Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

QUOTE(Lera @ 2009 05 26, 11:35)
juk žodį madinga parašiau kabutėse ne ta turėjau omenį nu.

aš suprantu, kad ieškančiai pusei yra sunkiau, ir ypač yra sunku kada nesiseka. Tada dažnai kirba ta mintis - o gal kažkas trukdo?. Ir į tai įrašomi ir įtėviai- į trukdžius. Beet taip nėra, daugeliu atveju taip nėra. Tikrai. Nelabai įsivaizduoju tėvus kurie savo vaikui trukdo. Juk iš esmės jie ne jums trukdytų, savo vaikui ar ne? Tiesiog tavo atvejis yra tikrai sunkus tu iš esmės net nežinai ko ieškai , ta prasme jokių duomenų.
Kažkada aš irgi buvau labai už ieškojimą na r aišku už radimą. Turiu tetą kuri kažkada kažkur paliko savo vaiką- labai norėjau jį rasti. Nedariau nieko tiesiog norėjau. Paskui apsidariau plačiau ir supratau, kad iš esmės ir iš giliai tai visiškai nenoriu, ir todėl kad nežinia ką rasiu- viskam pasiruošus tikrai nesu, ir todėl, kad tai liečia ne vien mane ir paieškų objektą, kad su tuo susiję ištisi gyvenimai ir ne vienos šeimos, kad į tai bus įtraukta gausybė žmonių, sujauktas jų gyvenimas, gražinta ir jų sena praeitis, galbūt kažkieno seni išgyvenimai ir senos kaltės, kad jie nepadarė to anksčiau. Aš gi nežinau apie ką galvojo ir ką jautė tuo kartu kiti. Tai va, pažiūrėjus plačiau supratau, iš jaučiau kad aš niekas neturi tokios teisės drumsti kitų žmonių gyvenimų kad visa tai kas yra gili praeitis ta praeitm ir turi likti.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 26, 10:44)
tagi taip dabar "madinga" pasakot įvaikiams kad jie įvaikiai , kad turi kita motina ir kt. aš manau tai teisinga tu vaikų atžvilgiu . bet kiekviena įmote , giliai širdį vistiek bijo/tikisi kad bio gimines niekada nestos skersai kelio . bent jau kol vaikas mažas tikrai...

iš kur žinai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2009 05 26, 00:35)
koks jausmas kai suradai ir jis nerodo noro bendrauti?  g.gif

na is pradziu noras lyg ir buvo, bet teko man isvykti pusmeciui. tuomet kazkaip viskas ir nutruko. liudna siek tiek, noreciau bendrauti artimiau, bet jei jis nenori lai buna taip smile.gif gal sunus abieju kada susibendraus, panasaus amziaus abu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2009 05 25, 23:35)
ar negasdina atsakymas iš jų pusės - nenoriu pažinti.  g.gif

nea. be to galvoju, kad jeigu norėtų, gal mane rastų, nes aš pakankamai lengvai surandama smile.gif
QUOTE(Lera @ 2009 05 26, 08:44)
mamulia , o ar tavo mama ar kitos gimines žino apie tavo norus? jei sužinotu kad ieškai ar pritartu? aš ieškau prieš motinos valia...

ne, aš jau didelė mergaitė ir leidimo neklausiu smile.gif be to, nesijaučiu daranti kažką blogo - ieškau sesers, apie kurią jau ne vienus metus vis pagalvoju. Nežinau kodėl, tai kyla iš mano vidaus, iš širdies. Nei ko prašyt ketinu, nei tikiuosi kažko. Tiesiog galvoju - o gal ir ji jaučia širdy, kad turi seserį? O gal nedrįsta ieškot. Jeigu ne, tai tiek to, ne pasaulio pabaiga, bet žinodama atsakymą bent būsiu rami, kad padariau viską, ką galėjau.

QUOTE(alfija @ 2009 05 26, 11:06)
niekas neturi tokios teisės drumsti kitų žmonių gyvenimų kad visa tai kas yra gili praeitis ta praeitm ir turi likti.

aš manau, kad nepadaryčiau žalos, jei tas žmogus jau suaugęs. Jei kištis į naują šeimą, ypač jei dar abi esam vaikai, atsirasti lyg niekur nieko naujoj laimingoj galbūt šeimoj ir sakyt - kukū, aš irgi į temą, tai būtų negražu. Tiem vaikam gali trauma net būti. Bet du suaugę žmonės - nematau nieko blogo. Ypač mano atveju, kai mūsų tėvas jau šimtą metų kitoj šeimoj. Mane jis buvo suradęs, nes kaip minėjau, esu pakankamai viešas asmuo, o vat bendravimas nesusiklostė. Gal, kad jaučiu tam tikrą nuoskaudą jo adresu...
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 26, 11:06)
aš suprantu, kad ieškančiai pusei yra sunkiau, ir ypač yra sunku kada nesiseka. Tada dažnai kirba ta mintis - o gal kažkas trukdo?. Ir į tai įrašomi ir įtėviai- į trukdžius. Beet taip nėra, daugeliu atveju taip nėra. Tikrai. Nelabai įsivaizduoju tėvus kurie savo vaikui trukdo. Juk iš esmės jie ne jums trukdytų,  savo vaikui ar ne? Tiesiog tavo atvejis yra tikrai sunkus tu iš esmės net nežinai ko ieškai , ta prasme jokių duomenų.

aš ilgai mąsčiau apie tai , oo jei jis nežino kad įvaikintas nes ankščiau buvo "madinga" to nesakyt , o jei nieko nenorės žinot , arba o gal žino bet viskas kažin kaip iškraipyta ir apjuodinta ir visokių tokių "o jeigu" , o "gal" ir pan. aš nežinau kas būtu kai męs susitiktumėm , tiesiog norėčiau jam kai ką pasakyt/ papasakot o kaip bus toliau viena Dievas težino. jei norės bendraut prašom. jei ne ta ne.

na duomenų aišku ne per daugiausia bet daugiau nei vien pavarde ar vardas kaip mamulios atveju , aš žinau gimimo metus, kokie vaikų namai buvo , kokia tada buvo vardas pavarde, turiu aiškiu nuotraukų ........ net sugebėjau visa ta info patikrint ji tikslinga bet to negana...

