Nuo kovo pirmos priimami dokumentai į J.Balčikonio gimnaziją.
QUOTE(IngridaB @ 2011 03 02, 08:36)
Taip. Mes jau nunešėm
QUOTE(Gvadalupė @ 2011 03 02, 14:22)
Taip. Mes jau nunešėm
Aš irgi vakar nunešiau,nieko nelaukusi.
QUOTE(IngridaB @ 2011 03 02, 19:51)
Aš irgi vakar nunešiau,nieko nelaukusi.
Pasidalinkit, mamytės, su kokia tų šešių dalykų suma, nunešėt prašymus į Balčikonį
Mūsų 56 balai
QUOTE(m'estima @ 2011 03 03, 16:10)
Pasidalinkit, mamytės, su kokia tų šešių dalykų suma, nunešėt prašymus į Balčikonį
Mūsų 56 balai
Mūsų 56 balai
o kokiu dalyku vidurkio reik
QUOTE(m'estima @ 2011 03 03, 17:10)
Mūsų 56 balai
Mūsų 56 balai
Mūsų-56 atrodo,dabar tik skaičiuoti pradėjau. Lietuvių-8,fizika-9,man atrodo dar chemija-9.Šeši dalykai,pataisykite,jei ką pamiršau:lietuvių,matematika,fizika,anglų,chemija,biologija,ar sumaišiau.
QUOTE(IngridaB @ 2011 03 03, 17:26)
Mūsų-56 atrodo,dabar tik skaičiuoti pradėjau. Lietuvių-8,fizika-9,man atrodo dar chemija-9.Šeši dalykai,pataisykite,jei ką pamiršau:lietuvių,matematika,fizika,anglų,chemija,biologija,ar sumaišiau.
Skaičiuojasi šių suma: lietuvių, matematika, istrija, anglų, fizika, biologija
Mes irgi nunešėm. Mūsų 54 balai. Tfu, tfu, tfu kaip bijau, jog nepapuls...
Ir du diplomus nunešėm. Ta, sekretorė, tai nepatiko man. Tokia šalta.
QUOTE(IngridaB @ 2011 03 03, 17:26)
Mūsų taip pat 56
QUOTE(NickaD @ 2011 03 03, 21:19)
Mes irgi nunešėm. Mūsų 54 balai. Tfu, tfu, tfu kaip bijau, jog nepapuls...
Įstosite,nepergyvenkite su tokiais balais,tikrai.
Ji jau tokia.Mano abu berniukai baigė Balčikonį,tai ji daug metų dirba.Man ji tai visai nieko,prisiminė dar mano bernus.Natūra tokia.
QUOTE(vil-ma @ 2010 10 04, 20:51)
Pasirinkimu kryzkeleje ir as .Laukia 1-oji klase irgi Azuolo mokykloje, nezinau kuria mokytoja rinktis.Buvau jau susitikime su mokytojomis tai tiesiog klausimas lieka atviras.
Ką daryti jei vaikui patiko mokytoja Merkienė, ar leisti pas ją gal kas plačiau ką nors apie ją žinote?
QUOTE(vil-ma @ 2011 03 10, 08:16)
Ką daryti jei vaikui patiko mokytoja Merkienė, ar leisti pas ją gal kas plačiau ką nors apie ją žinote?
As mokiausi pas ja, MB taipogi. Savo vaiko pas ja mokytis neleisciau ne uz ka. As labai gerai mokiausi, bet man nepatiko ji. Net buvau tarp josios "isrinktuju" . Jiems ji per daug nuolaidziaudavo. O visi kiti... Net nzn... Nu statistiniai vienetai , kuriems net nebesinori jos prisimint .
Spreskit pati .