Gal galit pakomentuoti apie paltaroko gimnazijos pradiniu klasiu mokytoja Vilma Palepsiene kokie atsiliepimai butu apie ja?
Sveiki, o mes vakar "papuolėm" į Vilties mokyklą. Esame būsimi pirmokai. Nors gyvename ne toje "teritorijoje", bet pasisekė. Manau, kad šiemet, kaip ir pernai visi vaikai papuls ten, kur nori. Nes konkurencija didelė, o mokinio krepšelio reikia visiems. Net mūsų "teritorijos" būsimoji mokytoja važiavo į namus pagal sąrašą, kad tik eitume į jų mokyklą. Užsirašėme pas mokytoją Kristiną Jurgėlėnienę. Gal kas nors žino apie ją ką nors? Ačiū
QUOTE(rasabenas @ 2010 05 05, 12:23)
Sveiki, o mes vakar "papuolėm" į Vilties mokyklą. Esame būsimi pirmokai. Nors gyvename ne toje "teritorijoje", bet pasisekė. Manau, kad šiemet, kaip ir pernai visi vaikai papuls ten, kur nori. Nes konkurencija didelė, o mokinio krepšelio reikia visiems. Net mūsų "teritorijos" būsimoji mokytoja važiavo į namus pagal sąrašą, kad tik eitume į jų mokyklą. Užsirašėme pas mokytoją Kristiną Jurgėlėnienę. Gal kas nors žino apie ją ką nors? Ačiū
sveika ,o iskur zinote kad papuolet i ta mokykla,jums jau pranese?
QUOTE(Mazucycius @ 2010 04 19, 14:33)
Sveikos as gal truputi ne i tema , bet noreciau paklausti, gal kas zinote pagal ka skirsto mokinius J.Balcikonio gimnazijoje i klases? Labai aciu
balcikonis pradiniu klasiu neturi, o siaip ten ir i kitas gimnazijas asirenka vaikus pagal egzaminus.yra stojamieji.
QUOTE(erla69 @ 2010 03 21, 16:37)
labukas dar karta. zinau sita tvarka, bet pagal ja tureciau savo dukra leisti i kazin kokios reputacijos kaimo mokykla
O tu nepergyvenk, as irgi is kaimo (o beje, kaimas kaimui nelygus, uztenka uz Panevezio ribos gyventi) ir galejau rinktis kuria tik noriu mokykla. Aisku, pirmenybes nebuvo, bet vietu visur uzteko.
Mano vaikas šįmet baigia Pradinę mokyklą. Esu be galo patenkinta šia mokykla. Labai rūpestingos mokytojos, ypač mūsų - Irena Galskienė. Jau anksčiau buvau rašiusi apie šią mokyklą. išties širdį skauda, kad jau vaikas turės keliauti į kitą kolektyvą Super super ten viskas. ypatingos šventės, ypatingi pedagogai, ypatinga aplinka. Vaikais pasirūpinta kaip mažyčiais viščiukais Beje, mūsų mokytoja Irena šįmet turės pirmokėlius. Tie, kurie pas ją leidžia savo vaikus ir vėliau stengiasi savo mažesniuosius pas ją leisti (aišku, jei atitinka amžius). Žodžiu - manau, kad mano vaikas ten gavo viską geriausio, ką galima gauti pradinėse klasėse.
QUOTE(sapula @ 2010 05 06, 17:08)
Mano vaikas šįmet baigia Pradinę mokyklą. Esu be galo patenkinta šia mokykla. Labai rūpestingos mokytojos, ypač mūsų - Irena Galskienė. Jau anksčiau buvau rašiusi apie šią mokyklą. išties širdį skauda, kad jau vaikas turės keliauti į kitą kolektyvą Super super ten viskas. ypatingos šventės, ypatingi pedagogai, ypatinga aplinka. Vaikais pasirūpinta kaip mažyčiais viščiukais Beje, mūsų mokytoja Irena šįmet turės pirmokėlius. Tie, kurie pas ją leidžia savo vaikus ir vėliau stengiasi savo mažesniuosius pas ją leisti (aišku, jei atitinka amžius). Žodžiu - manau, kad mano vaikas ten gavo viską geriausio, ką galima gauti pradinėse klasėse.
ačiū už tokius gražius atsiliepimus, ankstesnius skaičiau taip pat nes domiuosi apie šia mokyklą ir renku info, mes užsirašeme pas Vidute ,tai jei papulsime ramia širdimi leisiu dukryte į mokyklą.
QUOTE(garbane @ 2010 05 05, 19:30)
sveika ,o iskur zinote kad papuolet i ta mokykla,jums jau pranese?
Žinojau, kad iki 4 d. turi būti mokykloms sąrašai pateikti. Tai ir nuėjau tiesiai pas sekretorę... Žiūriu, sąraše yra... Valio!!!!
QUOTE(sigitina @ 2010 05 07, 12:58)
ačiū už tokius gražius atsiliepimus, ankstesnius skaičiau taip pat nes domiuosi apie šia mokyklą ir renku info, mes užsirašeme pas Vidute ,tai jei papulsime ramia širdimi leisiu dukryte į mokyklą.
Manau visos beveik mokyklos yra geros ir pradinukus puikiai paruosia, esme ta kur desite vaikucius po sios pradines mokykleles, testinumo jokio, tai vel uz galvu susiemusios lakstysite po keturiu metu, galvodamos kur vaika ikysti.
QUOTE(modesta77 @ 2010 05 26, 08:00)
Manau
Manau yra ne = ZINAU.
Linkiu, kad jums netektu po pradiniu klasiu ieskot testinumo kitur.
QUOTE(modesta77 @ 2010 05 26, 10:00)
Manau visos beveik mokyklos yra geros ir pradinukus puikiai paruosia, esme ta kur desite vaikucius po sios pradines mokykleles, testinumo jokio, tai vel uz galvu susiemusios lakstysite po keturiu metu, galvodamos kur vaika ikysti.
kad testinumo ieskot vistiek reikes, jei jau ne 5 klaseje - tai 8 tikrai - nes kiek mokyklu belike - kur urosia iki pat 12 klases?, o ir i gimnazijas tepriima i 9 klase tik