Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

QUOTE(IngridaB @ 2011 04 21, 19:26)
Na aš visų kaimų,priskirtų mokyklų tikrai nežinau.Bet Pažagieniai pavyzdžiui eina į Žemynos mokyklą. g.gif
Mano visi trys mokėsi menų gimnazijoje iki devintos klasės.

vaikui iš pilėnų, be meninių gabumų. sąrašą prašom. kaimams priskirtos kaimo mokyklos. ir darželiai. pvz. esantis 10 km gilyn į rajoną, o tėvai važinėja į darbą mieste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 21 balandžio 2011 - 20:20
man tai juokinga, kad IngridaB kryžium gula už Balčikonį biggrin.gif Įsigilinus, tai ten oi kiek daug negerumų ir problemų yra. Tik va nenorima to girdėti, ir neviešinama. Matyt, laikomasi principo, kur mano vaikai - ten geriausia bigsmile.gif O menų mokykloje bent jau pradinukų paruošimas tikrai nėra stiprus. Tą man paliudijo ne viena mokytoja. Patarimas buvo toks - jeigu vaikas nori muzikuoti ar piešti bei turi tam gabumų, tai geriau jau leiskit į kitą mokyklą, ir papildomai į muzikos ar dailės mokyklą. Nes nori nenori, menų mokykloje pirmenybė teikiama, galbūt ir nesąmoningai, menams cool.gif

Beje, Menų mokykla, o ne gimnazija rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 21 balandžio 2011 - 20:20
p.s. apie menų mokyklą - jeigu vaikui prireiktų psichologo pagalbos - PPT šių paslaugų šiai mokyklai neteikia. reikia direktorės pažado apmokėti iš mokyklos lėšų.
Atsakyti
Taigi... Bet Menų mokykla taip pat pataps ilgąja gimnazija kaip ir Paltarokas. Ai, moterys, nesiginčykit... Kiekviena mokykla turi savo pliusų ir savo minusų... O kalbant apie pirmokėlį rinkčiausi mokytoją, o ne mokyklą. O tuos biurokratinius keblumus nesunkiai galima įveikt. O kodėl vaikai iš Trakiškio ar Berčiūnų negali lankyt, pvz. Ąžuolo ar Saulėtekio?
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2011 04 21, 21:24)
p.s. apie menų mokyklą - jeigu vaikui prireiktų psichologo pagalbos - PPT šių paslaugų šiai mokyklai neteikia. reikia direktorės pažado apmokėti iš mokyklos lėšų.

Betgi daugelis mokyklų turi psichologus... g.gif
Atsakyti
Aš kalbu,Jutare,jau kai yra faktai Mano vaikai buvo paruošti Balčikonyje labai gerai.Dičkis baigė su dviem šimtukais,buvo mieste tarp dvylikos geriausių 2006 metais,mažius tris egzaminus išlaikė 98 procentais visus.Kažkodėl Balčikonis žinomas Lietuvoje,ir VU,kiti universitetai, žino,kad geri būna vaikai paruošti .Jau čia prašau nesiginčyti,kokia gimnazija geriausia mieste. bigsmile.gif bigsmile.gif Čia kaip Vilniuje-licėjus,taip pas mus-Balčikonis.Nežinočiau faktų,nesiginčyčiau. ax.gif
Žvaigždžiuke,o jūs išverčiate mano žodžius vėl kitaip.Dėl manęs veskite vaikus kur norite,man tik juokingi tie konkursai ir mamų nervai. biggrin.gif biggrin.gif
Menų mokykla eina link gimnazijos irgi. bigsmile.gif (Čia ne reklama). biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 21 balandžio 2011 - 20:41
QUOTE(Pasimetusi kojotė @ 2011 04 21, 20:31)
. O kodėl vaikai iš Trakiškio ar Berčiūnų negali lankyt, pvz. Ąžuolo ar Saulėtekio?
Papildyta:

Betgi daugelis mokyklų turi psichologus... g.gif

ne rajonas. kiekviena mokykla turi priskirtą rajoną. kažkuriais metais, tiesa jau senokai, pavaduotoja, atsakinga už pradinukus gaudavo kasmet po papeikimą, nes priimdavo vaikus ne iš mokyklos rajono.

