Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

QUOTE(astike @ 2009 06 03, 10:07)
Na paskutinės naujienos: bus 4 klasės, atsiliepusios moteriškės žiniomis papuls visi norintys ( turbūt nebuvo tiek norinčių, kiek gali priimti) ir sąrašai bus savaitės pabaigoje. Nežinau ar gerai padariau, užrašiau saviškį į A klasę  g.gif

tai labai įdomu kokia mokytoja D klasės g.gif o kaip A klasėj, dar yra vietų? sakė, kad šiemet labai pirmokų nesurinko.

QUOTE(wavin @ 2009 06 03, 10:09)
Na Vilties m-kloje tikrai buvo sarašiukai būsimųjų pirmokėlių ir netgi vakar vyko pamokėlės 4u.gif

aga, žinau, kad vyko pamokėlės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 03, 10:13)
tai labai įdomu kokia mokytoja D klasės g.gif  o kaip A klasėj, dar yra vietų? sakė, kad šiemet labai pirmokų nesurinko.

Sakė tik C klasė užpildyta. Kadangi nei vienos mokytojos nežinau, tai neklausiau pavardžių net.
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2009 06 03, 10:02)
Tai čia gal nuo pačios mokyklos priklauso... biggrin.gif Labai jau skubejo Vilties mokykla... mokynukus pirmokėlius būsimuosius.. suburti  smile.gif

Aišku, kad mokyklos nesijudina. Aš iš Vilties vidurinės gavau sms žinutę birželio 1 d., kad vaikas birželio 2 kviečiamas į pamokėles. Tiesa, žinutė išsiųsta po 20 val., reiškia, kai reikia, tai ir dirba žmonės. Ir man patinka toks administracijos požiūris į reikalų sprendimą.
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2009 06 03, 17:49)
Aišku, kad mokyklos nesijudina. Aš iš Vilties vidurinės gavau sms žinutę birželio 1 d., kad vaikas birželio 2 kviečiamas į pamokėles. Tiesa, žinutė išsiųsta po 20 val., reiškia, kai reikia, tai ir dirba žmonės. Ir man patinka toks administracijos požiūris į reikalų sprendimą.

Aha, aš irgi gavau sms . Kaip mokytoja ir klasė? Jūs patekot pas Šešelgienę ?
Atsakyti
QUOTE(chikko @ 2009 06 11, 13:07)
Aha, aš irgi gavau sms . Kaip mokytoja ir klasė?  Jūs patekot pas Šešelgienę ?

Patekom. Parašysiu daugiau į AŽ.
Atsakyti
mes pradinėj patekom pas labai fainuolę mokytoją. wub.gif bent jau iš pirmo žvilgsnio taip atrodo smile.gif maniškis pareiškė, kad nori mokykla lankyti visą vasarą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 11, 15:16)
mes pradinėj patekom pas labai fainuolę mokytoją. wub.gif bent jau iš pirmo žvilgsnio taip atrodo smile.gif maniškis pareiškė, kad nori mokykla lankyti visą vasarą doh.gif

Ir kurioj klasėj mokysitės? Maniškis irgi Pradinėje, gal sakau klasiokai bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astike @ 2009 06 11, 21:28)
Ir kurioj klasėj mokysitės? Maniškis irgi Pradinėje, gal sakau klasiokai bus  4u.gif

mes 1c mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 11, 21:23)

Mes 1a irgi fainuoliška mokytoja.
Atsakyti
gal ira mamos kurios ves vaika i verdenes mikykla logopedine klase? smile.gif
Atsakyti
beje, kiek žinau, pradinėj mokykloj dar yra 12 laisvų vietų smile.gif taip, kad jei yra norinčių, kreipkitės, tikrai priims. šiemet kaip niekad nesurinko pirmokėlių mokyklos...
Atsakyti
Pataisysiu - nesurinko pirmokėlių tik kai kurios mokyklos, o į kai kurias nepateko visi norintys... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiva70: 12 birželio 2009 - 14:03