QUOTE(Lera @ 2009 05 26, 11:35)
juk žodį madinga parašiau kabutėse ne ta turėjau omenį nu.
aš suprantu, kad ieškančiai pusei yra sunkiau, ir ypač yra sunku kada nesiseka. Tada dažnai kirba ta mintis - o gal kažkas trukdo?. Ir į tai įrašomi ir įtėviai- į trukdžius. Beet taip nėra, daugeliu atveju taip nėra. Tikrai. Nelabai įsivaizduoju tėvus kurie savo vaikui trukdo. Juk iš esmės jie ne jums trukdytų, savo vaikui ar ne? Tiesiog tavo atvejis yra tikrai sunkus tu iš esmės net nežinai ko ieškai , ta prasme jokių duomenų.
Kažkada aš irgi buvau labai už ieškojimą na r aišku už radimą. Turiu tetą kuri kažkada kažkur paliko savo vaiką- labai norėjau jį rasti. Nedariau nieko tiesiog norėjau. Paskui apsidariau plačiau ir supratau, kad iš esmės ir iš giliai tai visiškai nenoriu, ir todėl kad nežinia ką rasiu- viskam pasiruošus tikrai nesu, ir todėl, kad tai liečia ne vien mane ir paieškų objektą, kad su tuo susiję ištisi gyvenimai ir ne vienos šeimos, kad į tai bus įtraukta gausybė žmonių, sujauktas jų gyvenimas, gražinta ir jų sena praeitis, galbūt kažkieno seni išgyvenimai ir senos kaltės, kad jie nepadarė to anksčiau. Aš gi nežinau apie ką galvojo ir ką jautė tuo kartu kiti. Tai va, pažiūrėjus plačiau supratau, iš jaučiau kad aš niekas neturi tokios teisės drumsti kitų žmonių gyvenimų kad visa tai kas yra gili praeitis ta praeitm ir turi likti.