"psichologų padėjėjus, jeigu oficialiai. kiek pamenu, nekuriose mokyklose buvo psichologai, baigę neakivaizdiniu būdu. seselės, persikvalifikavusios. ir kai vaikui reikia rimtos pagalbos, tokios kvalifikacijos nebeužtenka.
Atsakyti
drinks_cheers.gif Visiškai sutinku.Balčikonis Nr.l Panevėžy. Lietuvoj, jei neklystu, pagal egzaminų išlaikymą patenka į penketuką geriausių...
Vis dėlto juokingai atrodo toks ažiotažas dėl Paltaroko... Būtų tai pagrindinė mokykla neprisikviestų tų pirmokėlių nė su dovanom... Ir kažkaip negirdėjau apie laimėtas olimpiadas... Bent jau kad tiek, kad išskirtų iš kitų mokyklų...
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2011 04 21, 21:47)
ne rajonas. kiekviena mokykla turi priskirtą rajoną. kažkuriais metais, tiesa jau senokai, pavaduotoja, atsakinga už pradinukus gaudavo kasmet po papeikimą, nes priimdavo vaikus ne iš mokyklos rajono. 

"psichologų padėjėjus, jeigu oficialiai. kiek pamenu, nekuriose mokyklose buvo psichologai, baigę neakivaizdiniu būdu. seselės, persikvalifikavusios. ir kai vaikui reikia rimtos pagalbos, tokios kvalifikacijos nebeužtenka.

Prieštarauju. Ąžuole dirba kvalifikuota psichologė.
Atsakyti
Gvadalupe - nežinau Ąžuolo, kai kuriose kitose tikrai žinau žmones, kurie dirbo smile.gif

p.s. mokyklų reitingai skaičiuojami pagal įstojusių skaičių. vienu metu aukščiausiai Panevėžyje buvo 3 vidurinė, nes iš 12 baigusių abiturientų 9 mokėsi Rusijoje pagal kažkokia spec. programą, skirtą užsienio tautinėms mažumoms smile.gif
Balčikonis, taip, kasmet pakliūna bent į dešimtuką.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 04 21, 21:57)

Balčikonis, taip, kasmet pakliūna bent į dešimtuką.

Čia mieste ar Lietuvoje???? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lietuvoje. bet iš tamstos dar neišdirdau sąrašo mokyklų pradinukui Pilėnuose. be meninių gabumų.
Atsakyti
Kas tiem pilėnams priklauso ar arčiausia, kalbu apie pradinukus ir nuo penktos klasės:
1. Žemyna
2. Viltis
3. Menai
4. paltarokas
dar kai kas neoficialiai nubyrės į ąžuolą.
Na, nevykit Dievo medin, yra iš ko rinktis mirksiukas.gif

Jei vaikas norės mokytis, tai mokysis ir Ramygaloj, o gali jam sudaryti išskirtinas sąlygas, pastatyti geriausią mokytoją, nė velnio nesimokys, kaip loterijoj kokioj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 21 balandžio 2011 - 22:58
QUOTE(Karusia @ 2011 04 21, 22:13)
Lietuvoje. bet iš tamstos dar neišdirdau sąrašo mokyklų pradinukui Pilėnuose. be meninių gabumų.

Kiek ankščiau žinojau,pilėnams priskirta buvo Žemyna.O ką ten pradinukų nebe priima? bigsmile.gif Na jau jei į Paltaroką vežioja iš viso miesto,tai ir į Vilties matau tėvai vežioja vaikus ir į pradinę(mano galva labai nebloga mokykla).
O jūs žinote tokį dalyką,kad po atkūrimo nepriklausomybės ,Lietuvoje pirma gimnazija atkurta-Balčikonio?Ir ten dirba nuostabūs mokytojai,fanatikai savo darbo. wub.gif wub.gif Nežinau dalyko,kuris būtų dėstomas blogai.Galėčiau,net faktais pasakyti,nesvaičiojant padebesiais. bigsmile.gif bigsmile.gif O problemų bet kuriame dideliams kolektyve atsiranda.Mūms dėl mokslo per 8 -rius metus nebuvo. schmoll.gif
Atsakyti