Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

Na, merginos, kaip jūsų būsimieji/-os gimnazistai/-ės? Pateko į norimas gimnazijas? Maniškė pateko į balčikonį. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 05 17, 18:23)
Na, merginos, kaip jūsų būsimieji/-os gimnazistai/-ės? Pateko į norimas gimnazijas? Maniškė pateko į balčikonį. cool.gif

Mano irgi pateko į Balčikonį thumbup.gif
Pasigirkit ir kitos mamytės mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes taip pat irgi ten pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 17 gegužės 2011 - 20:40
QUOTE(diana34 @ 2011 05 10, 11:13)
Skaitau, skaitau ir nieko nebesuprantu  g.gif  tai gera Menu mokykla ar ne ???

Pasakysiu tiesiai šviesiai,kai jau trečias vaikas baigia.Ankščiau buvo gera,dabar suprastėjo dalykinėje sistemoje istorijos,chemijos,biologijos paruošimas.Jaučiasi spragos nuėjus į gimnaziją.Jei vaikas gyvenimą ruošiasi surišti su menu,tai verta mokytis menų mokykloje(bet iš kur tėvams tiek žinoti į priekį?) g.gif Lietuvių,matematiką,anglų,rusų paruošia labai gerai. 4u.gif
Įstojome ir mes į Balčikonį. 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
gal kas gali pasidalinti patirtimi, įspūdžiais apie Žemynos pradinių klasių mokytojas Krigiškienę, Žilevičienę ir Grigalienę, reikia nuspręsti pas ką pirmokėlę vesti, o aš nei vienos nepažįstu.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 05 23, 12:46)
Pasakysiu tiesiai šviesiai,kai jau trečias vaikas baigia.Ankščiau buvo gera,dabar suprastėjo dalykinėje sistemoje istorijos,chemijos,biologijos paruošimas.Jaučiasi spragos nuėjus į gimnaziją.Jei vaikas gyvenimą ruošiasi surišti su menu,tai verta mokytis menų mokykloje(bet iš kur tėvams tiek žinoti į priekį?) g.gif Lietuvių,matematiką,anglų,rusų paruošia labai gerai. 4u.gif
Įstojome ir mes į Balčikonį. 4u.gif

o kodel suprastejo? g.gif mokytojai pasikeite? ar kas? g.gif
Atsakyti
gal kas gali pasidalinti patirtimi, įspūdžiais apie Žemynos pradinių klasių mokytojas Krigiškienę, Žilevičienę ir Grigalienę, reikia nuspręsti pas ką pirmokėlę vesti, o aš nei vienos nepažįstu.

Siūlau vesti pas Žilevičienę, ji ne tik gerai paruošia vaikus, bet ir išugdo draugišką klasės kolektyvą.
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2011 05 23, 15:59)
o kodel suprastejo?  g.gif  mokytojai pasikeite? ar kas?  g.gif

Chemijos,tai tas pats,tikrai prastai paruošia.Istorijos,biologijos pasikeitė. bigsmile.gif
Pradinių klasių tai mūms geros mokytojos pakliuvo,dėl kitų negarantuoju. g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubukas @ 2011 05 23, 19:44)

Siūlau vesti pas Žilevičienę, ji ne tik gerai paruošia vaikus, bet ir išugdo draugišką klasės kolektyvą.

ačiū už patarimąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rassi @ 2011 05 23, 13:49)
sveiki,

Aušra Žilevičienė - tikrai puiki mokytoja, siūlau rinktis ją. Gana griežta, bet atsidavusi vaikams, savo darbui. Teisingai vertina, be jokių nusistatymų.
Mano dukra pas ją baigė pradines klases, tikrai patenkinti buvom. smile.gif Kitų mokytojų nepažįstu, nieko negaliu pasakyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Pelėda": 29 gegužės 2011 - 07:32
Sveikos, būsimų pirmokų mamytės,
norėjau pasiteirauti, ar visi būsimi pirmokėliai pateko pagal gyvenamą vietą į savo mokyklas? O teiraujuosi todėl, kad mano draugės vaikas - nepateko. Gyvena Saulėtekio mokyklos teritorijoje, toje mokykloje mokosi vyresnis brolis, o mažylis - nepateko, pasirodo nebėra vietų. Jie sąraše - 73, o priima 72. Taip išeina, kad pagal valdininkų nustatytą tvarką vaikas negalės eiti į "ant kiemo" stovinčią mokyklą, o yra siūloma leisti į "Verdenę", kuri yra gerokai toliau
Atsakyti
pagal teritoriją turėjo patekti be jokių išlygų. bet ten su saulėtekio ir verdenės teritorijomis - maišatis..

aktualiai labai nervuoja darželio situacija - valdžia sako, kad priešmokyklinukai per vasarą negalės lankyti darželio.... čia visuose taip, ar tik pas mus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 31 gegužės 2011 - 08:05