Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

Siandiena buvau 5 vidurineje norejau parasyti prasyma del istojimo mano dukros vidurkis 8,9 tai grzioi formoi mane ispyre lauk sake, kad su tkiais pazimiai niekur nesirodytu. Gal kas turi kokios dar informacijos. mano pirmas ispudis labai prastas labai nemaloni jau ta pavaduotoja. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 02 26, 11:39)
nu matot - visokiu ir vaiku yra - tas berniukas letas labai buvo, is kaimo - perejo i Zemkalni - ten viskas ok mirksiukas.gif

Kaži kaip ten Minty dabar... Ar verta... g.gif Gal tos baisiosios kartos išėjo. O gal kas žino, ar sunku ten patekti... g.gif
Atsakyti
dabar nieko nepazystu kad ten mokytusi - bet siaip daznai daug ir nuo paties vaiko priklauso - yra kuriems visur gerai, yra kuriuos dazniausiai visur skriaudzia - va tada jau reik rinkt kolektyva blush2.gif - bet nepabandes nesuzinosi schmoll.gif
Atsakyti
Vat ir man idomu,kaip ten dabar situacija? g.gif Gal kas parasytu is tu,kur dabar ten mokosi? g.gif
Papildyta:
Keista,kad i 5 vid net su tokiais vidurkiais nepriima? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 03 03, 12:41)
Vat ir man idomu,kaip ten dabar situacija? g.gif Gal kas parasytu is tu,kur dabar ten mokosi? g.gif
Papildyta:
Keista,kad i 5 vid net su tokiais vidurkiais nepriima? doh.gif

Sveikutėlės,į 5 vid. reikia eit su vokeliu blush2.gif Žinau iš patikimų šaltinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nežiniukas1 @ 2010 03 02, 22:34)
Siandiena buvau 5 vidurineje norejau parasyti prasyma del istojimo mano dukros vidurkis 8,9 tai grzioi formoi mane ispyre lauk sake, kad su tkiais pazimiai niekur nesirodytu. Gal kas turi kokios dar informacijos. mano pirmas ispudis labai prastas labai nemaloni jau ta pavaduotoja. bigsmile.gif

prieš porą metelių pas tą ar kitą pavaduotoją nuėjau su saldainių dėžele ir kavos pokeliu, tai priėmė, pažymiai tikrai nebuvo geresni, bet gal tai priklauso nuo visų stojančiųjų vidurkio, negali smerkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nežiniukas1 @ 2010 03 02, 22:34)

Siūlau eiti į Miltinio gimnaziją, ten siemet didelis konkursas, bet su tokiu vidurkiu tikrai papulsit. Mokykla tikrai gera, mokytojams rūpi kiekvienas vaikas kaip individas, mano sūnus ten mokosi, labai patenkinta esu, i kitas tai Balčikonyje tai ta mokykla tikrai esu nusivylus. schmoll.gif
Atsakyti
sveikos, iš kart soriukas, nes visos temos neskaičiau blush2.gif gal kas gero arba blogo pasakytų apie žemynos m-klą??
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2010 03 17, 14:28)
visos temos neskaičiau blush2.gif

O gal vertetu?
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2010 03 17, 17:04)
i kitas tai Balčikonyje tai ta mokykla tikrai esu nusivylus.  schmoll.gif

Kodėl?????? g.gif
Atsakyti
sveikutes tongue.gif . as ka tik prisijungiau prie jusu. noriu paklausti i kokias mokyklas planuojate siemet leisti savo pradinukus g.gif . nezinau kuria parinkti savo busimai pirmokei verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erla69 @ 2010 03 20, 18:13)
sveikutes tongue.gif . as ka tik prisijungiau prie jusu. noriu paklausti i kokias mokyklas planuojate siemet leisti savo pradinukus g.gif . nezinau kuria parinkti savo busimai pirmokei verysad.gif

Sveika,
dabar pirmokai skirstomi centralizuotai per švietimo skyrių. Mokyklą priskirs pagal deklaruotą gyvenamąją vietą mirksiukas.gif
Atsakyti