QUOTE(erla69 @ 2010 03 21, 18:37)
labukas dar karta. zinau sita tvarka, bet pagal ja tureciau savo dukra leisti i kazin kokios reputacijos kaimo mokykla
sveika mes irgi is rajono,bet bandysim i Vyturi.
QUOTE(erla69 @ 2010 03 21, 17:37)
labukas dar karta. zinau sita tvarka, bet pagal ja tureciau savo dukra leisti i kazin kokios reputacijos kaimo mokykla
Nu jo, kaime gyvenant .... kaimiečiams nekas
Gal kas zinote Paltaroko busimu pirmoku mokytojas (atsiprasau, jei netikslios pavardes)?:
1.Palepsiene.
2. Kepaliene.
3. Meskauskiene.
1.Palepsiene.
2. Kepaliene.
3. Meskauskiene.
QUOTE(prettiness @ 2010 04 01, 09:37)
Gal kas zinote Paltaroko busimu pirmoku mokytojas (atsiprasau, jei netikslios pavardes)?:
1.Palepsiene.
2. Kepaliene.
3. Meskauskiene.
1.Palepsiene.
2. Kepaliene.
3. Meskauskiene.
Mano vaikis mokosi dabar pas Meškauskienę, kitų nežinau
QUOTE(migonė @ 2010 04 02, 08:39)
Mano vaikis mokosi dabar pas Meškauskienę, kitų nežinau
Ar patinka ?
QUOTE(prettiness @ 2010 04 06, 10:20)
Ar patinka ?
Šauni mokytoja, dalykiška...Moko ir tikybos, todėl nebuvo streso trečioje klasėje, kai reikėjo ruoštis pirmai komunijai. Nebuvo klasėje mokytojos numylėtinių ar atstumtųjų, visi vaikai buvo vienodai geri, konfliktinių situacijų per visus 4 metus beveik nepasitaikė, arba buvo lengvai išspręstos.
Jei reiktų rinktis dar kartą, iš tos laidos mokytojų, kurios dirba mokykloje (dar 2 klasės buvo "Voveraitės darželyje), rinkčiausi mokytoją O. Meškauskienę.
QUOTE(migonė @ 2010 04 08, 11:47)
Šauni mokytoja, dalykiška...Moko ir tikybos, todėl nebuvo streso trečioje klasėje, kai reikėjo ruoštis pirmai komunijai. Nebuvo klasėje mokytojos numylėtinių ar atstumtųjų, visi vaikai buvo vienodai geri, konfliktinių situacijų per visus 4 metus beveik nepasitaikė, arba buvo lengvai išspręstos.
Jei reiktų rinktis dar kartą, iš tos laidos mokytojų, kurios dirba mokykloje (dar 2 klasės buvo "Voveraitės darželyje), rinkčiausi mokytoją O. Meškauskienę.
Dekoju.
O mokslu atzvilgiu, ar gerai paruose vaikucius, pagrindus stiprius "padejo"?
QUOTE(prettiness @ 2010 04 08, 15:25)
Dekoju.
Apie pagrindus gal dar anksti kalbėti, pasimatys penktoje klasėje ir vėliau. Maniškiui sekėsi gerai, ar dirbo su silpnesniais vaikais, negaliu pasakyti. Tik kai sūnui reikėjo stipresnės matematikos programos, mokytoja nelabai galėjo padėti, ieškojom papildomų pamokų kitur.
QUOTE(erla69 @ 2010 03 21, 17:37)
As irgi buvau baisiausiai pasipiktinus nauja tvarka. Musu rajono mokykla man nepatinka ir yra labai nepatogioje geografineje padetyje.
Nunesiau dokumentus i svietimo skyriu ir ten man pasake, kad paprastai vaikai visi patenka kur nori, ir jei jau nutiks toks stebuklas, kad kito rajono mokykla musu nepriims, tada man paskambins ir ziuresim kur yra laisvu vietu.
Tai gi, turiu daug vilties patekt i kito rajono mokykla.
O gal kas zinote Sauletekio busimu pirmoku mokytojas? praziopsojau susirinkima busimu pirmoku ir nezinau nieko.
sveikutes,o kada bus sarasai ar prieme i norima mokykla,pamirsau paklaust svietimo skyriuje.