Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

Sveikos,

Kaip sekasi besimokantiems Miltinio gimnazijoje? Praeitais metais gavo šį statusą, bet mokslo lygiu ir drausme, mano nuomone, kol kas neblizga. Kas mane labiausiai stebina, lietuvių kalbos mokytoja neliepia skaityti jokios literatūros ( bus aštuntokė). Ar visur taip?
Atsakyti
QUOTE("Pelėda" @ 2010 08 10, 08:49)
Sveikos,

Kaip sekasi besimokantiems Miltinio gimnazijoje? Praeitais  metais gavo šį statusą, bet mokslo lygiu ir drausme, mano nuomone, kol kas neblizga. Kas mane labiausiai stebina, lietuvių kalbos mokytoja neliepia skaityti jokios literatūros ( bus aštuntokė). Ar visur taip?

nu mes buvom penktokai (Sauletekio vid) - tai mes turim literaturos sarasa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 08 10, 10:10)
nu mes buvom penktokai (Sauletekio vid) - tai mes turim literaturos sarasa blush2.gif

Reikės per susirinkimą iškelti šį klausimą, nes įtariu, kad nemažai žinių spragų jau yra. Jei kada tektų mokytis pas griežtesnę mokytoją, būtų prastai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE("Pelėda" @ 2010 08 10, 14:52)
Reikės per susirinkimą iškelti šį klausimą, nes įtariu, kad nemažai žinių spragų jau yra. Jei kada tektų mokytis pas griežtesnę mokytoją, būtų prastai.  unsure.gif

nzn - didelio tikrinimo pas juos irgi nera - tiesiog duotas rekomendacinio pobudzio sarasas ir kas kazkiek laiko jie pristato savo skaitytas knygas - yra kas skaito ir be to saraso, yra ko neprivers joks sarasas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE("Pelėda" @ 2010 08 10, 08:49)
Sveikos,

Kaip sekasi besimokantiems Miltinio gimnazijoje? Praeitais  metais gavo šį statusą, bet mokslo lygiu ir drausme, mano nuomone, kol kas neblizga. Kas mane labiausiai stebina, lietuvių kalbos mokytoja neliepia skaityti jokios literatūros ( bus aštuntokė). Ar visur taip?

Laba diena,aš šį klausimą gvildenau su daugeliu lituanistų.Kokius kūrinius reikėtų perskaityti per vasaros atostogas,pateikia tik vyresnių klasių mokiniams,kurie jau analizuoja rimtus kūrinius ( tokius kaip : F.Dostojevskio "KARAS IR TAIKA", V.M.Putino " Altorių šešėly" ir kt.)O žemesnių klasių mokiniams galima tik pateikti rekomenduotinų knygų sąrašą.Bet vaikai geriau žino,ką jiems skaityti ir tikrai į tuos sąrašus mažai atsižvelgia.Pati esu mačiusi 7kl. rekomend.knygų sąrašą,kuri pateikė pagyvenusi mokytoja.Žinokit,absurdas.Yra tokių knygų,kurių dabartinis 13-14metis tikrai nebeskaitys.Aš nesu prieš lietuvių tautosaką,bet jau į paauglystę žengiantis žmogelis jos tikrai nebeskaitys. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(o94mama @ 2010 08 15, 08:27)
Laba diena,aš šį klausimą  gvildenau su daugeliu lituanistų.Kokius kūrinius reikėtų perskaityti per vasaros atostogas,pateikia tik vyresnių klasių mokiniams,kurie jau analizuoja rimtus kūrinius ( tokius kaip : F.Dostojevskio "KARAS IR TAIKA", V.M.Putino " Altorių šešėly" ir kt.)O žemesnių klasių mokiniams galima tik pateikti rekomenduotinų knygų sąrašą.Bet vaikai geriau žino,ką jiems skaityti ir tikrai į tuos sąrašus mažai atsižvelgia.Pati esu mačiusi 7kl. rekomend.knygų sąrašą,kuri pateikė pagyvenusi mokytoja.Žinokit,absurdas.Yra tokių knygų,kurių dabartinis 13-14metis tikrai nebeskaitys.Aš nesu prieš lietuvių tautosaką,bet jau į paauglystę žengiantis žmogelis jos tikrai nebeskaitys. doh.gif

kazkaip uzkliuvo akis uz tokios knygos smile.gif , Karas ir taika L. Tolstojaus

cia tik siaip ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pas kurią iš pasiūlytų mokytojų žadate leisti savo vaikus Ąžuolo mokykloje
Atsakyti
QUOTE(vil-ma @ 2010 09 28, 12:44)
Sveikos,

ta prasme - kas jau zadejo - isleido, o kitiems dar ankstoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vil-ma @ 2010 09 28, 11:44)
Sveikos,

o kokios bus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 09 28, 13:11)
o kokios bus?  4u.gif

Pas Mokytoją Sigitą Andrijauskienę thumbup.gif Tikrai nesigailėsit biggrin.gif Mes šiemet jos ketvirtokai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo singaaa: 28 rugsėjo 2010 - 13:29
QUOTE(singaaa @ 2010 09 28, 13:29)
Pas Mokytoją Sigitą Andrijauskienę  thumbup.gif Tikrai nesigailėsit  biggrin.gif Mes šiemet jos ketvirtokai  smile.gif

o detaliau? griežta ar minkšta? į humanitarus ar tiksliukus linkus? popamokinė veikla?
Papildyta:
Mokyklos tinklapyje radau, kad 2009 metais biggrin.gif trečiokus turi keturios mokytojos: jau paminėtoji Sigita Andrijauskienė, dar - V. Merkienė, D. Stefanavičienė, J. Vaikasienė.
Ar Ąžuolo mokykla tikisi ir kitąmet keturias klases surinkti?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 09 28, 13:49)
o detaliau? griežta ar minkšta? į humanitarus ar tiksliukus linkus? popamokinė veikla?
Papildyta:
Mokyklos tinklapyje radau, kad 2009 metais biggrin.gif trečiokus turi keturios mokytojos: jau paminėtoji Sigita Andrijauskienė, dar - V. Merkienė, D. Stefanavičienė, J. Vaikasienė.
Ar Ąžuolo mokykla tikisi ir kitąmet keturias klases surinkti?

Kai reikalas yra- super griežta, kai nereikia- nelieka griežtumo, ir tampa drauge vaikams. Popamokinę veikla turi- a'lia mažuosius tiksliukus lavina. Kai buvom pirmokėliai labai globojo, bet kartu ir savarnkiškais tapt skatino. Dažnos išvykos ir šiaip visokie popamokiniai užsiėmimai. Žodžiu kaip pirmoji Mokytoja- tai tikrai Mokytoja iš didžiosios raidės. Mes labai ją mylim ir gerbiam wub.gif , veržiamės į etikos užsiėmimus, kuriuos veda ji... Ir jau dabar gailimės kad sekančiais metais reiks su ja skirtis verysad.gif
Mokytoją Merkienė, girdėjau, daugiau kalbininkė ir turi šokių grupę, į kurią labai noriai eina mergaitės smile.gif
O šiemet "Ąžuolo" mokykloje trys pirmokų klasės. Ir, per susirinkimą minėjo, kad visi norintys nepateko blink.gif
Atsakyti