Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

QUOTE(Karusia @ 2011 04 21, 13:36)
Vėtre - ir dadėk - problemą, kur paskui dėti vaiką..

savaime aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 04 21, 13:33)
Singaa - Balčikonis atsirenka sau gimnazistus pagal pažangumą.
p.s. o kokiais būdais viliojami? kažkaip žinau, kad eina vaikai ir neviliojami. teisingiau - tėvai norėtų leisti, bet nepriima - švietimas limito nepadidino...

Tai vat, kad reikia žinoti atrankos ar stojimo kriterijus 4u.gif O iš kur žinoti apie tai būsimam penktokui? Dažniausiai bet kokie gražiai pateikti teiginiai, priimami už gryną pinigą. Jam jo mokyklos koridoriuje sutiktas žmogus (atstovas ?) taip paaiškina apie tolimesnes jo perspektyvas mokytis Balčikonyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo singaaa: 21 balandžio 2011 - 14:40
būsimas penktokas apie Balčikonio galimybes irgi gal nežino. bet tam yra tėvai....
Atsakyti
Po trijų , keturių metų Balcikonis priims visus norincius, juk vaiku mazeja.
Atsakyti
QUOTE(siaubukas @ 2011 04 21, 16:05)
Po trijų , keturių metų Balcikonis priims visus norincius, juk vaiku mazeja.

Kol kas tai yra konkursas.Bet tikiuosi kolektyvas bent liks tas pats? g.gif
Mes šįryt su vyru diskutavome,na kuo jau ypatingas Paltarokas?Nei ten kažkokių gabumų reikia,nei klausos,nei balso,nei piešimo,tik skaityti,rašyti,skaičiuoti.O čia kiekvieną mokykla to nori. bigsmile.gif Čia gali leisti į tokią mokyklą tėvai,kurie nesusitvarko su vaiku ir reikia religinio muštro(atleiskite,bet kito pliuso nematau) ax.gif O jūs garantuojate,kad vaikais tikrai norės visą laiką tikybos?Juk etikos tokioje mokykloje negalima jau pasirinkti?Mano abu sūnūs mokėsi tikybos,o jau mažoji rinkosi etiką ir visi trys vaikai iš vienos šeimos.Jūs vaikui nepaliekate pasirinkimo. g.gif
Gal dabar jau pasikeitė kas.Bet ankščiau vaikai gėdydavosi Paltaroko rudos aprangos ir eidami per miestą namo,nusirengdavo,kai be paltų eina.Nežinau vat kodėl tik? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 04 21, 18:17)
Nei ten kažkokių gabumų reikia,nei klausos,nei balso,nei piešimo,tik skaityti,rašyti,skaičiuoti.O čia kiekvieną mokykla to nori. bigsmile.gif

Čia gali leisti į tokią mokyklą tėvai,kurie nesusitvarko su vaiku ir reikia religinio muštro(atleiskite,bet kito pliuso nematau) ax.gif

Gal dabar jau pasikeitė kas.Bet ankščiau vaikai gėdydavosi Paltaroko rudos aprangos ir eidami per miestą namo,nusirengdavo,kai be paltų eina.Nežinau vat kodėl tik? bigsmile.gif

Dėl tėvų nesuvaldomų vaikų perlenkėte lazdą
Ir šiaip, Jūs gal nueikite į mokyklą , apsidairykit mirksiukas.gif Vaikai kaip ir vaikai ir piešiantys ir kūrybiški ir miesto konkursuose ne tik dalyvaujantys bet ir prizines vietas užimantys smile.gif
Juokingiausia tai ,kad rašote bele tik rašyt VBS principu ir be jokių faktų. Suprasčiau jei jūsų vaikas būtų nors metus praleidęs šioje mokykloje , tada gal ir turėtumėt ką tikro pasakyt 4u.gif

Kas dėl uniformų , kiek žmonių tiek nuomonių. Asmeniškai man - tai didelis pliusas bigsmile.gif Vaikas ne tik tvarkingai bei gražiai atrodo bet ir galvos sukt kasdien nereikia kuo jį aprengus smile.gif Beje, uniformos ne rudos, o bordinės spalvos mirksiukas.gif

Žinote, o visumoje liūdinate su savo pasisakymais. Ir ne tik dėl to ,kad be reikalo žeminate šią mokyklą bet dėl to, kad pažeminta jaučiuosi ir aš pati augindama tikrai kūrybingą ir gerą žmogutį ne pirmi metai lankantį šią tikrai puikią mokyklą .

