g.gif

Maniškė irgi nespėja pavalgyti per ilgąsias pertraukas, bet pavalgo per trumpas - sakė tada visai eilių nėra ir 10 minučių pertraukos pakanka g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 10 12, 17:17)

Maniškė sakė, kad kol nusiperka, kol pavalgo lieka ~1min. iki skambučio, o kai bėgti reikia į kitą mokyklos galą. schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
OOo ir šioje temoje smagu - pykstasi kaip visur :DDDDDD

Nors mums į mokyklą tik kitais metais, bet nervinuosi jau šiandien... Kur, pas ką, kaip?... Galų gale - na, lai tik vaikas nori mokytis, lai tik kas įdomu būna - po egle, su žvakele išmokysim, o jei nenorės?
Į ąžuolą, balčikonį?... Kad maniškė nori į Vilnių, į čiurlionį, balerina būti ir čia nuo to laiko, kai išmoko kalbėti, kažkur 2 metų pasakė, kad bus balerina ir tas noras nepraeina g.gif
O mažylis (3m) vakar išdėstė, kad jis mokysis Anglijoje, bus snookeristas.
Va taip ir sugriovė mano žemiškus pasvarstymus - kaimo ar miesto mokykla... Sostinė ir užsienis, vat taip vat lotuliukas.gif

dar su vyru kalbėjom ar daug lemia geras mokymasis ir prestižinė specialybė; vis tik laimingesnis žmogus, dirbantis mėgstamą darbą, net jei tas darbas - vairuoti kokias nors mašinas ar daryti gėlių puokštes...
Bet mes juk savo neišsipildžiusias svajones perkeliame vaikams....
Ir kaip sunku save sustabdyti. Juk mano vaikas TURI būti geriausias, TURI mokytis geriausioje mokykloje, TURI studijuoti universitete...

Kažkada ir aš buvau geriausia, baigiau du universitetus, dirbau gerai apmokamus darbus, ir ką? Pasirodo, kad esu laiminga darydama visai ką kitą ir šiandien norėčiau studijuoti visai ką kitą (na, suvaikėjusi senatvė dar toli, tai gal ir studijuosiu smile.gif )
Atsakyti