Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

pokštų diena lygtais prieš mėnesį jau buvo? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 04 23, 16:07)
O man ,jūsų emigrantų -gaila. verysad.gif  verysad.gif

Oi tik nereikia manes gaileti lotuliukas.gif . O ir tema apie emigrantus biskeliuka kitur. Kalba ejo apie jaunima, nenorinti pazvelgti toleliau uz kaimo ribu. Kiti gi visdelto nori, todel isvaziuoja mokytis garsiausiuose pasaulio universitetuose. Ir jau ju cia reikalas grizt namo baigus ar likt izvelgus sau tinkamas didesnes galimybes.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 04 23, 20:38)
Oi tik nereikia manes gaileti lotuliukas.gif . O ir tema apie emigrantus biskeliuka kitur. Kalba ejo apie jaunima, nenorinti pazvelgti toleliau uz kaimo ribu. Kiti gi visdelto nori, todel isvaziuoja mokytis garsiausiuose pasaulio universitetuose. Ir jau ju cia reikalas grizt namo baigus ar likt izvelgus sau tinkamas didesnes galimybes.

Nugrybavome............. ax.gif ax.gif Į geriausius universitetus pakliūna vienetai iš Lietuvos. g.gif O į bet kokius???? blush2.gif blush2.gif (Čia nuo pradinukų daėjome iki universitetų) lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet aišku reikia planuoti į priekį. mirksiukas.gif O be to mūsų VU,KMU(dabar pervadintas kitaip),žinomi už mūsų Lietuvos.Mažius mokosi Norvegų universitete,čia Lietuvoje ir niekur nevažiuoja kitur.Nors galėjo pilnai stoti į VU į tokią pat specialybę,bet ten pasenusi medžiaga,nusenę dėstytojai.Ir čia pradžioje ėjo kalba apie užsidirbimą pinigų,o paskui mokymasį.Jei ką.
Gal nebe grybaujame,ką?Su ateinančiomis šventėmis,kaimynės. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau supratome smile.gif visi, kas gyvena ne pagal jūsų šeimos modelį - yra blogis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 04 23, 22:19)
Jau supratome smile.gif visi, kas gyvena ne pagal jūsų šeimos modelį - yra blogis smile.gif

Ir vėl?Dar neatsibodo?Bet koks malonumas?Aš jau bent kelis kartus akcentavau,kad nieko nenoriu įžeisti,tik kalbu faktais,kad neverta "įsikasti" vienintelę mokyklą.Jūms turbūt nedaiena?Dieve kaip nenoriu tokių žodžių rašinėti prieš tokią šventę. doh.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 04 23, 22:26)
Ir vėl?Dar neatsibodo?Bet koks malonumas?Aš jau bent kelis kartus akcentavau,kad nieko nenoriu įžeisti,tik kalbu faktais,kad neverta "įsikasti" vienintelę mokyklą.Jūms turbūt nedaiena?Dieve kaip nenoriu tokių žodžių rašinėti prieš tokią šventę. doh.gif

Skaitau jau keleta dienu jusu pamastymus ir susidariau tam tikra nuomone, bet verciau patylesiu, nes beprasmiska butu gincytis doh.gif Faktas vienas - jusu seima tobulybe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 04 25, 23:21)
Skaitau jau keleta dienu jusu pamastymus ir susidariau tam tikra nuomone, bet verciau patylesiu, nes beprasmiska butu gincytis  doh.gif Faktas vienas - jusu seima tobulybe  lotuliukas.gif

Dar iki tobulybės yra kur pasistengti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet nemėgstu kalbėti abstrakčiai:dainuoja,šoka,konkursai,olimpiados............Galiu išvardinti faktais kiek dainų dainelėje filmavomės,kiek tarptautinių konkursų dalyvavome mokyklos dėka faktais,o ne abstrakčiai. ax.gif Ir daugiau šneku,apie dvi mokyklas,kurias jau po dešimtmetį ir daugiau žinau.Galėčiau pavardinti ir daugiau mokyklų,kuriose dirba daug buvusių grupiokių pradinių klasių mokytojomis,bet gerai nežinau jų darbo,tai ir tyliu. g.gif Būtų mokęsis vaikai kitose mokyklose,kalbėčiau apie kitas.Kai keli vaikai prasimoko tiek metų mokykloje,jau pažystu beveik visus mokytojus ir galiu kalbėti apie mokyklą.O pasimokius vienerius-dvejus metus ,ar vien iš nuogirdų,dar sunku ką pasakyti apie mokyklą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2011 04 21, 21:20)
man tai juokinga, kad IngridaB kryžium gula už Balčikonį biggrin.gif Įsigilinus, tai ten oi kiek daug negerumų ir problemų yra. Tik va nenorima to girdėti, ir neviešinama. Matyt, laikomasi principo, kur mano vaikai - ten geriausia bigsmile.gif O menų mokykloje bent jau pradinukų paruošimas tikrai nėra stiprus. Tą man paliudijo ne viena mokytoja. Patarimas buvo toks - jeigu vaikas nori muzikuoti ar piešti bei turi tam gabumų, tai geriau jau leiskit į kitą mokyklą, ir papildomai į muzikos ar dailės mokyklą. Nes nori nenori, menų mokykloje pirmenybė teikiama, galbūt ir nesąmoningai, menams cool.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(tikryte @ 2011 04 22, 10:06)
Arba, kiek yra gabių mokinių, kurie neturi pinigų mokytis universitete ir pirmus metus po mokyklos eina dirbti tam, kad užsidirbti tolesniems mokslams ir stoja velesniais metais, bet deja...... statistika jau sudaryta daug anksčiau ir jis joje nepažymėtas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte: 26 balandžio 2011 - 16:31
Skaitau, skaitau ir nieko nebesuprantu g.gif tai gera Menu mokykla ar ne ???
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2011 05 10, 11:13)
Skaitau, skaitau ir nieko nebesuprantu  g.gif  tai gera Menu mokykla ar ne ???

Visiems skirtingai. Vieni eina dėl to, kad neturi galimybės trankytis į kitą miesto galą, kiti eina išgirdę gerus komentarus/arba neina išgirdę blogus komentarus.
Nieko nežinau apie menų mokyklą, bet man susidarė nuomonė, kad geriau jau lankyti vaikams vidurinę mokyklą, jeigu jie neturi polinkio link meno. smile.gif
Atsakyti