Atsakyti
Aš nieko prieš neturiu prieš šią mokyklą.Esu buvusi ir viduje,mane asmeniškai slegia tie seni pastatai.Ir žiemą prie įėjimo tarp kitko bėgo vanduo įeinant į mokyklą. biggrin.gif Čia tarp kitko.Man tik juokas ima,kad daromi tokie konkursai į tokią mokyklą. bigsmile.gif bigsmile.gif Tikrai neverta tiek pergyventi,neįstojus.Yra tų mokyklų mūsų mieste.O kaip sūnus sako,atėjus į Balčikonį iš šios mokyklos vaikai tikrai nepasižymi žiniomis. blink.gif Dainuoja ir šoka,dalyvauja konkursuose vaikai visose mokyklose.Jūs žiūrite labai netoli į ateitį,aš žiūriu,kad vaikas įstotų ten,kur nori,o ne ten kur gali. bigsmile.gif Ir aišku didelis procentas priklauso nuo vaiko žinių,noro.
Aš tik noriu įspėti kitas mamas,kad tiek nervuotis tikrai neverta. blink.gif
Tarp kitko vyro sesuo turi matematikos pamokų Paltaroke. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 21 balandžio 2011 - 18:56
QUOTE(IngridaB @ 2011 04 21, 17:17)

Mes šįryt su vyru diskutavome,na kuo jau ypatingas Paltarokas? 

tuo kad yra greta Pilėnų (artimiausia mokykla), tuo kad neturi priskirto rajono (patogu priemiesčių vaikams), tuo, kad nereiks ieškoti kitos mokyklos vyresnėse klasėse. ir žinoma, drausme. bent jau dėl tokių dalykų, kokį iškrėtė dukterrėčia, drausminės komisijos mokyklose, kur dirbau, nebuvo kviečiamos. taigi, manytina, ir saugesnė mokykla.
Atsakyti
Aš gyvenu irgi Pilėnuose,bet kažkodėl nesiveržiau į šitą mokyklą.MB sesuo pati dėsto matematiką toje mokykloje,bet du vaikus leido į 5,trečią į menų gimnaziją.Yra tų mokyklų Pilėnuose. ax.gif
Neturiu aš nieko prieš,bet tik kam taip kovoti dėl tos mokyklos? bigsmile.gif bigsmile.gif
Su viskuo sutinku,bet Panevėžyje geriausia mokykla Balčikonio gimanzija. 4u.gif
Tikrai nesinervuokite dėl tos mokyklos,lavinkite vaikus,mokykla visų žinių tikrai neduos,dirbkite su vaikais,nedėkite visų vilčių į mokytojus ir pasieksite rezultatų bet kokioje mokykloje.O ypač dar tik pradinėse klasėse. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 21 balandžio 2011 - 19:11
QUOTE(IngridaB @ 2011 04 21, 19:08)
.Yra tų mokyklų Pilėnuose. ax.gif

prašyčiau išvardinti 4u.gif ir dar mokyklas, kurias gali lankyti tokių gyvenviečių kaip Trakiškis, Vaivadai vaikai
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 04 21, 20:16)
prašyčiau išvardinti  4u.gif ir dar mokyklas, kurias gali lankyti tokių gyvenviečių kaip Trakiškis, Vaivadai vaikai

Na aš visų kaimų,priskirtų mokyklų tikrai nežinau.Bet Pažagieniai pavyzdžiui eina į Žemynos mokyklą. g.gif
Mano visi trys mokėsi menų gimnazijoje iki devintos klasės.Atėję į Balčikonį buvo paruošti labai gerai.Didysis jau baigė bakalaurą ir tebesimoko ,dirba ir groja grupėje savo malonumui.Mažius mokosi ISM ir groja savo malonumui,kartais dar orkestre pagroja gimnazijos.Mažosios dabar dar nenori mokytojai paleisti į Balčikonį,bet mes nematome Lietuvoje ateities su muzika,tai einame toliau.Nereklamuoju,bet yra tų mokyklų,kad ir menų gimnazija.Ten mokosi vaikai net iš kitų rajonų:Pasvalio,Kėdainių ir gyvena bendrabutyje.Nematau problemų. bigsmile.gif
Atsakyti
Kalbama šiuo metu apie pradinukus , pamirštate apie tai , kad didelio pasirinkimo mieste nelabai ir yra . Tokiu atveju logiška, kad konkursas yra daromas kai yra daugiau norinčių nei mokykla pajėgia priimti. Be to tai mokykla kuri nepriklauso jokiam mikrorajonui . Juk pagal gyvenamąją vietą ne kiekvienas nori į jam priklausančią mokyklą o į bet kurią norimą taip paprastai , ne pagal rajoną ir nepapulsi .

Dėl mokyklos senumo ... kitos mieste esančios gimnazijos matyt šiame dešimtmetyje pastatytos g.gif Vėlgi , čia tik tamstos tarakonai kai nebeturite prie ko prikibt .

Visumoje tai paskaitykit atgal ką parašėte o dabar sakote ,kad nieko prieš mokyklą neturite ir čia tik šiaip mėtotės tokiais pasisakymais . Juk anot tamstos į Paltaroką nuvedami ' tėvų nesuvaldomi, be meninių gabumų ne kaip besimokantys vaikai kurie 'išmuštruojami o tada jų likimas kaip ir aiškus - kunigystė ' doh.gif

Atsakyti