QUOTE(Karusia @ 2009 05 26, 11:33)
iš kur žinai? wink.gif

vyro giminei du vaikai įvaikinti.
Papildyta:
QUOTE(mamulia @ 2009 05 26, 13:22)
ne, aš jau didelė mergaitė ir leidimo neklausiu smile.gif be to, nesijaučiu daranti kažką blogo - ieškau sesers, apie kurią jau ne vienus metus vis pagalvoju. Nežinau kodėl, tai kyla iš mano vidaus, iš širdies. Nei ko prašyt ketinu, nei tikiuosi kažko. Tiesiog galvoju - o gal ir ji jaučia širdy, kad turi seserį? O gal nedrįsta ieškot. Jeigu ne, tai tiek to, ne pasaulio pabaiga, bet žinodama atsakymą bent būsiu rami, kad padariau viską, ką galėjau.

aiškutis smile.gif

na mano atveju deja buvo sureaguota kitaip smile.gif
Atsakyti
Aš juos radau wub.gif wub.gif wub.gif t.y. atsirado kas juos pažįsta wub.gif

SM - jėga! thumbup.gif
Atsakyti

Nerealu mamulia . Gražaus susitikimo 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 05 26, 14:32)
Aš juos radau  wub.gif  wub.gif  wub.gif t.y. atsirado kas juos pažįsta  wub.gif

SM - jėga!  thumbup.gif

blink.gif blink.gif blink.gif taip greit??????? wub.gif wub.gif super , bet kažkaip neįtiktina net bigsmile.gif gal ir man kas padės? be šansų jaučių verysad.gif

būtu nerealu jei po kurio laiko papasakotum kaip sekiesi pirma susitikimas/susiskambinimas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 26 gegužės 2009 - 14:39
ir man nerealu smile.gif retas mano sesers vardas, gal tai ir pagelbėjo thumbup.gif

ir jums linkiu rasti ko ieškot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 05 26, 14:42)
ir jums linkiu rasti ko ieškot  wub.gif

ačiū labai smile.gif

Labai už tave džiaugiuosi .tikrai. 4u.gif
Atsakyti

pabaiga kaip pasakoj smile.gif , tikrai. Svarbiausia dabar kad nebūtų kaip tam anekdote- maždaug o kodėl visospasakos baigiasi vestuvėm- todėl kad po vestuvių baigiasi visos pasakos smile.gif . Tai taip ir čia, kad tik viskas būtų gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 26, 09:44)
mamulia , o ar tavo mama ar kitos gimines žino apie tavo norus? jei sužinotu kad ieškai ar pritartu? aš ieškau prieš motinos valia...

Paragintoji nemėgstu nukript nuo temos į lankas , tai pasistengsiu trumpai ir tikiuosi daugiau čia negrybausim. tagi taip dabar "madinga" pasakot įvaikiams kad jie įvaikiai , kad turi kita motina ir kt. aš manau tai teisinga tu vaikų atžvilgiu . bet kiekviena įmote , giliai širdį vistiek bijo/tikisi kad bio gimines niekada nestos skersai kelio . bent jau kol vaikas mažas tikrai...

Ne, nebijo, Lera. Aš nebijau. Nemanau, kad dabar turėčiau įrodinėti, kad aš nebijau. Galvoju, kaip tai nusakyti, kad būtų aiškiau. Na, aš iš esmės nesu pavydi. Jei mano vaikas kažkur nueis - vadinasi nueis ir aš to nelabai įtakosiu. Aš turiu ir dukrą. Ji jau išėjo. Paskui vaikiną. O kuo tai skiriasi nuo to, kad vaikas rastų savo artimuosius? Vis vien mes auginam vaikus tam, kad juos paleistume. Ne sau. Aš neskambinu savo dukrai kasdien, nelaikau jos emociškai pririšusi...

Man mados - fignia ar kaip čia pasakius. Elgiuosi pagal save ir tai, kaip jaučiu. Bio giminės nelabai atsistos skersai kelio. Šiaip jau atsistoti į tarpą galima tada, kai tas tarpas yra.

Mamulia, nugi džiaugiuosi!!! Linkėčiau daug iš kito žmogaus nenorėt... Aš, pvz, tenorėčiau suprast šį bei tą, apkabint žmogų, kuris daug išgyveno, jei manė, kad jį paliko tėvas... Mano tėvas, kurį mylėjau ir gerbiau. Ir kuris yra jau miręs. Mūsų tėvas (manau, kad ji tai žino tikriau, nei aš). Ir visiškai netrokštu su ja švęst gimtadienių ir dalyvaut jos gyvenime. Jei gautųsi savaime - gal... Bet nemanau, kad reikia kažką skatint dirbtinai. Aš norėčiau ją sutikt, nes manau, kad jai buvo sunkiau. Aš tėvą turėjau.
Atsakyti