Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

QUOTE(uogyte @ 2011 02 04, 21:07)
Ir aš norėčiau prie namų, bet pagal registracijos vietą priklauso kitam miesto gale. verysad.gif

o neišeina deklaruoti ten kur gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 02 04, 17:58)
Fiona - man regis visoje Lietuvoje taip...

Ir ne tik Lietuvoj smile.gif
Atsakyti
Tai vadinasi centralizuotu priėmimu. Ir nieko čia blogo. Tik Pnvž kaip visada randa kur išsidirbinėt. Kaip galima reguliuot kiek kuriai mokyklai komplektuot klasių??? Prarandama pati centralizuoto priėmimo esmė-skirstyti taip, kad būtų po lygiai visoms. Kad suprast kam to reikia savivaldybei, reikia išmanyt mokinio krepšelio metodiką smile.gif nesant reguliavimo vienos mokyklos aptekę pinigais, kitoms-trūksta elementariems dalykams. Kodėl taip atsitinka? Vėlgi krepšelio metodika-trumpai nepaaiškinsiu.
Lietuvoje puikiausias centralizuoto priėmimo pvz.-Utenos savivaldybė.
Piktintis čia nėra ko-taip visame pasaulyje, juk kainuoja valstybei, savivaldybei pastatų išlaikymas, mokinių pavežėjimas.
Kalbėt apie mokyklų konkurencingumą gražu, bet gal ne mūsuose? (atsiprašau už ne lietuvišką žodį) Juk pas mus nuomonę apie mokyklas formuoja ne pedagogai ir net arti jų nebuvę. Galima vystyti diskusiją-kas lemia mokyklos pasirinkimą? Atsakymas ,,turi/neturi gero vardo" netinka dėl abstraktumo. Nes mes gerą vardą galime suprast labai skirtingai.
Atsakyti
[quote=dark,2011 02 05, 16:22]
Tik Pnvž kaip visada randa kur išsidirbinėt. Kaip galima reguliuot kiek kuriai mokyklai komplektuot klasių???

O kas mums, gyvenantiems populiarios mokyklos kieme, gali garantuoti, kad į ją pateksim? Balandžio 1 d. budėt prie panelės Eitmonės durų švietimo skyriuje nuo 6 val. ryto?

Turiu informacijos, kad ir vėl į tą mokyklą visi norintys netilps.
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2011 02 04, 19:46)
Būtent, kodėl turiu vesti šalia namų? O gal man kaip tik patogiau, jei vaikas pas mane į darbą po pamokų ateis ir aš tuomet jį namo parvešiu, pavalgydinsiu?

bet jei visi taip galvos ir darys, vaikams gyvenantiems salia populiarios mokyklos, joje vietos neliks ir teks lankyt kazkuria, kuri toli ir nepatogi

QUOTE(Pasimetusi kojotė @ 2011 02 05, 17:58)

O kas mums, gyvenantiems populiarios mokyklos kieme, gali garantuoti, kad į ją pateksim? Balandžio 1 d. budėt prie panelės Eitmonės durų švietimo skyriuje nuo 6 val. ryto?

Turiu informacijos, kad ir vėl į tą mokyklą visi norintys netilps.

pagal viska - jums turetu but pirmumo teise - tik kad pries duodant prasymus, tu registruotu padaugeja - muset ateis kazkam laikas ivest pataisa- kad registracija turi but min 6 menesiai ar net metai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes buvom atviru duru diena Pradineje mokykloje,tai jie jau turejo sarasus vaikuciu,kurie gyvena toje teritorijoje g.gif tai buvo sausio pabaiga g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 05, 20:29)
pagal viska - jums turetu but pirmumo teise - tik kad pries duodant prasymus, tu registruotu padaugeja - muset ateis kazkam laikas ivest pataisa- kad registracija turi but min 6 menesiai ar net metai lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi kojotė @ 2011 02 05, 18:58)

O cia kuri populiariausia?
Atsakyti
QUOTE(uogyte @ 2011 02 06, 10:01)
O cia kuri populiariausia?

spėju kad viena iš trijų - Pradinė, Vilties arba Saulėtekio laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 02 06, 10:08)
spėju kad viena iš trijų - Pradinė, Vilties arba Saulėtekio laugh.gif

Lyg ir Ąžuolo greičiausiai surinkadavo pirmokų klases g.gif
Atsakyti
na, kai rašiau pareiškimą į "savo" mokyklą, į tą klasę buvo likę 3-4 vietos.
Atsakyti
Įdomu g.gif
Tai į kokią čia mokyklą jau priimami prašymai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 06 vasario 2011 - 22:25
mokyklose neoficialiai rašomi prašymai, dėl patekimo pas norimą mokytoją. Buvau nustebusi, bet yra kaip yra smile.gif
Atsakyti