Įkraunama...
Įkraunama...

Panevezio mokyklos

QUOTE(modesta77 @ 2010 02 05, 15:44)

Tai gal aukos nedavete? biggrin.gif  kitaip gal ir atmintis butu pagertejusiu... biggrin.gif , man tai is vis briedas su tomis rekomendacijomis...o butina tik is katedros, nes raudonoj labai saunus ir jauni kunigeliai... rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif man ir nesuprantama, juk jie musu neisimena, nebent per misias i prieki atvedus vaika pastatyti pries akis, kad va va stai mes lankome baznycia.
Vienas giminaitis gavo kaimo (ten ir gyvena) baznyteles rekomendacija, bet ten is tiesu kunigelis visus pazista. Nezinau, ar privaloma, bet parapijos kunigo rekomendacijos praso.

Sapula, o Jums uzteko egzamino ir to rasto? blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sapula, o Jums uzteko egzamino ir to rasto? blush2.gif rolleyes.gif
[/quote]

biggrin.gif davėm auką, bet tiesiogiai neėmė, liepė bažnyčioje į dėžutę įmesti biggrin.gif
Dėl rekomendacijos pradžioje kreipiausi į savo darbovietės kapelioną, bet jis pasiūlė eiti pas parapijos, kuriai priklausome kunigą. Tai taip patekome pas Katedros.į Paltaroką priėmė pagal tai, kaip vaikas pasirodė per pamokėles. Kiek ten įtakos turi rekomendacija - neįsivaizduoju rolleyes.gif Bandysim dabar penktoką ten leisti, bet rekomendacijos nebesirūpinsiu. smile.gif
Atsakyti
kunigo rekomendacija nėra privaloma , mes ir be jos į mokyklą papuolėme 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdziuks: 06 vasario 2010 - 14:26
QUOTE(zvaigzdziuks @ 2010 02 06, 14:25)
kunigo rekomendacija nėra privaloma , mes ir be jos į mokyklą papuolėme  4u.gif

Gal galite pakomentuoti, kokios vaiko savybes, sugebejimai padejo papulti? Arba kokia Jusu nuomone, kodel kiti nepapuole, na ka blogai dare? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 02 08, 10:42)
Gal galite pakomentuoti, kokios vaiko savybes, sugebejimai padejo papulti? Arba kokia Jusu nuomone, kodel kiti nepapuole, na ka blogai dare?  4u.gif

Gal permažai saldainių mokyklos administracijai nešė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2010 02 08, 11:33)
Gal permažai saldainių mokyklos administracijai nešė  g.gif

Nešti nieko nenešėm ir kiek girdėjus esu nelabai kam ten nuneši smile.gif
O dėl atrankos mano nuomone daugiausia atkrito padaužiukai ir nemandagiukai mirksiukas.gif Juk stebėjo pamokėles ne viena mokytoja , kaip vaikai tarpusavyje elgiasi , koks bendravimas smile.gif
Atsakyti
Mamytės, gal kurios vaikas eina į K.Paltaroko 4 klasę, pas mokytoją Onutę Meškauskienę? Norėčiau daugiau sužinoti apie šią klasę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2010 02 24, 10:50)
Mamytės, gal kurios vaikas eina į K.Paltaroko 4 klasę, pas mokytoją Onutę Meškauskienę? Norėčiau daugiau sužinoti apie šią klasę.  4u.gif

Mano vaikas mokosi šitoje klasėje. Šaunūs vaikai ir tėveliai. Mokytoja juos vadina "matematikų klase". Kas konkrečiai domina jus?
Atsakyti
Sveiki! Kokios nuomones apie Minties gimnazija? Kokio vidurkio reia,norint ten patekti? Gal kieno vaikai mokosi,kaip ten mokytojai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 02 26, 10:02)
Sveiki! Kokios nuomones apie Minties gimnazija? Kokio vidurkio reia,norint ten patekti? Gal kieno vaikai mokosi,kaip ten mokytojai?  g.gif

cia buvus 18?
tetos sunus ten lanke pries pora metu - bet perejo i kita - del smurto jo atzvilgiu - buvo ten grupele smurtaujanciu paaugliu - ir niekas su jais nesusitvarke - kiek ejo, kiek kele ta klausima - rezultatas - keite mokykla - bet ne visiems cia taip - tiesiog tokia nuomone verysad.gif
Atsakyti
Taip,buvus 18vid. As maniau, kad gimnazijose ramiau del smurto ir t.t. bet,pasirodo,visur tas pats! g.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 02 26, 10:30)
Taip,buvus 18vid. As maniau, kad gimnazijose ramiau del smurto ir t.t. bet,pasirodo,visur tas pats! g.gif

nu matot - visokiu ir vaiku yra - tas berniukas letas labai buvo, is kaimo - perejo i Zemkalni - ten viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti