Įkraunama...
Įkraunama...

SM paieškų tarnyba

o iš kur apie ją sužinojai?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 25, 21:41)
o iš kur apie ją sužinojai?

net nežinau iš kur, gal vaikystėj iš kažkur išgirdau, gal mama kam pasakojo ar kaip, net neatsimenu tiksliai. Užtai tik jos vardą įsiminiau, brolio gal negirdėjau, o gal nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 05 25, 22:03)
net nežinau iš kur, gal vaikystėj iš kažkur išgirdau, gal mama kam pasakojo ar kaip, net neatsimenu tiksliai. Užtai tik jos vardą įsiminiau, brolio gal negirdėjau, o gal nepamenu.

ar nebandei klausinėt mamos ar tėvo , močiutes ir pan. manau jie vistiek kažkokios informacijos turėtu turėt .
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 05 25, 22:39)
Man svarbu, nes ji - kaip ir aš, užaugo be tėvo. Mes abi jo neturėjom, nes aš iš pirmos santuokos, ji - iš antros, dabar jis gyvena su trečia žmona.

Duomenų bazėse, kurias mato policija ir kitos įstaigos, turėtų būti surašyti tėvo vaikai, ypač kai jie santuokiniai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 25, 22:05)
ar nebandei klausinėt mamos ar tėvo , močiutes ir pan. manau jie vistiek kažkokios informacijos turėtu turėt .

mamos nenoriu klaust, o ji ir nelabai ką žinos, nes jau 30 m. beveik praėjo. Su tėvu ir močiute aš nepalaikau ryšių...
QUOTE(Andraja @ 2009 05 25, 22:17)
Duomenų bazėse, kurias mato policija ir kitos įstaigos, turėtų būti surašyti tėvo vaikai, ypač kai jie santuokiniai. g.gif

legaliai neprieisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 05 25, 22:20)

kažkada bandžiau ir nelegaliai , nesigavo deja.. na mano situacija kiek kitokia matyt...

o dedes tetos juk vistiek turėtu būt žmogus kurio galima pasiklaust...
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 05 25, 23:20)

Gal pažįstamų turite, kurie tiesiog pasižiūrėtų?
Atsakyti
vyro sesuo ji susirado. taip pat ir dar viena seseri. visi dabar labai graziai bendrauja, nuvaziuojam daznai pas ja i svecius smile.gif ta kita sesuo reciau matoma, taciau visi susiskambina, susiraso. o atrado sesuo mano vyra taip - zinojo kad tevas kazkur sunu turi pagamines smile.gif klausinejo mociute (tevo mama), teta (tevo sese) kol toms atsibodo ir pasake kur mazdaug gyvena ta moteris, su kuria sunaus susilauke. ir viskas. daugiau viska ji pati susirado, paskambino, ir susitiko smile.gif
as taip pat turiu du brolius, kuriu nepazistu. tiesa, su vienu susipazinau, kelis sykius buvom susitike, smagu, bet rysiai nutruko.... as lyg ir noreciau vel bendrauti, bet is jo puses ner noro.... gaila, liudna siek tiek sad.gif kartais galvoju geriau isvis nebuciau nei ieskojus.... verysad.gif nors smagu zinoti kaip jam sekasi (su jo zmona retsykiais susirasom).
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 25, 22:35)
o dedes tetos juk vistiek turėtu būt žmogus kurio galima pasiklaust...

visai neturiu ryšio su tėvo gimine...
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 05 26, 00:15)
vyro sesuo ji susirado. taip pat ir dar viena seseri. visi dabar labai graziai bendrauja, nuvaziuojam daznai pas ja i svecius smile.gif ta kita sesuo reciau matoma, taciau visi susiskambina, susiraso. o atrado sesuo mano vyra taip - zinojo kad tevas kazkur sunu turi pagamines smile.gif klausinejo mociute (tevo mama), teta (tevo sese) kol toms atsibodo ir pasake kur mazdaug gyvena ta moteris, su kuria sunaus susilauke. ir viskas. daugiau viska ji pati susirado, paskambino, ir susitiko smile.gif
as taip pat turiu du brolius, kuriu nepazistu. tiesa, su vienu susipazinau, kelis sykius buvom susitike, smagu, bet rysiai nutruko.... as lyg ir noreciau vel bendrauti, bet is jo puses ner noro.... gaila, liudna siek tiek sad.gif kartais galvoju geriau isvis nebuciau nei ieskojus.... verysad.gif nors smagu zinoti kaip jam sekasi (su jo zmona retsykiais susirasom).

koks jausmas kai suradai ir jis nerodo noro bendrauti? g.gif

QUOTE(mamulia @ 2009 05 26, 00:22)

ar negasdina atsakymas iš jų pusės - nenoriu pažinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 05 25, 23:22)

tada šansų mažiau , bet vis dėl to yra . tik dar nesugalvojau kokiu biggrin.gif šiandien jau galvą nedirba bandysiu ryt ką nors prigalvot. o sesers pavarde būtu kaip ir tėvo tikriausiai? tam tinklapį kur parodžiau nebandei ieškot , arba pasiskelbt?
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2009 05 25, 23:35)
ar negasdina atsakymas iš jų pusės - nenoriu pažinti.  g.gif

ne manęs klausi bet kadangi esu irgi suinteresuotas asmuo atsakysiu . man nebaisu , aš morališkai tam pasiruošiau . bet norėčiau jam kaip ką papasakot toliau jau kaip jis sau nori. bet aišku bendraut visai norėčiau....
Atsakyti
aš ieškočiau.
Atsakyti