O mes Vilty pabaigėm pirmą klasę... Valio!!!!!!!!!!!!
Iškilo man toks klausimas. Nei viena mamytė neveda/ė savo vaiko į "Aušros" vidurinę? Labai ten pirmokų laukia.
norėjau paklausti 'Šaltinio" ne būsimų pirmokų mamų kokia apranga choreografijai?
QUOTE(cloudnine @ 2011 05 31, 13:12)
Cia tikrai ne savivale. Tiosiog priesmokyklinuku krepselis yra skirtas 9 menesiams, t.y. tiek kiek trunka mokslo metai.
Nu bet vasarą ir ugdymo nėra, tai koks dar čia krepšelis
Labas, mane labai domina Azuolo mokyklos busimu trecioku mokytojos Kuri butu geriausia? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(linosska @ 2011 06 28, 19:18)
Labas, mane labai domina Azuolo mokyklos busimu trecioku mokytojos Kuri butu geriausia? Kokie atsiliepimai?
man atrodo kad laidoje yra mokytojs Greta ir Migle - tai jos abi puikios, bet Greta svelnesne, darbe daugiau orentuojasi i silpnesnius mokinius, i turincius spec poreikiu, bet kolektyvas darugiskai formuojamas, o Migle - grieztesne, daugiau reikalauja, akademiniai rezultatai geresni - tad reik ziuret kas individualiai vaikui tinka labiau (kitu mokytoju nzn - nes mums buvo 4, nezinau kuri is tu dvieju liko, ar abi)
Mokytojos "Ąžuole" yra keturios. Be Miglės ir Gretos yra dar Danutė ir Vigita. Labai daug gerų žodžių girdėjau apie Danutę. Reikli, griežta, ypač stipri matematikai. Labai gerai paruošia vaikus.
QUOTE(linosska @ 2011 06 28, 19:18)
GRETA
QUOTE(IngridaB @ 2011 05 23, 11:46)
Pasakysiu tiesiai šviesiai,kai jau trečias vaikas baigia.Ankščiau buvo gera,dabar suprastėjo dalkinėje sistemoje istorijos,chemijos,biologijos paruošimas.Jaučiasi spragos nuėjus į gimnaziją.Jei vaikas gyvenimą ruošiasi surišti su menu,tai verta mokytis menų mokykloje(bet iš kur tėvams tiek žinoti į priekį?) Lietuvių,matematiką,anglų,rusų paruošia labai gerai.
Įstojome ir mes į Balčikonį.
Įstojome ir mes į Balčikonį.
o man, tundrai, pasakykit kuri yra menų mokykla ir kur ji yra?
dėkoju labai
QUOTE(gur @ 2011 07 23, 19:06)
Nemuno gatvėje, buvusi konservatorija.