Gerai čia pasiūlei, pervadinsiu temą, o gal atsiras daugiau ieškančių arba norinčių, kad juos rastų
Papildyta:
beje, Lera, jei tikrai žinai, kad įvaikintas, tai siūlau elgtis atsargiai - jei rasi, pabandyk išsiaiškint ar žino tai, nes net ir suaugusiam žmogui gali įvaryti šoką. Net gali pradėt tavęs nekęsti, kad laimingai sau gyveno, o staiga - bac, tu ne jų vaikas.... pasako jam mieloji sesutė. Gali tapti labai nemiela
Papildyta:
beje, Lera, jei tikrai žinai, kad įvaikintas, tai siūlau elgtis atsargiai - jei rasi, pabandyk išsiaiškint ar žino tai, nes net ir suaugusiam žmogui gali įvaryti šoką. Net gali pradėt tavęs nekęsti, kad laimingai sau gyveno, o staiga - bac, tu ne jų vaikas.... pasako jam mieloji sesutė. Gali tapti labai nemiela
QUOTE(alfija @ 2009 05 27, 14:44)
o į migracijos tarnybą nebandei? Ten labai nemažai žmonių suranda savo išsibarsčiusią giminę.
ne bet vis galvoju kai važiuosiu namo į Vilnių būtinai pabandysiu
QUOTE(mamulia @ 2009 05 27, 14:54)
super mamulia , aš kaip tik norėjau tau parašyt kad jei galima pakeistum pavadinimą , skaitai mintis
aš apie tai pagalvojau jau.... kad viską darysiu atsargiai. pati beprotiškai bijau nesugriaut žmogui gyvenimo , jei ką pridursiu kad galiu gal jam pvz kraujo duot :Djeigu prireiktu na kad lb nepyktu juokas juokais bet tai labai rimta, nes ankščiau buvo "madinga" nesakyt kad įvaikintas.........
šiandien radau vaikina tokių pat vardų ir metai atitinka beto panašus mano akim žiūrint parodžiau keliom draugėm ir sm vienai narei , visi sutiko kad panašus labai net , ir net į mane... radau jo duomenys googlei paskambinau į darbą paklausiau ar jo gimtadienis ne 03,23-29 diena? vaikinukas lb pradėjo juoktis ir pasakė kad ne... o buvo viltele o gal ... bet ne jis... bet laip pasakė viena gal žmogus šoką gavo ir paneigė? eh.. vis ta viltis... visi žinom kieno motina .. bet motina juk savo vaikų nepalieka
beja mamulia ar susiskambinot bent jau su sesute ?
QUOTE(Lera @ 2009 05 27, 15:12)
dar kol kas ne bet su jos mama - taip beje, labai apsidžiaugiau, kad dar turiu ir brolį
QUOTE(mamulia @ 2009 05 27, 15:16)
dar kol kas ne bet su jos mama - taip beje, labai apsidžiaugiau, kad dar turiu ir brolį
geras tuoj daug gimines rasi ....
dieve kaip tau pasisieke. o pas mane viskas taip supainiota kad jei viską papasakočiau , čia reikia būt geram detektyvui viską išnarpliot
mamulia
tikėkimės šios temos pagalba vieni kitus suras dažniau
QUOTE(mamulia @ 2009 05 27, 16:16)
Sveikinu atradus seserį ir brolį, gerai, kad Lietuva maža, čia visi vieni kitus pažįsta
QUOTE(mamulia @ 2009 05 27, 16:37)
tikėkimės šios temos pagalba vieni kitus suras dažniau
na aš daug vilčių nededu mano atvejis lb sudėtingas bet , gal kam nors pasiseks labiau
QUOTE(alfija @ 2009 05 27, 15:44)
o į migracijos tarnybą nebandei? Ten labai nemažai žmonių suranda savo išsibarsčiusią giminę.
O ar gali migracijos tarnybos teikti tokią informaciją? Sakykim, prašo kažkaip giminystės ryšius įrodyti ir pan.? Man teko dirbti panašioje institucijoje, ir garantuotai niekam neteikėm jokios panašios informacijos apie gyvenamą vietą ar gimines, išskyrus tarpinstitucinius susirašinėjimus ir išskirtinai darbo reikalais. Juk niekas nežino ir negali būti garantuotas, kam iš tikrųjų ta informacija bus panaudota.
Mano manymu pagal asmens duomenų apsaugos įstatymą negali. Oficialiai man regis tai išties sudėtinga, tad reikia ieškoti ryšių/pažinčių/blatų ir tt.
QUOTE(mamulia @ 2009 05 27, 16:53)
Mano manymu pagal asmens duomenų apsaugos įstatymą negali. Oficialiai man regis tai išties sudėtinga, tad reikia ieškoti ryšių/pažinčių/blatų ir tt.
registrų centre reikia parašyt prašymą , padaryt savo paso kopiją ir tttt tada jie randa nusiunčia raštą ieškomam žmogui ir jei anas sutinka tada suteikia informacija . paslauga kainuoja 50lt atrodo ..