Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

Nuo kovo pirmos priimami dokumentai į J.Balčikonio gimnaziją. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 03 02, 08:36)
Nuo kovo pirmos priimami  dokumentai į J.Balčikonio gimnaziją. mirksiukas.gif

Taip. Mes jau nunešėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2011 03 02, 14:22)
Taip. Mes jau nunešėm smile.gif

Aš irgi vakar nunešiau,nieko nelaukusi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 03 02, 19:51)
Aš irgi vakar nunešiau,nieko nelaukusi. ax.gif

Pasidalinkit, mamytės, su kokia tų šešių dalykų suma, nunešėt prašymus į Balčikonį blush2.gif
Mūsų 56 balai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(m'estima @ 2011 03 03, 16:10)
Pasidalinkit, mamytės, su kokia tų šešių dalykų suma, nunešėt prašymus į Balčikonį  blush2.gif 
Mūsų 56 balai  ax.gif

o kokiu dalyku vidurkio reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(m'estima @ 2011 03 03, 17:10)
Pasidalinkit, mamytės, su kokia tų šešių dalykų suma, nunešėt prašymus į Balčikonį  blush2.gif 
Mūsų 56 balai  ax.gif

Mūsų-56 atrodo,dabar tik skaičiuoti pradėjau. g.gif Lietuvių-8,fizika-9,man atrodo dar chemija-9.Šeši dalykai,pataisykite,jei ką pamiršau:lietuvių,matematika,fizika,anglų,chemija,biologija,ar sumaišiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 03 03, 17:26)
Mūsų-56 atrodo,dabar tik skaičiuoti pradėjau. g.gif Lietuvių-8,fizika-9,man atrodo dar chemija-9.Šeši dalykai,pataisykite,jei ką pamiršau:lietuvių,matematika,fizika,anglų,chemija,biologija,ar sumaišiau. g.gif

Skaičiuojasi šių suma: lietuvių, matematika, istrija, anglų, fizika, biologija 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi nunešėm. Mūsų 54 balai. Tfu, tfu, tfu kaip bijau, jog nepapuls... doh.gif
Ir du diplomus nunešėm. Ta, sekretorė, tai nepatiko man. Tokia šalta. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 03 03, 17:26)

Mūsų taip pat 56 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 03 03, 21:19)
Mes irgi nunešėm. Mūsų 54 balai. Tfu, tfu, tfu kaip bijau, jog nepapuls... doh.gif
Ir du diplomus nunešėm. Ta, sekretorė, tai nepatiko man. Tokia šalta. schmoll.gif

Įstosite,nepergyvenkite su tokiais balais,tikrai. ax.gif
Ji jau tokia.Mano abu berniukai baigė Balčikonį,tai ji daug metų dirba.Man ji tai visai nieko,prisiminė dar mano bernus.Natūra tokia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vil-ma @ 2010 10 04, 20:51)
Pasirinkimu kryzkeleje ir as .Laukia 1-oji klase irgi Azuolo mokykloje, nezinau kuria mokytoja rinktis.Buvau jau susitikime su mokytojomis tai tiesiog klausimas lieka atviras.

Ką daryti jei vaikui patiko mokytoja Merkienė, ar leisti pas ją gal kas plačiau ką nors apie ją žinote?
Atsakyti
QUOTE(vil-ma @ 2011 03 10, 08:16)
Ką daryti jei vaikui patiko mokytoja Merkienė, ar leisti pas ją gal kas plačiau ką nors apie ją žinote?

As mokiausi pas ja, MB taipogi. Savo vaiko pas ja mokytis neleisciau ne uz ka. As labai gerai mokiausi, bet man nepatiko ji. Net buvau tarp josios "isrinktuju" wacko.gif . Jiems ji per daug nuolaidziaudavo. O visi kiti... Net nzn... Nu statistiniai vienetai doh.gif , kuriems net nebesinori jos prisimint rolleyes.gif .
Spreskit pati cool.gif .
Atsakyti