Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

QUOTE(daiva70 @ 2009 06 12, 14:02)
Pataisysiu - nesurinko pirmokėlių tik kai kurios mokyklos, o į kai kurias nepateko visi norintys... smile.gif

į kurią nepateko?
Paltarokas nesiskaito.
O jums neatrodo, kad buvo didelis susireikšminimas daugelio įstaigų? Nėra nėra vietų, bet realiai patekdavo visi norintys. O kai priėmimas vyko ne per mokyklas-pasimatė reali situacija blush2.gif panašiai, kaip su darželiais.
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 06 12, 15:09)
į kurią nepateko?
Paltarokas nesiskaito.
O jums neatrodo, kad buvo didelis susireikšminimas daugelio įstaigų? Nėra nėra vietų, bet realiai patekdavo visi norintys. O kai priėmimas vyko ne per mokyklas-pasimatė reali situacija  blush2.gif  panašiai, kaip su darželiais.

na šiaip manau ir nuo metų "vaisingumo" daug kas priklauso. va jau dabar galvoju, kaip į mokyklas susitalpins gimę 2007metais biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Ne visi norintys pateko ir į "Ąžuolą". Suformuotos 4 klasės su maksimaliu vaikų skaičiumi - 24
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2009 06 12, 15:58)
Ne visi norintys pateko ir į "Ąžuolą". Suformuotos 4 klasės su maksimaliu vaikų skaičiumi - 24

o maksimalus ne 25 ar 26 vaikai? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 12, 16:12)
o maksimalus ne 25 ar 26 vaikai? mastau.gif

siaip "azuole" is musu ketvirtoku vienoje klaseje 27, kitose maziau, o vienoje visai mazai - tai atrodo kad gali daugiau nei 24 mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmoje klasėje, kiek žinau, maksimaliausias skaičius - 24, kitose gali ir daugiau, juk metų eigoje vyksta migracija.
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2009 06 12, 17:52)
Pirmoje klasėje, kiek žinau, maksimaliausias skaičius - 24, kitose gali ir daugiau, juk metų eigoje vyksta migracija.

nebent siais metai prieme toki istatyma, nes ten tiek mokiniu jau nuo 1 klases mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 06 12, 14:09)
į kurią nepateko?
Paltarokas nesiskaito.
O jums neatrodo, kad buvo didelis susireikšminimas daugelio įstaigų? Nėra nėra vietų, bet realiai patekdavo visi norintys. O kai priėmimas vyko ne per mokyklas-pasimatė reali situacija  blush2.gif  panašiai, kaip su darželiais.

Paltarokas skaitosi. Manot, ten jie nesusireikšminę? Labai gera mokykla kad į ją taip veržiamasi, ar Panevėžyje tiek daug katalikų šeimų? Na, tikrai vaiko ten neleisčiau. Aš esu tikinti ir būtent todėl ten neleisčiau. Tikėjimą aš kitaip suprantu, o ne kai deklaruojama viena, o daroma kita. Kiek girdėjau, ten priimta ir pagarsėjusio kunigo dukra. Va tau ir dorovė... priimam iš katalikiškų šeimų pirmiausia. Nu juokas pro ašaras. Senoje temoje buvo šnekėta apie santokos pažymas, kad mokykla reikalauja. Tai kokių pažymų kaži jiems reikėjo? Aišku, kas įsitikinęs, nuomonės nepakeisi, labai gera gal Paltaroko mokykla, bet mielosios, tikėkim geriau Dievu, ne kunigais, ir jiems gadinti savo vaikų protų neleiskim. Parašiau ką galvoju, dabar lauksiu puolimo. Diskutuokim...
Atsakyti
Kina, tu pakankamai teisi smile.gif Paltarokas kad nesiskaito sakiau todėl, kad į jį priėmimas vyko tiesiai, o ne per švietimo sk.
Diskusija bus be galo įdomi, deja, pratęsiu ją kitą dieną. Bus įdomios visos nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2009 06 12, 22:00)
Paltarokas skaitosi. Manot, ten jie nesusireikšminę? Labai gera mokykla kad į ją taip veržiamasi, ar Panevėžyje tiek daug katalikų šeimų? Na, tikrai vaiko ten neleisčiau. Aš esu tikinti ir būtent todėl ten neleisčiau. Tikėjimą aš kitaip suprantu, o ne kai deklaruojama viena, o daroma kita. Kiek girdėjau, ten priimta ir pagarsėjusio kunigo dukra. Va tau ir dorovė... priimam iš katalikiškų šeimų pirmiausia. Nu juokas pro ašaras. Senoje temoje buvo šnekėta apie santokos pažymas, kad mokykla reikalauja. Tai kokių pažymų kaži jiems reikėjo? Aišku, kas įsitikinęs, nuomonės nepakeisi, labai gera gal Paltaroko mokykla, bet mielosios, tikėkim geriau Dievu, ne kunigais, ir jiems gadinti savo vaikų protų neleiskim. Parašiau ką galvoju, dabar lauksiu puolimo. Diskutuokim...

Sutinku. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 03, 10:13)
tai labai įdomu kokia mokytoja D klasės g.gif 

Aušra Butkevičienė 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 06 12, 21:22)
Kina, tu pakankamai teisi  smile.gif  Paltarokas kad nesiskaito sakiau todėl, kad į jį priėmimas vyko tiesiai, o ne per švietimo sk.
Diskusija bus be galo įdomi, deja, pratęsiu ją kitą dieną. Bus įdomios visos nuomonės.

Neįsižeisk, tavo pasisakymas buvo tik "kabliukas" iškelti klausimui: kodėl tiek norinčių patekti į Paltaroko mokyklą? Ar kad esame iš labai katlikiškų šeimų, ar kad VBS sakė, ir mes patikėjom, kad tai labai gera mokykla?
Atsakyti