tai matyt ir nepatektume. kol kas mums priklausytų į Šaltinio mokyklą pėdinti o pobaisės - abi, mano akim žiūrint. nors, gal išaugo 'sbrodo' karta
QUOTE(Karusia @ 2010 09 28, 15:15)
tai matyt ir nepatektume. kol kas mums priklausytų į Šaltinio mokyklą pėdinti o pobaisės - abi, mano akim žiūrint. nors, gal išaugo 'sbrodo' karta
Mums irgi taip pat ji priklausė Bet mes mėnesiui buvom "persikraustę" kitu adresu, kad išsiimtumėm pažymą apie deklaruotą gyvenamą vietą Žodžiu padarė visiškai absurdišką sistemą
QUOTE(singaaa @ 2010 09 28, 16:04)
Kai reikalas yra- super griežta, kai nereikia- nelieka griežtumo, ir tampa drauge vaikams. Popamokinę veikla turi- a'lia mažuosius tiksliukus lavina. Kai buvom pirmokėliai labai globojo, bet kartu ir savarnkiškais tapt skatino. Dažnos išvykos ir šiaip visokie popamokiniai užsiėmimai. Žodžiu kaip pirmoji Mokytoja- tai tikrai Mokytoja iš didžiosios raidės. Mes labai ją mylim ir gerbiam , veržiamės į etikos užsiėmimus, kuriuos veda ji... Ir jau dabar gailimės kad sekančiais metais reiks su ja skirtis
Mokytoją Merkienė, girdėjau, daugiau kalbininkė ir turi šokių grupę, į kurią labai noriai eina mergaitės
O šiemet "Ąžuolo" mokykloje trys pirmokų klasės. Ir, per susirinkimą minėjo, kad visi norintys nepateko
Mokytoją Merkienė, girdėjau, daugiau kalbininkė ir turi šokių grupę, į kurią labai noriai eina mergaitės
O šiemet "Ąžuolo" mokykloje trys pirmokų klasės. Ir, per susirinkimą minėjo, kad visi norintys nepateko
o ką pasakytumėte apie mokytoją Daivą ir Jolantą
QUOTE(vil-ma @ 2010 09 28, 17:23)
o ką pasakytumėte apie mokytoją Daivą ir Jolantą
Deja, apie jas nieko nežinau
p.s. o gal kas nors pasisakys ir apie "Šaltinio" mokytojas? pristatė tris, o kurią rinktis?
QUOTE(singaaa @ 2010 09 28, 16:04)
Kai reikalas yra- super griežta, kai nereikia- nelieka griežtumo, ir tampa drauge vaikams. Popamokinę veikla turi- a'lia mažuosius tiksliukus lavina. Kai buvom pirmokėliai labai globojo, bet kartu ir savarnkiškais tapt skatino. Dažnos išvykos ir šiaip visokie popamokiniai užsiėmimai. Žodžiu kaip pirmoji Mokytoja- tai tikrai Mokytoja iš didžiosios raidės. Mes labai ją mylim ir gerbiam , veržiamės į etikos užsiėmimus, kuriuos veda ji... Ir jau dabar gailimės kad sekančiais metais reiks su ja skirtis
Taigi ir man toks klausimas iskyla, pas kuria mokytoja Azuolo mokykloje leisti.Vyresnioji dukra tai mokesi pas mokytoja Greta Joniskiene , tai labai puiki mokytoja , gaila, kad ji turi kita klase tai ne kiek neabejodama leisciau tik pas ja.Na buvo atejusios per susirinkima Vyturelio darzelyje prisistatyti 4 mokytojos.Lieka klaustukas pas kuria leisti i pirma klase.Apie Merkiene tai girdejau neblogu atsiliepimu.Siaip ta mokykla labai jau apgailetinai atrodo , daug remonto reikia, bet vienas privalumas , kad randasi arti namu.As tai manau kiekviena mokytoja rasyti ir skaityti tikrai ismokys.Zadu nueiti per pamokas pasiziureti pas kiekviena mokytoja.
Sveikos,labai laiksiu atsiliepimu apie Paltaroko gimnazijos busimas pirmokeliu mokytojas.Ketvirtoku mamytes parasykit
QUOTE(nilkasud @ 2010 10 04, 17:43)
As tai manau kiekviena mokytoja rasyti ir skaityti tikrai ismokys.
bet gali atmušti norą mokytis ko nors daugiau.
QUOTE(Karusia @ 2010 10 04, 17:25)
bet gali atmušti norą mokytis ko nors daugiau.
ka Merkiene savo laiku man ir padare...
QUOTE(Kuzia @ 2010 10 04, 18:47)
ka Merkiene savo laiku man ir padare...
o jau buvau beveik susigundžiusi
Pasirinkimu kryzkeleje ir as .Laukia 1-oji klase irgi Azuolo mokykloje, nezinau kuria mokytoja rinktis.Buvau jau susitikime su mokytojomis tai tiesiog klausimas lieka atviras.
QUOTE(vil-ma @ 2010 10 04, 20:51)
Pasirinkimu kryzkeleje ir as .Laukia 1-oji klase irgi Azuolo mokykloje, nezinau kuria mokytoja rinktis.Buvau jau susitikime su mokytojomis tai tiesiog klausimas lieka atviras.
Aš ko gero pasikartosiu, bet noriu pabrėžti du privalumus, kodėl rinkčiausi vėl Mokytoją Sigitą tiek berniukui, tiek mergaitei
Mokytoja turi du popamokinės veiklos užsiėmimus- matematikų ir lėlių teatro būrelius. Taigi net ir popamokine veikla gali sudominti kiekvieną vaiką. O tai mažiukams labai patogu, kad pas tą pačia mokytoją gali dar ir kažkokius būrelius rinktis.
O ir faktas, kad jos buvusi auklėtinė, jau pernykštė abiturientė, kurios sesutė taip pat eina į šios Mokytojos klasę
O kas liečia pačią mokyklą ir jos būklę, tai, sutinku, kad ji apgailėtina. Guodžia tik tas faktas, kad direktorius tikrai labai rūpinasi ir visokiais būdais stengiasi padaryti savo mokyklą kuo gražesne, patogesne. deja, ne viskas remiasi tik gerais norais Iš kitos pusės, ko gero geras klasės ar mokyklos vidinis mikroklimatas daug svarbesnis nei mokyklos fasadas