Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

QUOTE(rasa_s. @ 2011 02 07, 18:24)
Is kur renkat? smile.gif pasidalinkit mintim wink.gif)

Vilties vidurinėj mano sūnėno 4d klasė, tai sesė man siūlė, sakė, kad laaabai faina jaunatviška mokytoja, vaikai labai ją giria - Eglė Masilionienė, reiktų dar patikslinti. Labai norėčiau pas ją, bet mums iš Parko galo per toli verysad.gif o saulėteky vien pensionkos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 07 vasario 2011 - 18:40
QUOTE(vėtrė @ 2011 02 07, 18:40)
o saulėteky vien pensionkos  cool.gif

sunus sauleteky perejo i 5 klase, tai ju paciu paruosti penktokai buvo gana silpni ir dabar tos dvi klases neziba schmoll.gif (bet cia kita laida, nes jis dabar 6). Aisku nebutnai mokytojai kalti - gal tiesiog tokie vaikai susirinko rolleyes.gif
Atsakyti
Dekui vetre uz atsiliepima wink.gif labai sunku rinktis kazkuria mokytoja kai nieko apie jas nezinai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2011 02 07, 19:40)
Vilties vidurinėj mano sūnėno 4d klasė, tai sesė man siūlė, sakė, kad laaabai faina jaunatviška mokytoja, vaikai labai ją giria - Eglė Masilionienė, reiktų dar patikslinti. Labai norėčiau pas ją, bet mums iš Parko galo per toli  verysad.gif o saulėteky vien pensionkos  cool.gif

As kazka girdejau, kad ji pirmoku nebetures, nes dar dirba kaip socialine pedagoge.
Siaip ir as apie ja girdejau, kad nebloga.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 07, 19:50)
sunus sauleteky perejo i 5 klase, tai ju paciu paruosti penktokai buvo gana silpni ir dabar tos dvi klases neziba schmoll.gif  (bet cia kita laida, nes jis dabar 6). Aisku nebutnai mokytojai kalti - gal tiesiog tokie vaikai susirinko rolleyes.gif

Aš žinau iš savo kolegės, pasakojo, kad jos krikštadktės mokytoja pradinių buvo sena ir visiškai nupušusi, sakė labai nekokia, o šitas dvi kur minėjau anksčiau, parekomendavo vietiniai pedagogai.
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2011 02 07, 19:35)
Aš žinau iš savo kolegės, pasakojo, kad jos krikštadktės mokytoja pradinių buvo sena ir visiškai nupušusi, sakė labai nekokia, o šitas dvi kur minėjau anksčiau, parekomendavo vietiniai pedagogai.

tai as apie sauletekio mokytojas rasiau - o jus apie vilties kaip supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 07, 20:43)
tai as apie sauletekio mokytojas rasiau - o jus apie vilties kaip supratau mirksiukas.gif

Mes ir planuojam vesti į saulėtekį, o vilties vidurinėj dirba mano sesė ir veda savo 4 -ką sūnų pas mokytoją Eglę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2011 02 07, 20:20)
Mes ir planuojam vesti į saulėtekį, o vilties vidurinėj dirba mano sesė ir veda savo 4 -ką sūnų pas mokytoją Eglę  smile.gif

nu gal siu metu laida geresne bus nei pries du metus - juk negal is vienu metu laidos sprest apie visa pradinuku baze mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2011 02 07, 19:40)
Vilties vidurinėj mano sūnėno 4d klasė, tai sesė man siūlė, sakė, kad laaabai faina jaunatviška mokytoja, vaikai labai ją giria - Eglė Masilionienė, reiktų dar patikslinti. Labai norėčiau pas ją, bet mums iš Parko galo per toli  verysad.gif o saulėteky vien pensionkos  cool.gif

QUOTE(uogyte @ 2011 02 07, 20:06)
As kazka girdejau, kad ji pirmoku nebetures, nes dar dirba kaip socialine pedagoge.
Siaip ir as apie ja girdejau, kad nebloga.

Sužinojau, kad mokytoja Eglė tikrai pirmokus turės, ir dar sakė labai viena gera auklėtoja pirmokų vilties vidurinėj bus Jūratė smile.gif Sėkmės, kas ten eis (aš jau beveik pavydžiu, nes mums per toli ten važinėt)

Ir dar mane patikino, kad tie neoficialūs sąrašai pas mokytojas į klases yra niekiniai, jie nieko nereikš.Rašant prašymą priimant dokumentus švietimo skyriuje, gali pageidauti ir nurodyti, pas kurią mokytoją nori. Nežinau, vakar prisiskaičius jau norėjau bėgt į mokyklą pareiškimo rašyt, kiek čia tos tiesos, gal tikrai reikia užeiti į mokyklą pasiklausti g.gif
O saulėteky atvirų durų diena bus vasario 24 dieną, 18 val aktų salėje smile.gif

Gal dabartinių Saulėtekio ketvirtokų mamyčių galėtų pasidalinti apie savo auklėtojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū vėtre už info. 4u.gif
Jau ir man ramiau. ax.gif
Atsakyti
Vėtre - prašymai buvo rašyti mokykloje, jei mokykla juos priima, tai gal žino ką daro smile.gif Juk moksleivių paskirstymas į klases - mokyklos vidaus reikalas
Atsakyti
Bet mokyklos dar net nežino kokie vaikai ateis.
Manau, kad nemažai vaikų bus ir ne iš tų mokyklų teritorijos.
Atsakyti